|
Тема
|
Намерих коте с едно оче в района на Борово!
|
|
Автор |
7sins (expensive) |
Публикувано | 19.08.08 15:42 |
|
Здравейте всички,
вчера сутринта намерих коте с едно око в кв. Борово, до 34-то училище. Котьо почти със сигурност е домашен. Видимо е на около 2-3 години, мъжки, със сиво-синкава къса козина. Имаше синя каишка с едни метални висулки, която му я свалих обаче защото моя котарак се заиграва с нея и го дразни Добре е охранен и не беше мръсен. Предполагам, че отскоро е на улицата. Дали е избягал или е изхвърлен е друг въпрос. Ако някой си го познава, да каже и ще му го върна. Довечера ще залепя няколко обяви в района, че съм го намерила. Взех го, защото точно там където се мотаеше, има доста кучета пък и той е голям глезан и не мисля че ще оцелее навън.
В момента нямам с какво да го снимам, но мисля че и по описание става. Котарака е много хубав. Ако намеря собствениците му ще им го дам, но иначе мисля да го задържа. Разбира се много добре с моя счупен котаранчо, пък и е голяма симпатяга.
| |
Тема
|
Re: Намерих коте с едно оче в района на Борово!
[re: 7sins]
|
|
Автор |
Merи@ () |
Публикувано | 20.08.08 00:31 |
|
Тези метални висулки да не би да са капсулки, в които като се отворят има листче с написани данни за животното?Добра идея е и да го заведете на вет, за да проверите за чип.
| |
Тема
|
Re: Намерих коте с едно оче в района на Борово!
[re: Merи@]
|
|
Автор | tony (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.08.08 16:31 |
|
боже късметлия няма да остане на улицата! браво на теб да знаеш че ако не се намерят стопаните в къщи ще е много яко с две котки. ще си правят компания докато те няма
| |
|
|
|
|