Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:46 14.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Конкурс за Най-красива котка  
Авторmenyanthe (Нерегистриран)
Публикувано06.07.07 20:51

Здравейте,
Имам идея да организираме заедно конкурс за най-красива котка.
Като породата на котката няма да е от първостепенно значение - т.е. ще могат да участват всички котки.
Още е само идея, но се надявам, че ще можем да я осъществим до Април 2008 (като някакъв ориентир).
Може да има дори някакво отбрано жури, да има общо гласуване от всички присъстващи (гости и собственици на участващите котки, като последните няма да имат право да гласуват за собствената си котка).
Ако има желаещи тази идея да стане реалност и да спомогнат за осъществяването й - нека да пишат тук или да ми пратят съобщение по ICQ - 159768765
Очаквам ви!

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: menyanthe]  
Авторnc (Нерегистриран)
Публикувано06.07.07 20:58

Не много добра идея - за всеки собственик неговото си е най-красивото

Ако регламента е "най-оригинална" или "най-забавна" снимка или нещо такова, по- се ядва иначе иди избери кое е по-красиво

Аз ще участвам, де! С моята бебка -
Не е ли разкошче

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: nc]  
Публикувано06.07.07 21:07

Ама конкурса няма да е по снимки, клипчета и т.н.
Ще се организира по подобен начин на изложбите.
Само че показателите ще са други - ако има жури.
А пък ще има и доста зрители, които примерно да се влюбят в някое коте и да гласуват за него.
Аз на моята Пипилота не съм й публикувала снимки в нета, а клипче още не съм й правила... но е голяма сладурана...

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: menyanthe]  
Автор julkata_Модератор (bla bla)
Публикувано07.07.07 00:11

Какви ще бъдат критериите, като няма да са разделени по породи? Журито как ще ги оценява?

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: julkata_]  
Автор Gatofilla (минаващ)
Публикувано07.07.07 00:29

Ох, мене ми е още дерт, дето на изминалото Експо животинките се измъчиха и взеха само 4 котинки, а останалите се тъпчат в приюта в тая жега и не могат да им се намерят стопани, а вие - конкурси за красота. А кой ще плаща мероприятието, наема на Земята и е 1000 лв. например, или като на Остап Бендер - идеите от мен, бензина от вас.
Да ви имам дертовете, аз си мисля как да намеря стопанин за Белчо, дето да го гледа като мен...
То не пречи де, понякога титлата Мис получават и жителки на гладуващи континенти...

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: Gatofilla]  
Автор julkata_Модератор (bla bla)
Публикувано07.07.07 01:19

Ааа, не съм дочела. Реших, че става дума за конкурс тук в клуба

Извинявам се.

Не може ли да се напише някакъв проект и да се участва за някакво финансиране? Не съм се ровила в интернет за информация, но би трябвало да има начин да се вземат пари от чужди донори. Вярно е, че човек трябва да отдели много време, нерви и усилия, ама като гледам го правите, за което ви поздравявам.

Редактирано от julkata_ на 07.07.07 01:20.

Автор denii (писанка)
Публикувано07.07.07 01:35

така е, Гатофила. когато започнеш да се занимаваш с подобни неща виждаш колко по-маловажни са били предишните ти грижи и проблеми. когато започнах да пиша в този клуб преди години ме интересуваше защо котаракът ми днес се е прозял един път, а вчера два пъти. а специално при тази работа е необходимо да имаш достатъчно силна воля и едновременно с това да запазиш човешкото в себе си, за да продължи да трепка онова нещо в корема ти при вида на страдащо животинче.

за белчо ще намерим дом. щом веднъж е прибран и обгрижен ще се намери дом. въпрос на време е. но колко - един Господ знае. знам, че е тежко да имаш 4 котки и 2 от тях болни и затова шапка ти свалям и ти се извинявам, че не помагаме повече. белчо разбира какво правиш за него. изстрадалите котки винаги разбират. и когато един ден се намери човек, който ще приеме и ще се грижи за това прекрасно коте, ти ще знаеш, че усилията ти не са били напразни.

това тук е друга тема, нека не я разводняваме. въпрос на приоритети и лична гледна точка е.

до юлката - това с проектите сме го дъвкали много пъти. не е така лесно на дело колкото на думи. нужно е човек без работа да посвети цялото си време и знания на писане, писане, писане..... или да се съберат много хора и да направят същото. на този етап ние трите сме се посветили на практическото подмомагане на бездомниците. доброволка ни прави и сайт. така че се върви нанякъде, но бавно.

Loosing faith makes a crime -

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: denii]  
Автор prAsino (наивен)
Публикувано07.07.07 08:00

гениално..... посветили сте се на практическото подпомагане без да сте си подсигурили финансово гърба. що не спрете малко с практическото подпомагане и да напишете проекта? после с тия пари ще можежете да подпомогнете много повече и по качествено на котките.
или е по важно да ви е трудно и и да "няма доброволци". защо е в кавички оставям на теб да се сетиш.

"Кой лае кучето?"

Публикувано07.07.07 09:42

Първо, аз бях една от 4-те осиновителки на котки на последното ЗООЕКСПО. Дори бях първата! Ако можех, щях да осиновя и повече!
А моята идея изобщо не пречи на идеите за подпомагане на котки, кучета и други страдащи същества! Дори съм съгласна да помогна с каквото мога!
Просто в живота има и хубави неща - има и поводи съответните животинки да ни радват!
Второ - аз вече съм се заела с тази задача и ще намеря както спонсори за събитието, така и участници в събитието. Освен това ще се заема и с цялостната организация на събитието! Както вече казах - датата ще бъде през април 2008. Не гарантирам обаче, че мястото ще бъде в София - ще могат да участват котки от всички градове.

Тема Re: Конкурс за Най-красива котканови [re: prAsino]  
Автор denii (писанка)
Публикувано07.07.07 12:16

с удоволствие бих спряла с практиката ако подобно на много други хора извръщах гръб на сакато коте на булеварда и смятах, че улицата не е толкова страшна за тия животни. а ти като непрекъсанто бълваш гениални идеи, защо не седнеш и не покажеш как се пише такъв финансов проект? иначе идеи и назидателни писаници по форумите можем да си набавим без проблем.

за стопанката на Пипелота - да, знам, че ти беше първата осиновителка на експото. познах по името на котето. но не ме разбра правилно. съгласих се с думите на Гатофила, защото знам как се чувства човек когато търси дом на 30 обикновено необикновени котки и в същото време получава мейли от хора, които търсят персийски/сиамско/патагонско коте безплатно и то от организация за защита на бездомните котки. но светът е такъв - шарен. и това му е хубавото. понякога приоритетите се променят и започваш да осъзнаваш неща, за които никога не си подозирал преди.

иначе идеята ти е интересна и така като гледам дългосрочна. успех с осъществяването й.

Loosing faith makes a crime -

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.