Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:13 14.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Тема Депресиянови  
Автор ()+ (Усмихни се!)
Публикувано29.08.07 15:23

Умирам без котка

Без моите дивачета.....

Whenever someone says "I'm Sorry!" say, "No, your not, your just going to do it again."

Тема Re: Депресиянови [re: ()+]  
Автор Mutzka ()
Публикувано29.08.07 15:33

А те къде са? Или ти не си при тях?

Тема Re: Депресиянови [re: Mutzka]  
Автор ()+ (Усмихни се!)
Публикувано29.08.07 15:38

Аз не съм при тях и вече взех в кошмари да ги сънувам.

Скоро ще сме заедно пак, де, надявам се, но е много гадно подобна раздяла...

Whenever someone says "I'm Sorry!" say, "No, your not, your just going to do it again."

Автор bushkata (член)
Публикувано29.08.07 15:43

Като не съм с моите, най-много ми липсват като си легна. Свикнала съм да ми тежат от всикчи страни - всеки ляга както му е добре и мъкрат в хор, без да се съобразяват с мен.
Странното е (всъщност май не е странно) че винаги си намирам по някое местно коте. Понеже хорим на такива места на море, че всякакви гадини имат достъп до караваната -та всяка година си намирам заместител, който да ми спи на главата

Редактирано от bushkata на 29.08.07 15:44.

Автор Mutzka ()
Публикувано29.08.07 15:55

Разбирам те напълно. И на мен ми тежи да се разделям с моят котан дори за 1 ден, пък камо ли за повече. Последно ми се наложи да пътувам без него и го оставих сам в къщи за 2 дена. Много ми беше притеснено и мъчно и нямах търпение да се прибера. Така е то любов необяснима

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано29.08.07 16:03

и аз ги бях изоставила за 20 дни и накрая вече ми се ревеше без тях, колкото и хубава да беше почивката ми. Изненадата беше като се прибрах - Мая изобщо не ме позна

цял ден се криеше под спалнята и бягаше от мен. Според мъж ми просто се притеснявала дали не сме се променили и дали още я обичаме, но аз съм твърдо убедена, че ни беше забравила.
Наньо пък точно обратното - три нощи подред не ме остави да спя - качва се при мен на спалнята, ляга до мен (за 7 години никога не се е случвало), мърка, гази ме, меси с лапи .... По цял ден пък ходи след мен, ако седна някъде ляга възможно най-близо ... и все мърка. Не мога да го позная, никога не се е държал така. Вече седмица от както съм си тук, а той продължава да ме обича толкова силно :) Не съм вярвала, че ще страда чак толкова от това, че ме няма .... Като че ли за мъж ми не страда толкова много ....

there's no time to analyse

Тема Re: Депресиянови [re: bushkata]  
Автор denii (писанка)
Публикувано29.08.07 16:48

и аз така. мъчно ми е за моите, мисля ги, но все се намира не един, а понякога и повечко заместители. когато не съм си вкъщи и понеже съм свикнала с движение на животни, на чуждото място все ми се привиждат я опашки, я силуети, я преминаващи сенки....

Тема Re: Депресия [re: angel_sin]  
Автор Gatofilla (член)
Публикувано29.08.07 17:50

Аз, като отсъствам,обикновено по хотели живея, и то хубави. Първата вечер се кефя на много прибрана стая, аромати, чиста баня, от която не прибираш акита сутрин, не сменяш тоалетни, не обикаляш с парцала и кофата, и други облекчения. Също първите дни, които са богати на впечатления и много наситени, вечер заспивам като утрепана.
Някъде на 4-5-я ден, като се нагласям за сън, усещам - абе, нещо ми липсва там до дясната ръка, нещо ми е празно леглото...
А като ходя на вила, даже и за ден, се обаждам по телефона на съседката, дето ги гледа - има ли локвички от Бебо, да не би пак да се е запушил, и други работи такива. И тя като ми каже - изпикал се е в антрето, идиотина му с идиотин, аз съм много щастлива. Като отворя вратата на антрето, даже ми се крият и така, внимателно и отстрани ме гледат. Вечерта вече са свикнали, нагласят си се на леглото и пак си замъркват.
И ги питам - къде спахте, милички, как прекарахте?
Не отговарят, диванетата, само мъркат.

Тема Re: Депресиянови [re: Gatofilla]  
Автор gamina (mind reader)
Публикувано03.09.07 11:49

Аз се притеснявам сега да го оставя една вечер и един ден само на чуждо място, та камо ли за повече... Когато пътувам и се наложи да е сам вкъщи някой уикенд се побърквам от притеснения и гледам да се върна максимално бързо... а нашия първо ми тегли едно конско като ме види, после като реши че ми стига идва да ме гушка и целува... явно си е мислил че ще го изоставя...

Life can be for living
Just try and never give in

Тема Re: Депресиянови [re: gamina]  
Автор Mutzka ()
Публикувано03.09.07 13:12

И при нас е така, първо сме сърдити и бягаме при всеки опит да си го погушка, а след това ми се навира направо в устата

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.