Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:29 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Спешен дом за пухкави котетанови  
Автор denii (писанка)
Публикувано21.07.08 12:06

Тези невероятни бонбони след 7 дни ще се върнат на улицата. Мислехме, че заради хубостта си бързо ще бъдат поискани, но за жалост не се оказахме прави. Живеят вече месец и нещо в домашна обстановка, но вече не могат да останат там. Търсим им временен или постоянен дом колкото се може по-бързо, за да не се наложи да ги връщаме откъдето ги взехме. Мястото е наистина доста рисково и още преди месец малките създаваха проблеми на човешките си съседи. А и котките там вече наброяват над 20 броя. Както и да е. Търсим спешно временни/постоянни домове.

Котетата са ваксинирани, обезпаразитени, с хигиенни навици.

за контакти - cat.friends.bg@gmail.com

Това са момиченца. А момченцето е това:

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: denii]  
Автор bushkata (любопитка)
Публикувано21.07.08 12:35

Наистина не мога да повярвам, че никой не иска тия прекрасни същества.

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: bushkata]  
Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано21.07.08 13:59

невероятно красиви котета, надявам се да намерят дом. Ще пусна линк и в два други форума.

АвторЛюдмил (Нерегистриран)
Публикувано21.07.08 20:10

Сложих котетата в "търсим си стопани" на Шейлиния сайт. Пратих няколко писма на хора които са ме питали за пухкави котета. Мисля си, обаче, че няма да е зле ако драснеш един коментар с телефон, на хората им е по-лесно да звъннат отколкото да пишат мейл.

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: Людмил]  
Автор denii (писанка)
Публикувано22.07.08 09:59

Благодаря и на двама ви за съдействието. Много се надяваме да не ни се наложи да връщаме малките навън.

Скапан сезон....

АвторAurora (Нерегистриран)
Публикувано22.07.08 19:09

Котетата са страхотно красиви...
Аз веднага бих взела 1 , но за съжаление живея в Ямбол. Ако мислиш че има някакакъв шанс, моля те пиши ми на capricio@abv.bg. Няма как да пътувам в близкита 1-2 седмици съм много ангажирана.

Напълно сериозна искам да взема коте , не се шегувам

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: Aurora]  
Автор Aurora! (Borealis)
Публикувано23.07.08 18:53

Здравей,пак
ще направим ли някое коте ямболийче, или няма шанс?........

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: Aurora!]  
Автор bushkata (любопитка)
Публикувано23.07.08 19:19

В отговор на:

Здравей,пак
ще направим ли някое коте ямболийче, или няма шанс?..

В отговор на:

за контакти - cat.friends.bg@gmail.com

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: bushkata]  
Автор Aurora! (Borealis)
Публикувано23.07.08 19:50

Blagodarya ti , obache pisah i tam , no nqma otgovor....

Тема Re: Спешен дом за пухкави котетанови [re: Aurora!]  
Автор denii (писанка)
Публикувано24.07.08 10:03

Съжалявам, но не можем да ти донесем котето в Ямбол. Първо, не сме получавали мейл от теб, второ никой от нас няма време да пътува до другия край на България (а и по принцип ми се струва редно ако някой иска нещо, сам да осигури транспорта си) и трето напоследък предпочитаме да даваме котета единствено на територията на София или най-много нейните околности с цел да следим развитието им, да ги вземем обратно ако се наложи или да ги потърсим ако паднат от тераси, бъдат загубени и пр. Случвало се е нееднократно за жалост. Надявам се разбираш мотивите ни. Сигурна съм, че и в Ямбол има бездомни котета. Дори тук имаше тема, в която се подаряваха малки котета точно от Ямбол. Мисля, че беше потребителката Аттех. Защо не се свържеш с нея и помогнеш на едно от нейните спасени котета?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.