Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема дрехинови  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано25.09.07 15:00

В този клуб има ли Пловдив4ани?Ако има да ми отговорят къде в Пловдив мога да намеря дрежка на моят перси и на каква цена ще е ?

Тема Re: дрехинови [re: aбв]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано25.09.07 21:20

и какво налага купуването на дреха за персийски котарак? че и каквато и да е котка....

Тема Re: дрехинови [re: prAsino]  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано25.09.07 21:48

ЗА да е по шик и като го извеждам да е красив

Автор prAsino (зелен)
Публикувано25.09.07 21:57

коя дрешка е по-шик от естествената козина на добре гледан персиец?
покажи ми нещо по готино от това

като покажеш какво горе-долу търсиш съм сигурен че ще се вкючци и някой клубар да ти каже от къде може да го намериш. ама....

Тема Re: дрехинови [re: prAsino]  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано25.09.07 23:29

Търся по то4но зака4ка-дреха,нещо като шап4ица или тем подобна глезотиика!

Автор cr33py ()
Публикувано25.09.07 23:38

Един въпрос. За какво ти е котка?

Тема Re: дрехинови [re: cr33py]  
Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано26.09.07 00:10

Що за глупав въпрос?

Тема Re: дрехи [re: aбв]  
Автор rorrr (непознат )
Публикувано26.09.07 10:05

Теб майка ти и баща ти да не са те отгледали, за да ти слагат смешни шапки и да те извеждат на показ?

Тема Re: дрехинови [re: rorrr]  
Автор LaGata (малко позната)
Публикувано26.09.07 10:10

Ами да ти кажа повечето родители понякога така нагласят децата си, че им съчувствам силно на малките дребосъци.

Иначе дрешки за котки в бг май много няма - ако можеш накарай някоя баба да ти изплете шапчица или пуловерче, макар че ще бъде по-скоро грозно дългокосместа котка с дрешки.
Лично аз съм виждала наживо само една облечена котка, но тя беше от онзи тип без никаква козина ( египетски ли бяха, как ли), и май и беше нужно за да не измръзне.

Тема Re: дрехинови [re: rorrr]  
Авторreoprиeвa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.07 12:12

В отговор на:

Автор: rorrr
Тема: Re: дрехи

Теб майка ти и баща ти да не са те отгледали, за да ти слагат смешни шапки и да те извеждат на показ?

Слушайте какво ще ви кажа-аз съм майката на детето,което пише в тази тема..Не е ваш проблем защо сме я родили и с какво я обличаме.Прекалено насериозно се вземате,сравнявайки децата с котките,писна ми от глупостите ви вече....Наистина грижите по котето са сравними с тия по малко дете,но хората не продължаваме рода си,раждайки котки,нали?
И това,че е ученичка не ви дава право да я бъзикате и унижавате с глупостите си.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.