Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:20 03.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Само за регистрирани?нови  
Автор julkata_Модератор (bla bla)
Публикувано28.05.07 12:41

Искам мнението ви. Искате ли клубът да бъде само за регистрирани потребители?
Мисля, че една регистрация не може да бъде проблем, тъй като се прави за 3 минути, а и е удобство-хората могат да кореспондират помежду си с бележки и т.н.
Това би било подходящо и за обявите, които се пускат всеки ден. Вместо хората да дават телефони, което не бих казала, че е добър начин, тъй като може дори след като са раздали котетата си, да продължат да им звънят по телефона /както и по други причини/, могат да комуникират с бележки и мейли, посочени в профила.
Ако се съберат повече гласове ЗА-ще помоля администратора да направи клуба само за регистрирани.
Предварително благодаря за мненията по темата. Лека и успешна седмица

Тема Където имам наблюдения над модерирането,нови [re: julkata_]  
Автор martyr (мчк)
Публикувано28.05.07 12:41

мога да споделя, че форумите само за регистрани се запълват с много по-малко спам и хората са много по-сдържани в изказванията си.

Това е лично мнение разбира се.

Тема Re: Където имам наблюдения над модерирането,нови [re: martyr]  
Автор bushkata (член)
Публикувано28.05.07 14:54

В дог-а единаствените места, където могат д пишат нерегистрирани са Без дом - за да могат по-лесно да се пускат обяви за загубени/намерени. Все пак, като почнеш да пускаш по всички форуми обяви наред, дори и най-кратката регистрация ти се струва досадна.
Другот място е в За сайта - именно, за да могат да пишат хора, които искат да се регистрират, но имат някакъв проблем.

Тема Re: Само за регистрирани?нови [re: julkata_]  
Автор Zhimi (чушкопек)
Публикувано28.05.07 14:59

Мисля, че това не е необходимо, защото ако форумът е само за регистрирани потребители ще бъде по-малко интересен, по-малко полезен и по-малко посещаван.
Според мен хората се регистрират едва когато вземат решение да бъдат редовни посетители. Често тук се появяват интересни въпроси от потребители, които просто минават оттук - ако регистрацията е задължителна тези въпроси вероятно няма да ги има. Като няма въпроси, няма и отговори, няма теми, става скучно и еднообразно.

Автор SimplyAVEN (член)
Публикувано28.05.07 19:43

и аз мисля, че много хора няма да пуснат обява или тема ако трябва да се регистрират... парадоксално, но факт! а и е вярно, че в началото просто си разглеждат и после решават дали да влизат редовно и да се регистрират... по-скоро ще ни свиваш по-честичко сърмите, за да цари дисциплина и готово

Help Us to Hel Them! http://www.youtube.com/watch?v=Qns6cXJlsqs

Автор isetodd (konete)
Публикувано28.05.07 20:13

aз съм ЗА да е само за регнати,макар ,че ето и противоречието на моето за защото има хора който незнаят как да се регнат или имат спешна нужда от помощ .Тъй,че нека е така както е сега.

Автор papyy (Defender)
Публикувано29.05.07 11:17

Анонимните мнения рядко са от истински нерегистрирани потребители. Обикновено се появяват страи муцуни, кооито си мислят като си измисля мов ник няма да ме познаят. Посетителите на сайтове за цивотни са ограничен къг хора, сигурна съм в това. От друга страна задължителната регистрация ще отблъсне някои хубави хора, които по някакви съображения не се регистрират. Ще има по-малко мнения. Не мисля, че се печели нещо с регистрирани потребители. Виж, ако имаше някаъв членски внос или някакъв друг начин за легитимация, то щеше да прилича на английски клуб.
Не подкрепям тази идея. За мен като специалист е необходимо да има възможност за анонимност на мненията, дори като възможност за свобода. В идята на клубовете на Дира не е заложена задължителната регистрация. Ограничените права на нерегистрираните са спорни.
Поздрави

Автор l4ko (паднал от звезд)
Публикувано29.05.07 15:58

Не е точно така. Ако човек има нужда да получи отговора на въпроса си - ще се регистира, още повече че регистрацията в дир-а е много лека и преминава за 3 минути. Повечето посетители тук не смятам че четат отдавна. Напротив, намират форума защото имат някакъв проблем. При това този проблем не е много спешен (ако беше спешен щяха да са заминали към ветеринаря вместо да седят на стола и да клюцат).

Нека julkata_ ако достъп до такава статистика каже колко от посещенията на ден, които не са от ип-та от които са писали регистрирани хора, и какво е съотношението на постинги спрямо регистирани и нерегистрирани.

Тема Re: Само за регистрирани? [re: isetodd]  
Публикувано29.05.07 15:59

Ако помощта от която се нуждаят е наистина спешна няма да седят пред компота а пред ветеринаря.

Тема Re: Само за регистрирани?нови [re: papyy]  
Публикувано29.05.07 16:01

Папи, регистрацията не ти отнема анонимността, тъй като няма някакво изискване и проверка на лични данни. Така че дори и регистриран си анонимен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.