Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търся си пуханченови  
Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано15.01.08 07:18

Здравейте на всички, търся си мъничко котенце на около 2 месеца, за да го подарим, на човек за рожденния ден, на когото му почина котката, а скоро и ще заминава за щатите, за да му е дружинка, човека знае как да се грижи за котки, тъй като винаги е имал, и аз знам как да се грижа, защото и аз винаги съм имала, казвам се теди и работя в книжарница Хеликон-София, ако някой има мъниче, за което се търси дом, моля да ми пише, извинявам се, че пуснах нова тема, цяла, но пък и знам от дългогодишния си опит тук, че другата тема, не се обича за четене много много!

Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!

Тема Re: Търся си пуханченови [re: Tиkвичka]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано15.01.08 08:05

може и да не е това което търсите, но аз да си го предложа

погледнете обявата, звъннете на телефона и отидете да я видите мъничката. седи повече от месец в една клетка в клиниката, но въпреки това е просто невероятна. ходих там по неприятни поводи с моите животинки по празниците и я видях... страхотно е котето и би било прекрасна компания

Редактирано от prAsino на 15.01.08 08:06.

Автор ofika (ентусиаст)
Публикувано15.01.08 12:36

А говорили ли сте с него дали ще може да вземе такъв подарък.
Не е толкова лесно вземането на коте в чужда държава. Трябва да има паспорт, ваксини и може би да е навършило определена възраст.
Има много котета за подаряване, разгледайте дадените сайтове в тази тема

и дано да откриете "вашето" коте.

Тема Re: Търся си пуханченови [re: prAsino]  
Автор cr33py (wind climber)
Публикувано15.01.08 12:56

За хората не знам, ама така като те чета май си ходил и си я харесал мацката. Защооооо не се сдобиеш с още една мацка?

Тема Re: Търся си пуханченови [re: cr33py]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано15.01.08 13:11

просто не решавам сам, заради това предложих момчето да иде и да я види на живо. след като сам си решава ако се харесат... да се вземат

а тя наистина имам чувството че харесва всеки. може половин час да седиш и да си говориш с нея-тя отговаря винаги, изслушва освен това винаги като й подадеш пръстче почва да се закача като в същото време не пуска нокти.... просто е перфектна.

Тема Re: Търся си пуханченови [re: ofika]  
Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано15.01.08 15:50

да , знаем процедурите за "износа" на котета-паспорти и ваксинаците, а и той иска, така , че това не е проблем, знам тук , че ще ме анатемосате за следващото изречение, ама тъй и тъй си го мисля, пък и не обичам да мажа и да се оправдавам- търся малко коте, което да е сладурче, а не такова, което да е преживяло стрес и да се нуждае от специални грижи и да навява на стопанина му идеята за преживяното насилие, най -малкото защото му е за рождения ден и заради трвмата от старата котка, предвид и притесненията за предстоящото пътуване, отказахме се от идеята да купуваме с идеята, че може да се намери, някое на което по да му е нужен дом, но предвид, че утре му е рожденния ден, май ще трябва да оходим магазините......

Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!

Автор denii (писанка)
Публикувано15.01.08 16:03

ами защо пуснахте темата изобщо тогава като нямате време? което и да е котето, нали не сте очаквали стопаните му да го дадат с лека ръка?

пс. всички малки котета са сладурчета

Автор cr33py (wind climber)
Публикувано15.01.08 16:26

Не съм сигурна, че транспотирането до америка + 3-те месеца карантина за котката там е най-удачното нещо за вашия човек.
Нямаммного информация, но преноса не е толкова лесен колкото до европа.

Бтв тия "социални грижи" бихте ли си ги навряли ...

Разбирам, че искате да минете с ефтин(безплатен), оригинален(жив) и разчувстващ(ще бръкнете с две ръце в отворена рана) подарък, но по добре му подарете нещо по така.

Редактирано от cr33py на 15.01.08 16:28.

Тема Re: Търся си пуханче [re: Tиkвичka]  
Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано15.01.08 16:40

Нарочно написах къде работя и се представих, в нито един момент няма да откажа достъп до котето и инфромацията , която искат стопаните(предвид, че пътуването, ще е след месеци), и предвид , че съм стопанка на две диването, ясен ми е въпроса с откъсването на сърцето, моето , второто така и не ми се откъсна, уж го взехме само докато намерим дом, пък после неможах да го дам и това е то

Ето да се похваля, то кво друго остана

Всъщност така и ще направим, вече са напът за магазина...... само между другото , аз настоявах да е "улично", защото имам и персийка и улично,като персийката е на 10 години , а малкото на 6 месеца, обаче онова е такъв образ, че не е истина, много е изобретателно и игриво, то си му е генче, дивичко едничко, доколкото при персийките това го няма, те са едни мудниии гальовни , разбира се , но с лек х-ер, аз исках диваненце весело, е неможах да надделея, ще се зима персийка

Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Tиkвичka на 15.01.08 16:42.</EM></FONT></P>

Редактирано от Tиkвичka на 15.01.08 16:45.

АвторMechoPuh (Нерегистриран)
Публикувано15.01.08 17:01

Ти си ни писала и на мейла, но ми е много натоварено днес и нямах време да ти върна отговор. Пиша направо тук да не се повтарям на 2 места. Ние в момента толкова малко котенце нямаме. Но ... и аз честно казано споделям тревогите на останалите. Първо за него това ще е допълнителен разход и то не малък при подобно пътуване. Втора там не навсякъде при положение, че ще е на квартира, приемат с домашен любимец. За карантини и т.н. направо да не отварям дума ... Дано не съм лош пророк, но не мисля, че това коте ще свърши добре. Дано само е най-малката злина и просто след няколко месеца да прочетем обява - Подарявам коте поради заминаване в чужбина. Знам, че като сте си го навили на пръста ние няма да ви откажем, но не се стърпях да си кажа какво мисля.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.