|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
дрехи
|
|
Автор | aбв (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.07 15:00 |
|
В този клуб има ли Пловдив4ани?Ако има да ми отговорят къде в Пловдив мога да намеря дрежка на моят перси и на каква цена ще е ?
| |
Тема
|
Re: дрехи
[re: aбв]
|
|
Автор |
prAsino (зелен) |
Публикувано | 25.09.07 21:20 |
|
и какво налага купуването на дреха за персийски котарак? че и каквато и да е котка....
| |
Тема
|
[re: prAsino]
|
|
Публикувано | 25.09.07 21:48 |
|
ЗА да е по шик и като го извеждам да е красив
| |
Тема
|
|
|
Автор |
prAsino (зелен) |
Публикувано | 25.09.07 21:57 |
|
коя дрешка е по-шик от естествената козина на добре гледан персиец?
покажи ми нещо по готино от това
като покажеш какво горе-долу търсиш съм сигурен че ще се вкючци и някой клубар да ти каже от къде може да го намериш. ама....
| |
Тема
|
[re: prAsino]
|
|
Публикувано | 25.09.07 23:29 |
|
Търся по то4но зака4ка-дреха,нещо като шап4ица или тем подобна глезотиика!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cr33py () |
Публикувано | 25.09.07 23:38 |
|
Един въпрос. За какво ти е котка?
| |
Тема
|
[re: cr33py]
|
|
Публикувано | 26.09.07 00:10 |
|
Що за глупав въпрос?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rorrr (непознат
) |
Публикувано | 26.09.07 10:05 |
|
Теб майка ти и баща ти да не са те отгледали, за да ти слагат смешни шапки и да те извеждат на показ?
| |
Тема
|
[re: rorrr]
|
|
Автор |
LaGata (малко позната) |
Публикувано | 26.09.07 10:10 |
|
Ами да ти кажа повечето родители понякога така нагласят децата си, че им съчувствам силно на малките дребосъци.
Иначе дрешки за котки в бг май много няма - ако можеш накарай някоя баба да ти изплете шапчица или пуловерче, макар че ще бъде по-скоро грозно дългокосместа котка с дрешки.
Лично аз съм виждала наживо само една облечена котка, но тя беше от онзи тип без никаква козина ( египетски ли бяха, как ли), и май и беше нужно за да не измръзне.
| |
Тема
|
[re: rorrr]
|
|
Автор | reoprиeвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.09.07 12:12 |
|
В отговор на:
Автор: rorrr
Тема: Re: дрехи
Теб майка ти и баща ти да не са те отгледали, за да ти слагат смешни шапки и да те извеждат на показ?
Слушайте какво ще ви кажа-аз съм майката на детето,което пише в тази тема..Не е ваш проблем защо сме я родили и с какво я обличаме.Прекалено насериозно се вземате,сравнявайки децата с котките,писна ми от глупостите ви вече....Наистина грижите по котето са сравними с тия по малко дете,но хората не продължаваме рода си,раждайки котки,нали?
И това,че е ученичка не ви дава право да я бъзикате и унижавате с глупостите си.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|