Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:05 24.10.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема До suzinka_tomcat  
Авторtony (Нерегистриран)
Публикувано22.03.08 15:19

привет!
още ли важи офертата за лелята която може да вземе персиеца?
не мога повече да го гледам как се мъчи. на 11-12 идвам за 2 дни. Мога да го заведа на моя вет в Младост, да му види общото състояние, и да взема каквито трябва лекарства. още му тече носа (може да е алергия), течат му очите с нещо червеникаво (въпреки че ги чистя с памуче), има на едно място опадала козина(предполагам от сплъстяването и липсата на каквато и да е грижа)
ще трябва на втори етап къпане(ужасно е мръсен), подстригване(това с оправянето на козината направо не го виждам)и кастрация, щото е разгонен мъж и определено му мирише пикито. това е пълната картинка.

хубавата част е, че е много красив и мил и ужасно гальовен и мъркащ. мисля, че толкова има нужда от човек и ласка че ще бъде страхотен компаньон

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: tony]  
Автор suzinka_tomcat (наглец)
Публикувано22.03.08 19:30

Сега ще и се обадя веднага и утре сутринта ще отида до частния пансион за стари хора, където пожелаха да живеят със свако ми. Доколкото знам няма да има проблем с настаняването на животното, защото едни домуващи имат куче и котка, а във всяка втора стая има котка. Необходимо е доплащане, но тя работи, има много пациенти и няма никакъв проблем.

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано22.03.08 19:35

стискам палци да го вземат тоя сладур .. толкова ми е мъчно за него.

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: angel_sin]  
Публикувано22.03.08 19:45

Не знам сега. Ще и кажа, тогава го искаше, сега не знам. Тя е особен човек, с много особена специалност и качества. Дано. Още съм пред компа и не съм говорила с нея. До оня ден беше у нас да гледат децата, но вчера сутринта си тръгна да си починат.

Дядото е по-кроткият, но тя е по-котколюбивата.Имаше куче и два котарака, но ги подари на пациенти. Има и трети котарак, но той е служебен помощник и няма да се раздели с него никога. Бил живее в кабинета, така е свикнал, като тя пътува го води със себе си.

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: suzinka_tomcat]  
Публикувано23.03.08 18:02

Не си вдига телефоните. Нито мобилния, нито в стаята. Както писах утре ще отидем да ги видим, защото нашият татко си дойде и ще вечеряме при тях и ще разговарям за котака. Ще питам и около офиса, защото един приличен тип от съседен офис (храни уличните и има собствено жилище и добър доход) ме питаше за пухест котарак, за да го бил кастрирал и да си го гледа.

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: suzinka_tomcat]  
Публикувано23.03.08 18:30

имаме време, цели три седмици. междувременно аз също ще търся дом.
благодаря все пак

Автор denii (писанка)
Публикувано23.03.08 18:51

Вчера ми се обади жена на средна възраст по обявата за моето черно коте. Вдовица е, има син 1 курс в университета. До съвсем скоро е имала персиец, с потекло, в нета имало негови снимки, на изложби бил ходил, като очите си го гледала, но умрял от бактерия в белия дроб. Ако искаш мога да ти дам нейния телефон (няма достъп до нет). За нея няма значение какво коте, но ако този има здравословни проблеми не знам доколко би се погрижила за тях. Ако искаш пробвай, но не мога да се наема да кажа доколко стабилна и отговорна е. Ще се наложи да я провериш!

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: denii]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано23.03.08 19:02

е какво има да й се проверява... ако няма възможност да осигуравя ветеринарна помощ и грижа на котето?!? на всяко живо същество може да му се наложи по всяко време и липсата на навременна грижа може да му коства живота.

Редактирано от prAsino на 23.03.08 19:11.

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: prAsino]  
Автор denii (писанка)
Публикувано23.03.08 19:05

Имах предвид, че едва ли ще иска да го вземе болен след като е загубила наскоро коте. Осигурила му е вет помощ на предното - в Анимо. Какво е станало, нямам представа. Така че навременна грижа е имало.

Клипче на котета, търсещи домове

Тема Re: До suzinka_tomcatнови [re: denii]  
Публикувано23.03.08 23:13

ако не е проблем дай ми телефона, нищо не ми коства да се чуя с нея чисто информативно, и да се опитам да и обясня и преценя ситуацията

от опит знам, че са малко "лудите" които се наемат да спасяват котки, и да се съобразяват и понасят всичко що съпътства отглеждането им.

не ми се иска да се стига до "от трън та на глог" както се казва
пък и той не е толкова болен, милия, по скоро занемарен

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.