Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 15.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бан на еметикнови  
Авторnc (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 12:15

Който иска бан на еметик, да пише тук.

По-късно и аз ще си изредя причините (ще трябва да вадя дългият лист...)

Тема Re: Бан на еметикнови [re: nc]  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 13:05

netcat, nc, нк, ()+, . , CatLover(която подарява нон стоп персийки) е един човек. Който или си подарява персийките или обяснява на хората колко точно обича котки. Днес коя ще подариш или продадеш?
За това не слагаш снимка във форума, за да не кажат хората чакай малко, това бяха персийчетата на неткат.

А бан за мен - нямам нищо против. Все се опитвам да спра да пиша тук.

Бтв неткат ти официално колко пъти напусна форума. Казвайки - плачете, котешкия род загуби с това, че аз няма да пиша тук? Защо си още тук?

Тема Re: Бан на еметикнови [re: emetic]  
Авторnc (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 16:01

Ами днес е Паци. След малко идва да го взима един вет. лекар от СтЗ. Като го видях само как си го прегръща, ми е ясно че ще се обичат (МНОГО, ПРИ ТОВА)
Надявай се и ти така да се уредят един ден твоите котки (ама, ех... мечти)
Няма да е хранен с пилешки човки и дробен хляб като твоите, а с Virbac.

P.S. Като съм писала с анонимен ник, явно съм имала причини (както и право), и не е твоя работа да разгласяваш това, ясно?
Единственото, което съм опитала е да стоя далеч от търгаши, за да не знаят чии са котките и какво представляват, ама явно мозъчните ти клетки не го доумяват това. Заминавай на лекар еметик, стига си тровила клуба!

Публикувано18.07.07 16:43

Ами днес е Паци. След малко идва да го взима един вет. лекар от СтЗ. Като го видях само как си го прегръща, ми е ясно че ще се обичат (МНОГО, ПРИ ТОВА)

Малко глаголното време. Нали след малко идва. Как си ги видяла да се прегръщат?
За останалото изобщо не ми се говори с теб.

Авторнk (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 16:49

Той вече го видя, и си го прегръща, да.
Като не си запозната не се изцепвай, пък за граматиката... точно ти не ми говори.
И като не ти се говори с мен - не го прави. Ако си мислиш, че изгарям от желание... едва ли изобщо някой тук изгаря от желание да разговаря с тебе.

Авторike (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 16:51

Подкрепям.
С еметик имаме договорка който го баннат тук в котки той прави гофретите.
А ще стане скоро месец да не сме яли. Ако може да си поръчам и един бан за мене след две седмици, ама да е петък вечер, за да може събота и неделя за закуска да си хапнем сладко сладко гофрети с течен шоколад милки-уей и солени гофрети с кашкавал.

Тема Re: Бан на еметикнови [re: ike]  
Публикувано18.07.07 17:02

Абе ... сигурен ли си, че ти харесват гофрети правени от мен?

ПП: На целия форум да кажа една тайна - ике е майстор на гофретите, да го баннат него, пък после идвайте на гости. Без неткат.

Автор insektor (Многознайко)
Публикувано18.07.07 17:46

По доста въпроси не ми харесват схващанията на еметик, но определено съм твърдо против бан. Струва ми се, че става въпрос за личен конфликт, който не засяга особено останалите участници във форума.

На гофретите яйца слагате ли?

...котки и котаци тичат по чардаци,
гонят се, лелечат, милват се и мечат.
П.Р.Славейков

Тема Re: Бан на еметикнови [re: insektor]  
Авторike (Нерегистриран)
Публикувано18.07.07 17:48

И яйца и прясно мляко и много масло. Както си трябва. После стават толкова вкусни че като им слагаш шоколад им разваляш вкуса.

Тема Re: Бан на еметикнови [re: ike]  
Автор ofika (член)
Публикувано18.07.07 18:42

Ще подкрепя бана ако направи гофретите без прясно мляко (на мен не ми понася).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.