Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:23 15.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Рони ( и малко от Алекс )  
Автор LaGata (малко позната)
Публикувано29.04.07 16:19

Вече имаме няколко снимки и на най-новия член на нашето семейство Рони, но той се оказа доста срамежлив модел, а и мърда много, и ето че половината и повечето снимки излязоха страшно размазани.
Но както и да е - ето ги и новите снимки:

Рони добре се адаптира при нас, въпреки наличието на малко властния, но за сметка на това страшно дружелюбен Алекс. Имаме малко разногласия с него по отношение на това къде трябва да пишка, но се оправяме.
Засега разбрахме, че Рони обича да гледа мачове, да яде пиле и да гризе пръстите на заспали хора Котешки му работи

Тема Re: Рони ( и малко от Алекс )нови [re: LaGata]  
Автор koтapaнkaтa (питанката)
Публикувано29.04.07 16:29

Много са сладки, нека ви радват дълго. Дано има повече щастливи котета като тях

За всеки сложен въпрос има точно един прост, елегантен и много грешен отговор!!!

Автор Pisunqk ()
Публикувано29.04.07 19:23

безкрайно са сладки и двете писанчета!!!

мн са готинки
потънали в завивиките на леглото
даже малко завиждам
моя не се доближава до леглото
а аз така искам да си спинкам с него

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано30.04.07 23:37

ах как ви завиждам, че диванетата спят при вас .... Наньо само един единствен път спа на спалнята до мъжа ми (и го има на снимка), а Мая в началото спеше върху главите ни, но отскоро предпочита гардероба .... А е толкова приятно да се събудиш от котешка лапа в устата

there's no time to analyse

Тема Re: Рони ( и малко от Алекс )нови [re: angel_sin]  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано01.05.07 01:30

Айде да разменим малко котки а?

Аз имам малък проблем с котешкото внимание ... когато стана от компютъра и тръгна към леглото стадо хищници които до момента са изглеждли безразлични започват да се примъкват. Малко е зловещо. Да не говорим че трудно дишам дори само една котка да ме натисне. А освен това те обичат да спят в центъра на леглото и да вземат цялото одеяло. Да не говорим за мъркането когато не им се спи - галят се докато не ги щляпнеш малко по силно. Да не говорим за гонениците посред нощ и желанието да ме включат в играта.

ПП: Днес им донесох една торба шишарки от витоша. Нямате си на идея каква забавна играчка са шишарките.
Освен това странното е че не се плашат от кучето. Мислех че изобщо няма да припарят до него, а се оказа че не мога да ги изкарам от неговата стая. Искат да играят с него и хич не са агресивно настроени. Започвам да ги подозирам че не са котки а са хора под прикритие.

Публикувано01.05.07 01:33

Страхотно коте, много сладко е захапало подадения му пръст.

Бтв само на мен ли ми прави впечатление това отрязано ухо, знам че така се маркират кастрираните котки но няма ли по малко касапско отношение? Котките са много красиви същества, не виждам защо трябва да се прави това.
Е да не говорим за кастрацията, но там поне имате причини, които смятате за сериозни. Но защо и половината ухо?

Автор SimplyAVEN (член)
Публикувано01.05.07 01:47

честито! радвам се, че си го взела! дано повече имат неговия късмет! и е супер, че се погаждат! аз ти бях казала, че ще взимам второ коте, обаче моята е ненормална явно - бие котките от квартала кто искат да минат през двора!!! а те са страшно дружелюбни всичките, само си мълчат и я гледат изумено, и после се разбягват! те са си свикнали да си ходят по дворовете, съседски са, много кротички! не знам аккво да я правя! хвана ме страх да не бие постоянно и другото коте... но сериозен бой имам предвид, не на майтап! хвърля се направо към врата, очите, със съпруга ми само треперим да не нарани някоя от тея чужди котки, щото тук ще ни разорят стопаните за нула време... та, имате ли някаква идея дали към друга котка вкъщи пак така ще се държи?

Автор HaдяИ ()
Публикувано01.05.07 09:36

Честито!
Големи са сладурковци и си личи, че се разбират добре! Личи си и че Рони добре се чувства в новия си дом и с новото си семейство! Пожелавам ви мноооооого много щастливи мигове заедно! Бъдете здрави и се обичайте много

Тема Re: Рони ( и малко от Алекс )нови [re: emetic]  
Автор LaGata (малко позната)
Публикувано01.05.07 18:36

Той Рони си дойде кастриран и с отрязано ухо, тъй като е бил уличен, а нали така маркират кастратите по улиците, че да ги разпознават отдалеч. Алекс ще бъде кастриран след 2 седмици, но не мисля да давам да му режат ухото, та дори и да се сбия с доктора

.
Обичаме да разказваме иначе, че Рони е бил главатар на страшна улична банда котаци, и това с ушето му е от един страшно огромен див доберман, който Рони е обърнал в позорен бягПред 7 годишни тази история е хитА и аз обичам да разказвам истории.
А иначе котаците си пазят територията - понякога Алекс и Рони си играят доста жестоко и се гризат по гърлата като съблезъби тигри, а в следващия момент се ближат разсеяно сякаш нищо не е станало. Престанах да се опитвам да ги разбирам, просто си ги обичам, и двамата

Публикувано01.05.07 19:19

Оооо бедна ти е фантазията мойте зверове какво се правят. 4-те ми котарака спят един до друг, гушнати ближат се и т.н. Обаче като се разбесенеят ... уффф тичане на пълна скорост, отскок от стената, задно салто и приземяване на главата на някой минаващ отдолу. Локи като е гладен за да ме накара да им дам храна по бързо - бие брат си Гарфилд. Това значи че застава срещу него и започва да вие заплашително - много страшно изглежда. Ако не реагирам веднага след половин час започват да се въргалят на кълбо със съскането и т.н. Ама разбирам да се хапеха и деряха - 1 драскотина няма по тях. Взимат ме на майтап усещам ама аз вече не се връзвам на ефтини трикове. А пък Гарфилд като подуши госпожица от другата страна на вратата ходи и прави същото с Локи или с Негъра - вижте ме момичета колко съм голям силен и лош.

Ники и Негъра като типични едногодишни котарачета пък са изпълнени с добри намерения към целия свят - искат да сси играят с кучето и да му скачат по главата и постоянно тичат нагоре надолу като навити на пружинки. И странното е че никой няма страх към кучето. То вярно че е безвредно, почти сляпо и едвам ходи - ама нали е куче, трябва да са недоверчиви към кучета не да ходят да му гонят опашката.

Между другото мойте зверове не са кастрирани.
И никой няма да им бара хубавите уши нито каквото и да е, не съм искала котка, и сега не искам, не ми трябва да съм им център на вселената както пише в рекламата на кастрацията. Освен това пред вашия блок не знам дали има но пред нашия има няколко кастрирани бездомни кучета - гротескно затлъстяли едвам ходещи. Не мисля, че хормоналния дисбаланс е толкова полезно нещо колкото го изкарват.
Е ако маркира е друг въпрос.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.