|
Тема
|
дали някой няма да има "фийлинг" към тези бебета?
|
|
Автор |
bichana(Reni) (zelenoo4ka) |
Публикувано | 02.09.07 00:56 |
|
Това са Раяна, Неро и Бубу!
Намерени преди 10 дни в 10 вечерта в безпомощно състояние, гонени и хъскани от 8-те котки пред блока... А кучетата, които обикновено най-много да подгонят някоя възрастна котка до дърво, са особено жестоки към малки котета и просто щяха да ги завлекат нанякъде(както вече се е случвало и с по-големички котета...)
Мъничките омърлушени, мърляви, настръхнали от ужас мизерабълчета изкъпахме веднага, защото беше наложително и изсушихме внимателно със сешоар. На следващия ден обезпаразитихме вътрешно и външно. Ползват котешка тоалетна Бенто и папкат всичко - месце, суха храна, налитат на филийките ми с масло и кашкавал, а Неро опустошава редовно салатата от домати.
За съжаление ние не можем да ги задържим. Живеем в една стая под наем и вече имаме две котки - кака на 4 години и батко на 3 месеца. Мъниците обожават баткото, не го оставят за миг, все са по петите му, той ги къпе до последното косъмче, те също го къпят, спят върху него, все се гушкат и се боричкат! Каката..., е, тя е друга работа! И за нея се притеснявам много. Уж посвиква с тая "паплач" "натрапници" "плебеи" в къщата, но все е под напрежение. И тя от улицата дойде при мен, но е много чувствителна и ревнива.
Така или иначе 5 котки в една стая са си тълпа! Не знам просто докога ще издържим! Моля ви се много, покажете мъниците ако имате възможност на повече хора, знам, че повечето от вас имат непрекъснато котета за подаряване... Аз вече съм поставила обяви във всички сайтове, за които се сетих и в града. Да, от Велико Търново сме, т.е. там живеем. Ако човекът е сигурен, можем да пътуваме до където и да е в страната.
Между другото, някой знае ли как по-сигурно да сондираме желаещите(не, че са на опашка ). Но днес например се обади едно момиче, което искаше Бубу за рождения ден на баба си, но искаше ние да го занесем и настояваше да е точно днес. Каза, че ще търси и други обяви, защото котето й трябвало за днес. Приятелят ми отсече, че Бубу няма да ходи там... Каза, че ако някой е харесал Бубу, първо с радост ще дойде да го вземе, и второ може да почака един ден, защото Бубу "няма да се развали до утре"...
| |
|
Мога да сложа връзка към албумчето на Раяна, Неро и Бубу!
И да допълня, че Раяна, освен, че е изключително красива, е нежна, умничка и голяма хитруша.
Неро е душата на компанията, този рошльо е безкрайно чаровен и забавен, смешен, все измисля разни неща, които ни разсмиват! Мнооого обича да се гали и да мърка. Винаги е навсякъде, как го постига, не знам!
Бубу е различен, тих, чувствителен, затворен, обича да се уединява. Има нужда да бъде гушкан и приласкаван. С много добър и спокоен нрав! И с толкова затрогващо красиви очи!Редактирано от bichana(Reni) на 02.09.07 01:26.
| |
Тема
|
Re: дали някой няма да има "фийлинг" към тези бебе
[re: bichana(Reni)]
|
|
Автор |
damita_jo (cute, but crazy) |
Публикувано | 02.09.07 21:14 |
|
Прелестни са...Боже, ако можех да прибера всички котенца у нас, няма да има по-щастлив човек от мене
Желая ти да йм намерите добри стопани!
Това, с което мога да ти помогна: и аз наскоро преминах през подобна "процедура" по намиране на стопани, на 5 дребосъка, пак така намерени...пуснах обява тук, в bezdom.bg, във всички форуми, в които влизам също пуснах слух че подарявам котенца, залепих и обява на един магазин за храни, тук в квартала - подчертах че подарявам, не продавам - накрая, от 1 форум намерих първия стопанин, от обявата в магазина намерих втория - лично се видяхме, дойде да си хареса котенце - останали ги дадох на приятели. Така че съветът ми е да раздуеш новината на колкото се може повече места и хора, обяви в магазин за животни и храни - и да се надяваш да се намерят желаещи! Половината си направила - и все пак в магазин за животни е много голям шансът да се намери някой кандидат!
Успех и целувки на мъничетата.
Happiness is being owned by the CatРедактирано от damita_jo на 02.09.07 21:17.
| |
Тема
|
Re: дали някой няма да има "фийлинг" към тези бебе
[re: damita_jo]
|
|
Автор |
bichana(Reni) (zelenoo4ka) |
Публикувано | 03.09.07 14:03 |
|
Благодаря ти за подкрепата! Продължавам да търся стопани! ...
| |
|
|
|
|