Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:26 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Загубен котак. Помагайте!нови  
Автор denii (писанка)
Публикувано19.05.07 23:26

днес разбрах, че Гарфийлд, за който толкова много се радвах, че след година в мизерния приют намери дом, е загубен. след седмица при новата си стопанка е избягал от терасата. живеят на първия етаж. избягал е преди 3 дни. когато реших днес да й се обадим профилактично чух следното "ми за съжаление гарфийлд избяга. аз мислех, че вече се е прибрал при вас". бях не като попарена, а като прегазена. да се прибере от единия край на софия до другия. хиляда пъти й беше повторено да не отваря каквито и да било врати към тераси. както и да е. избягал е в кв манастирски ливади, ул. костенски водопад, блок 13. ужасно е плашлив, а сега дори не знам как се чувства. моля, ако някой живее наблизо нека се оглежда. ако някой иска да помогне пряко утре ще ходим отново към 19.30. проблемът е, че има много много строежи там.

стискайте палци да го намерим. прибран е преди година, живее в домашни условия повече от година и сега изведнъж на улицата. ето го нещастния гарийлд.

Loosing faith makes a crime -

Редактирано от denii на 19.05.07 23:27.

Тема Re: Загубен котак. Помагайте!нови [re: denii]  
Автор denii (писанка)
Публикувано19.05.07 23:28

Тема Re: Загубен котак. Помагайте! [re: denii]  
Автор ofika (член)
Публикувано20.05.07 00:11

А дали казва истината?
Пролет е. Пълно е с изгонени мъжки котараци.

Тема Re: Загубен котак. Помагайте!нови [re: ofika]  
Авторeлeoнopa (Нерегистриран)
Публикувано20.05.07 06:24

Не знам защо,но и аз си помислих същпто.Струва ми се че има нещо гнило.
Желая от все сърце да се намери този красив кот!

Автор cvetik (непознат)
Публикувано20.05.07 12:56

Намерихте ли котето?

Ако не сте, стискам палци

Автор denii (писанка)
Публикувано20.05.07 13:03

ох,

Гарфийлд е кастриран и плашлив. основната причина, за да скочи е че е бил твърде уплашен от новия дом и котката им. само че аз не виждам как би се справил сам навън при условие, че е прибран пред пирогов като двумесечно коте, живя една година в къщата-приют и сега е отново навън.

жената го осинови преди близо 2 седмици, не го е изгонила,а е била безотговорна.

Автор denii (писанка)
Публикувано21.05.07 20:07

вече 3 дни ходим мокри като кокошки. мечим по строежите, разлепихме обяви и нищо

ако има някой клубар от манастирски ливади, от гоце делчев, ужасно много ви моля да се оглеждате. той е едър, много рижав. вече може и да е мръсен. моля ви, оглеждайте котките. и стискайте палци

Автор denii (писанка)
Публикувано21.05.07 22:57

и още нещо - ако има желаещи може да сформираме дружинка и да търсим на по-широк периметър. засега го търсим само 2-ма човека

ако има желаещи - нека пишат лични или ще им дам тел ако искат.

в случай, че не го намерим дали ще оцелее, как мислите? много е плашлив и страхлив. никога не е излизал навън. прибран е още като малко коте. и с тия дъждове и строежи там сега

адски ми е криво

Автор ofika (член)
Публикувано21.05.07 23:30

Дени, а дали жената е била просто небрежна или го е пуснала на друго място.

Ще каже ли ако я питате.
А котаракът според мен би трябвало да оцелее, но не познавам района и не мога да бъда абсолютно сигурна. Възможно ли е да се е върнал на старото си място?
Разпитайте децата в квартала, може и да са го забелязали. Има ли много кучета в квартала?
Твърде вероятно е да обикаля около хранителните магазини и заведенията за хранене. Може и да е плашлив, но е свикнал с хората, нали?
Успех и пиши как върви търсенето.

Автор denii (писанка)
Публикувано21.05.07 23:47

била е небрежна. оставила си е терасата и е излязла. за съжаление изобщо не е свикнал с хора. винаги е бил предпазлив. когато те подуши започва да ти се гали, но така от раз а и в такава стресова ситуация няма нито да обикаля магазините, нито да се даде на хора. не може да се върне на старото място, защото то е на другия край на софия. аз лично не мога да се примиря и ще го търся докогато имам възможност. има и кучета, да. но има и много строежи. този квартал сега се застроява.

иначе е много удобно откъм транспорт. на последната спирка на автобусите и тролейте е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.