Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:51 14.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Предизвикателството Котешка Треванови  
АвторHeyдaч (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 20:17

Хора, помагайте
Срам ме е, ама срам не срам...
От 6 години гледам котка и досега не съм й давала котешка трева поради простата причина че не мога да я отгледам

Пробвах с всички марки на пазара, консултирах се с продавачи, на думи много просто - а не ще да расте! поливам, държа на слънце - не ще !

явно нещо изначално бъркам в концепцията, но не разбирам какво?! аз ли съм единствения идиот на света с този проблим

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: Heyдaч]  
Автор denii (писанка)
Публикувано12.08.07 20:22

много странно. пробвал ли с витакрафт. розово пакетче с коте отпред. ужасно бързо расте. за 3 дни с редовно поливане. цялата философия е следната - в съд, сандъче най-добре, слагаш пръст, сипваш семената, слагаш пръст отгоре и съвсем леко притискаш. поливаш ама още по-леко че семената ще излязат и готово. и ползвай витакрафт. доколкото знам от почти всички останали марки повръщат. а противно на тъпото общоприето мнение тревата не е за да повърне котето. точно напротив. ако повръщат след прием на трева, значи нещо не е в ред. и изобщо повръщането е знак за смяна на диетата.

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: Heyдaч]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано12.08.07 20:23

аз ли съм единствения идиот на света с този проблим
аха

останалати просто не се занимаваме с котешка трева. за каквото ти е това?

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: prAsino]  
Автор denii (писанка)
Публикувано12.08.07 20:38

защото им е кеф на котките. а и защото е полезна.

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: denii]  
Автор prAsino (зелен)
Публикувано12.08.07 21:02

полезна за какво и с какво?

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: prAsino]  
Авторбpoдяra (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 21:07

... за да дразни стомашната лигавица и за да я повърнат!

А сега де!

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: бpoдяra]  
Автор denii (писанка)
Публикувано12.08.07 21:09

от 4 години давам на 3 котки, първо бяха 4, трева от гореизброената. нито веднъж нито един не повърна. съжалявам, но не намирам повръщането за нормално.

Авторбpoдяra (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 21:13

Ми защо моите трябва да имат проблем, а не твоите, които не повръщали?

Не винаги сме да едно мение.

По мои наблюдения мнозинството котки, употребили трева, я поглъщат именно с тази цел - имат стомашно неразположение (разбирай - болка) и искат да повърнат.
Всъщност аз настина не знам каква е истината, но ще потърся информация.
Аз не давам котешка трева, тоест тя си расте докато изсъхне. Служи за забавление, да се вади срък по стрък и да се разнася из апарт.

Тема Re: Предизвикателството Котешка Треванови [re: бpoдяra]  
Автор denii (писанка)
Публикувано12.08.07 21:19

да, де, то е хубаво да сме на различни мнения.

аз не знам чии котки какви проблеми имат и не искам да го знам.

моите наблюдения при останалото мнозинство котки са други. търсят тревата и изобщо всичко зелено като лакомство, като изобщо не е задължително нещо да ги боли и да искат да повърнат. повръщат като изядат някое цвете, което явно не действа като тревата. не знам дали с повръщането се облекчава дадена болка, но логично ми изглежда да не е така. точно напротив. поне съдя от себе си.

на село котките ми също ядат трева и не повръщат. дали ги боли или не не знам. моите просто подивяват за трева. скубят, ядат като побеснели. и им харесва

Автор prAsino (зелен)
Публикувано12.08.07 21:20

не ми отговори

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.