Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:51 25.10.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема ЗА котешката изложбанови  
Авторsuzinka_tomcat (Нерегистриран)
Публикувано14.03.08 11:47

29-30 март 2008 г.
ХV и ХVI Международна ФИФе изложба
Национален музей “Земята и хората”
София,
Бул. “Черни връх” № 4
10-18 часа

Международни съдии от ФИФе:
г-жа Анне-Гро Едстрьом, Норвегия – всички категории
г-жа Лоредана Фанели, Италия – всички категории
г-жа Франсоаз Милсент, Франция – всички категории

Тема Re: ЗА котешката изложбанови [re: suzinka_tomcat]  
Автор suzinka_tomcat (наглец)
Публикувано14.03.08 19:28

Хайде на изложбатаааааа!

Ще има котки, котараци и котенца от красиви по-красиви, Всякакви, дългокосмести, полудългокосмести и късокосмести. Домашни и чистопородни.

Автор Gatofilla (ентусиаст)
Публикувано14.03.08 22:46

А ще има ли някъде местенце да се предложи някое и друго мило бездомниче? То Експо че няма да се дочака, няма, ама поне покрай нобилите да намажат и париите... :(

Тема Re: ЗА котешката изложбанови [re: Gatofilla]  
Автор ofika (ентусиаст)
Публикувано14.03.08 23:50

Не. Няма начин, има строг ветеринарен контрол. Искат редовни ветеринарни документи (ваксини, чип).
Но няма проблем да се направят брошури и да се раздават или пък нещо друго да се измисли.

Тема Re: ЗА котешката изложбанови [re: ofika]  
Автор bushkata (любопитка)
Публикувано15.03.08 00:32

До колкото знам всички котки, чакащи осиновяване имат ваксини, само дето нямат чипове.
Друг е въпроса, че (според мен) не е това мястото да се предлагат котета за осиновяване.

Тема Re: ЗА котешката изложбанови [re: bushkata]  
Автор suzinka_tomcat (наглец)
Публикувано15.03.08 00:52

Чипирането не е задължително. Знам, защото проверих заради Том, искам да го запиша в клас домашни котки.
Няма проблем да се раздават брошури и да се предлагат във фоайето котенцата без дом като материали. Би могло да се направи касичка за нуждите им, все пак там ще бъдат хора, които обичат котките и може да се бръкнат. Смятам, че не сме горди и всеки лев е добре дошъл.

Автор denii (писанка)
Публикувано15.03.08 12:06

Хора, нека не превръщаме всяка изложба в опит за мини експо. Не е това мястото нито да се раздават брошури, нито да се предлагат котета. Изключително много съм благодарна на Гатофила за всичко, което прави за нас. Такива хора като теб вече рядко се срещат и аз ти свалям шапка! Много се надявам един ден да с организира ново експо и ти да дойдеш и да видиш всичките си усилия увенчани с успех!

Но изложба и бездомни котета - не. Нека не пишем едни и същи неща периодично във всяка тема за изложба.

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: ЗА котешката изложба [re: ofika]  
Автор denii (писанка)
Публикувано15.03.08 12:11

Офика, пак ме дразниш и пак се изказваш непотготвена. Какво значи "има строг вет контрол"? На двете ни експота нямаше ли? Или изложбените котки са по-здрави от нашите? Няма да ти се обяснявам, но понеже някой може да изтълкува думите ти погрешно, за тяхно сведение - всичките ни котки са минали строгия вет контрол, кастрирани са, ваксинирани и някои дори чипирани, т.е. тези, които ще заминават. Всички имат редовни паспорти. И айде следващия път като решиш да се изказваш по въпроси, касаещи подготвката на наши котки, просто да си замълчиш, щото нито си ни виждала, нито познаваш котките ни, нито нищо.

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: ЗА котешката изложба [re: denii]  
Автор Gatofilla (ентусиаст)
Публикувано15.03.08 16:27

Моля да ме извините за неграмотността. Срам ме е да си призная, но никога не съм ходила на котешка изложба, а и на Експо също. Като приключваме тук темата за бездомните, тъй като не е подходяща, си мисля обаче, да се подхване въпросът за напечатване на брошурка. Пък ако ще и отпред да се раздава, като просяците пред черквите, няма значение.
Впрочем, независимо от изложбата, въпросът за брошурата, или диплянката, както решите, би трябвало да се разгледа по-подробно. Ние някакси сме се увлекли в интернетното разпространение на идеи и информация, а не трябва да пренебрегваме и простото хартиено. Такива брошурки - диплянки е подходящо да се разпространят например по вет кабинетите и на други места, където се събират любители на животните. Помислете си за съдържанието на брошурата, а също и за дизайна, и кой ще го направи.
Многоцветният печат е много скъп, обаче, а за такъв материал само многоцветен върви и на хромова хартия. Последните три месеца се занимавам с издаване на едни неща, та знам. Дори ми правиха много подробен маркетинг за цените на печатниците в София, имам си една лична мениджърка, дето е проучила всичко. И да не стане за тази изложба, като идея за разпространение е добро. Никога не пречи да се направи добър дизайн, виж за качеството на снимките си има изисквания за резолюцията, за да излезат добре, има и малко техническа работа там.
Като човек, отворил въпроса за бездомничетата покрай породистите, моля да прекъснем тази дискусия точно тук.

Тема Re: ЗА котешката изложба [re: suzinka_tomcat]  
Автор ПeпcoвaMaмa (странна)
Публикувано15.03.08 18:20

УХааа, и мене ще ме има там

Ама само като посетител, щото моят Пепс си е най-красив на света само в моите очи... което си е напълно достатъчно, разбира се
Никога не съм била на изложба и ми е много интересно да видя!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.