|
Тема
|
ПОМОЩ котетата ги няма!
|
|
Автор | blunight (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.08 16:07 |
|
Здравейте! Не знам как да започна, но котката ми беше бременна и на 1, 07, 08 по мое виждане и на ветеринаря(чухме се по телефона) котката започна да ражда ( тя живее на на двора) скри се някъде както обикновенно защото не и е за първи път и я нямаше до вечерта. На другия ден бях на работа и не знам какво е ставало, но днес като се прибрах я заварих на терасата си да мялка жално странното е че ми дава да я галя по корема и имам чувство че ме мисли за нейно малко има мляко, но не мърда от терасата или ако съм на вън от мен. Хора какво да направя??? Беше така при първото и поколение което раздазох когато направиха 2месеца и знаех какво и е,но сега???
| |
Тема
|
Re: ПОМОЩ котетата ги няма!
[re: blunight]
|
|
Автор |
Tapaлe Ж (ентусиаст) |
Публикувано | 03.07.08 17:05 |
|
слушай внимателно за котетата по двора. от днешните експлозии най-вероятно се е здраво нашашкала и търси по-сигурно място за тях.
| |
Тема
|
[re: Tapaлe Ж]
|
|
Автор |
blunight (непознат
) |
Публикувано | 03.07.08 19:30 |
|
Дано да е това, но е започнала да мялка от вчера! А в двора не са проверих навсякъде. Сега я няма и дано да са си живи и здрави малките и да е при тях.
Като се появи пак ще я прегледам основно! Благодаря за оспокоението и стискайте палци скоро да Ви се похваля с малките
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tapaлe Ж (ентусиаст) |
Публикувано | 04.07.08 04:11 |
|
Незнам, в моя квартал има 3 мъжки които целодневно обикалят и мяукат като разгонени женски от няколко дни. Много е странно. Нямам представа обаче твоята мама защо така се държи.
| |
Тема
|
[re: Tapaлe Ж]
|
|
Автор |
blunight (непознат
) |
Публикувано | 04.07.08 11:23 |
|
Тази нощ не е мяукала и дано да си е била при малките, но по нищо не и личи, че е кърмила, а е с доста дълъг косъм и би трябвало да и личи. Дано да е било заради взривовете вчера!
| |
|
Намерихте ли малките мишленца??
| |
|
Все още не, но започна да се държи нормално и предполагам, че са в съседен двор защото изчезва за час- два и като се върне е много гладна. Дано да са живи и здрави и скоро да ми ги покаже
| |
Тема
|
|
|
Автор |
blunight (непознат
) |
Публикувано | 02.08.08 10:31 |
|
Днес след като се върнах от работа по навик нахраних мацата със сухата храна и и оставих едно парче салам дадено ми за нощтна закуска и отидох да си полея тревата докато се мотаех навън котката се появи със специфично мяукане и салама в уста, а под един шкаф се измъкна едно малко нейно копие не смеех да мръдна да не го оплаша, изчаках ги да се нарадват мама и бебе и леко се приближих естественно получих едно страшно хъскане от малчото, но с мамата до мен след малко бях дарена с плахо докосване! Чувствам се адски щастлива, че не направих грешкака да и дам препарат за спиране на кърмата, както си мислех( за да не получи мастит)
Да ми е живо и здраво новото котенце
За първи път истинско копие на мама
| |
|
|
|
|