Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:30 03.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема spe6no eeee!!!!!нови  
Автортeдинka (Нерегистриран)
Публикувано13.06.07 23:19

днес ми дадоха мани4ко коте защото майка му е починала но очевадно немойе сами4ко да пишка идея си нямам на колко месеца е ( ако има и един дори) идея си нямам и как да се грижа за него.събира ми се в шепата като големина и още гласчето му е едно пискливо.незнам как и с какво да го храня днес пред мен яде кюфте а сега сам му сложила пилешка пържола мляко а не иска. и вода как да му давам да пие.като му натрия дупето със салфетка пишка ама иначе не иска моля ви помогнете ми идея си нямам как да се хрижа за него!!! колко 4есто трябва да яде как стоят нещата с пишкането с храната.наи лошото е че имаме голяма писана на 10 години и като я видя малката и избяга !разделени ли да ги държа охххх незнам какво да правя моля ви най искренно за помощ и съвети и тоо възможно най скоро

Тема Re: spe6no eeee!!!!!нови [re: тeдинka]  
Автор prAsino (наивен)
Публикувано13.06.07 23:29

"Кой лае кучето?"

Автор isetodd (konete)
Публикувано13.06.07 23:29

за да го изпишкаш взимаш памук намокряш го малко и разтриваш котето около пишето му храниго с капкомер и прясно мляко неможе да се храни само .ами храни се на няколко 4аса дори през ноща може би ще се налага да ставаш .котката дръж настрана от малкото

Автор Zhimi (чушкопек)
Публикувано13.06.07 23:31

Разтриването е задължително за пишкане и акане след като е толкова малко. Вероятно още не може да яде самичко.
Можеш да му даваш по малко водичка или прясно (ама настина прясно) млекце с капкомер или спринцовка.
Утре сутринта изтичай до най-близкия магазин за котешки храни и вземи най-нежното пастетче, което ти предложат, разреди го с малко ПРЯСНО мляко или вода и виж дали котето ще може да го смуче (ако е много малко, не може да го яде или ближе все още). Ако не - хранене с капкомер или спринцовка за няколко дни.
!!!!! Не забравяй - основният проблем не е в яденето, а в пишкането и акането и съответните разтривки, които трябва да му правиш по коремчето периодично, докато свърши тези работи.
Защото в нормалната ситуация котката-майка го масажира ближейки го, за да стимулира тези процеси. Не е никак страшно и ще се справиш!
Това е основното, засега. Предполагам че след това и други ще се включат с по-ценни съвети.

Авторtedinka (Нерегистриран)
Публикувано14.06.07 07:50

изключително ви благодаря за отговорите май ще се справя първата нощ мина малко в бодуване но като цяло май се справяме :)

Автор Tиkвичka (минаващ)
Публикувано14.06.07 10:12

нашата мацка вече си има и име ии си играе а между другото трудно ми е да и определя възрастта тъй като майка и е нямала кърма и най вероятно е недохранено. яде всичко купих и пастетчета и консерви ама снощи наи и се осладиха пълнените чушки . с водата май имаме проблем тъй като не проявява интерес към нея днес и дадох със спринцовка вода и се изпишка както казахте с памучето на дъпето.....не е акало.....май му растат някакви зъбки защото постоянно ходи и гризе разни неща....на каква възраст стават за ваксинация и дали сега е уместно да му дам хапче за глисти?как и кога да я покажа малката на голямото коте и тъй като сме на работа и двамата как да разбера че е безопастно да ги оствя двете сами?сега бебе спи но ме е страх като излезем на работа как да го оставя само,.,,,,?засега с мъжа ми 6те редуваме малко болнични....но не повече от седмица как да се справим като работещи родители с това малко същество?

Тема Re: spe6no eeee!!!!!нови [re: Tиkвичka]  
Автор Mutzka ()
Публикувано14.06.07 10:25

И аз имах същият проблем с моят бебок, защото го взех на 1 месец (вече е мъж

) и се наложи още 1ят ден да го оставя самичък. С радост установих, че като няма дразнители покрай него, по цял ден си спинка, а като се прибера разбира се му отделям огромно внимание, за да си изкупя вината, че съм го оставила сам
Затворете го само в една стая, да няма достъп до тераси и отворени прозорци, оставете му храничка, която хапва с удовоствие, някакви играчки и след работа бегом в къщи

Автор Tиkвичka (минаващ)
Публикувано15.06.07 10:15

само да се похваля че сме много добре .преодоляхме началния стрес и то и ние и сега само си се радваме.май наистина ше успеем да се справим

ще постна и снимки на малката разбойничка която мъжа ми в знак на обич и към нея и към любимата си кола кръсти карера! е аз и казвам кари

Тема ново 6нови [re: тeдинka]  
Автор Tиkвичka (минаващ)
Публикувано15.06.07 10:37

гризем кабелите а навсякъде в нас има такива няки са дебели...но други тънки>?!!имаме си играчки топки мишки всдякакви глупости ама най ни се услаждат кабели .....растат ни зъби наи вероятно?как да се оттучим да яде кабелите преди да сме направили някоя беля!!!?:(

Тема Re: ново 6 [re: Tиkвичka]  
АвторKaнka (Нерегистриран)
Публикувано15.06.07 14:10

Натрий кабелите с люта чушка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.