Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:49 02.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кастрацията -- християнско ли е това?нови  
Автор Haтypaлиcт (татко+)
Публикувано23.05.07 17:11

Като християнин (както повечето от вас) аз знам думите на Христос -- "Правете с другите това, което искате те да сторят на вас".

Днес милиарди хората са покрили цялата земя. Десетки милиони от тях измират от

и въпреки всичко продължават да се множат неконтролируемо.

При все това на никой от нас не му хрумва да кастрира себе си или децата си заради човешката свръхпопулация, нали? Но виж котката си кастрира, по същата причина.

Редактирано от Haтypaлиcт на 23.05.07 17:30.

Тема Re: Кастрацията -- християнско ли е това?нови [re: Haтypaлиcт]  
Авторeleonora (Нерегистриран)
Публикувано23.05.07 18:02

В Китаи,глобата за 2-ро дете е около 70000$.

Тема Re: Кастрацията -- християнско ли е това? [re: Haтypaлиcт]  
Автор l4ko (паднал от звезд)
Публикувано23.05.07 18:05

Себе си можеш да контролираш, животните не.

На точно това превзето котолическо и подобно християнство повечето светци и служители са се самобичували и то доста жестоко. По твоята логика трябва да са били и животните с камшици докато има падне кожата от гърба.

Редактирано от l4ko на 23.05.07 18:06.

Автор Zhimi (чушкопек)
Публикувано23.05.07 18:10

И аз предпочитам да им даваме презервативи, но като че ли не са се научили да ги използват още

Автор denii (писанка)
Публикувано23.05.07 21:07

синът на нашата лелка също е от тоя тип "християни". дори изнася лекции из страната вербувайки още психопати. в темата за 23-те котки можеш да видиш докъде са я докарали по християнски.

Loosing faith makes a crime -

Автор nc (Net Walker)
Публикувано23.05.07 21:13

Когато намериш на улицата изхвърлени новородени, когато половината от тях ти умрат в ръцете ти, а другата половина реват и се чудят къде е майка им, тогава си помисли за това християнство и нормите, които ги обричат на това.
Да не говорим за тези, които си умират бавно и мъчително, изобщо не намерени. Ами за другите, или директно убивани, завързвани в найлонови пликчета, давени в каналите и реките, и пр. и пр... За това замислял ли си се?

Тема Re: Кастрацията -- християнско ли е това?нови [re: eleonora]  
Авторkoтapak (Нерегистриран)
Публикувано24.05.07 00:11

В отговор на:

В Китаи,глобата за 2-ро дете е около 70000$.

Като чета виждам колко неефективна е тази мярка.

Тема Ти да не би да си си кастрирал детето?нови [re: Haтypaлиcт]  
Автор martyr (мчк)
Публикувано24.05.07 10:13

Как решаваш проблема със свръхпопулацията? Аз го решавам кардинално. Не спя със жени.

И котката си не съм кастрирал. И тя не спи с мъже. За момента.

Що за глупава тема?!

Християнството е доказало, че е най-лицемерната религия на планетата.

Аз съм дзен будист.

Авторбpoдяra (Нерегистриран)
Публикувано24.05.07 10:37

Не знам и не ме интересува дали кастрацията е хирстиянски акт или не! Не възнамерявам да се замислям над това, защото:
1 - Котките не са християни и това не ги касае;
2- Защото база за сравнение м/у котки - човек няма и не може да има;
3 - Защото е по-добре да са кастрирани вместо ежегодно и то на два път да настъпва периода на изхвърлените котенца, защото видиш ли, той Човекът е християнин...
4 - защото предотвратява много болести сред котешките популации, някои от които вкл. и с летален край!
5 - защото кастрацията, единствена кастрацията слага точка на разбушувалите се хормони и ще позволи на котката да има спокоен живот.

Тема Re: Ти да не би да си си кастрирал детето?нови [re: martyr]  
Автор papyy (Defender)
Публикувано25.05.07 01:08

По повод будизма Там някъде се казваше, че който няма наследник прекъсва връзката на своите предци с колелото на преражданията и ги обриочана вечни мъка. Ти си лицемер.
Подкрепям бродяга за невъзможността да се сравняват хора и животни, също така и котките не са християнки!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.