Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:28 03.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Помощ за коте със счупени краканови  
Автор Merи@ ()
Публикувано15.04.08 14:28

Малкия писанчо е на около 5 месеца, намерен е преди повече от седмица от една жена, която няма финансовара възможност да плати операцията на двата му предни , счупени крака.Жената била решила да го евтанизира, но доктора й отказал. После тя го завела на друг доктор, който й казал че котанчето може и така да живее Shocked huh rolleyes и тя решила да го остави така.След като ни съобщиха за котето, се свързахме с въпросната жена, заведохме котето на доктор, направиха му снимки, оказа се , че двете предни лапи са счупени много лошо.Оставихме го във вет клиниката за операция, сега малкия герой е с една гипсирана лапа и с една с пирони.От вчера малчото се опитва да се изправя, но му предстои дълго и тежко възтановяване Cry.

Ето снимки на котанчето

Вече една седмица котьо е във вет клиника на стационар.Вече ще трябва да си го взимаме , защото сметка се трупа и трупа и достига космически размери, затова му търсим нови стопани или временни такива.Писанчо ще има нужда от много грижи и любов докато се възтанови и се надявам скоро да се намери човека готов да му ги осигури.

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: Merи@]  
Автор ПeпcoвaMaмa (странна)
Публикувано16.04.08 00:30

Същата муцуна и розов нос като голямата ми любов... тоя в леглото ми...
Стомаха ми се сви, като го видях... Миличкото розовоносо писанче....

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: ПeпcoвaMaмa]  
Автор Gatofilla (ентусиаст)
Публикувано16.04.08 01:22

Ами то, явно, ако са му ограничени дните в тази клиника и не се намери много скоро човек да го прибере, да посъберем малко парички поне престоят му там да удължим. Ако му укрепнат краченцата, ще е по-лесно. А за такива счупвания и зараствания всеки ден, прекаран в нормални условия и под контрол, увеличава шансовете му за възстановяване многократно. Колко взимат на ден в тази клиника да го държат?

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: Gatofilla]  
Автор ПeпcoвaMaмa (странна)
Публикувано16.04.08 11:30

Да, права си. И аз съм на линия да помогна с каквото мога.
За съжаление, като нямаме възможност физически, да помогнем морално и финансово. Поне.

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: ПeпcoвaMaмa]  
Автор Mell_BG (КраставицаКрива)
Публикувано16.04.08 21:17

Аз също бих могла да се включа, хайде да се организираме.

Без паника !!!

Автор denii (писанка)
Публикувано16.04.08 23:08

Меги, а кой ще вземе котето след клиниката? Има ли временен дом за него?

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: Gatofilla]  
Автор Merи@ ()
Публикувано17.04.08 09:39

Колко точно взимаха на ден не знам, днес ще ходя и ще попитам.Иначе като сме имали подобни случаи обикновено крайната сума е над 300 -400 лева.Освен това на стационар имаме още две котки, едната от които в много тежко състояние

Тема Re: Помощ за коте със счупени краканови [re: denii]  
Автор Merи@ ()
Публикувано17.04.08 09:41

Там е проблемът нямаме временен дом.Издирваме едно момиче , което преди взимаше котета от нас, но не можем да я открием няколко дни.

Автор Merи@ ()
Публикувано20.04.08 23:08

Специални благодарности на Oli, тя дари по сметката на котето 100 лева.Така операцията му е почти платена, но парите за стационара и храната още не са сметнати.Желаещи за временен дом няма , пари за стационар нямаме и май ще се наложи да го дадем на жената , която го е намерила да го гледа в двора си или в автосервиза си

Автор Живoтинka (Невестулка)
Публикувано21.04.08 00:28

Меги@, а коя е сметката на котето? Сметката на Сдружението ли или има друга? До кога е на стационар и до кога най-късно трябва да се платят парите за това? Просто да знам до колко е спешен въпроса... то е ясно, че колкото по-скоро се помогне е по-добре, ама ако някой не може веднага, а може примерно след седмица... за това питам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.