Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:29 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Наистина ли има хора, които се радват на това?!нови  
Авторrppx (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 07:37

http://www.stuffonmycat.com/

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?!нови [re: rppx]  
АвторPapu (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 09:21

Това е само снимка, твоята котка, за да те зарадва няма ли да си сложи на опашката звънец? Преобличаш го, накамарваш котака с джунджурии и снимаш. Готово, изпращаш в нета и си там и всички те виждат и те обсъждат. обичайно явление сред хората лишени от внимание и искащи публичност.

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?!нови [re: Papu]  
Авторpfff (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 09:28

Ти разгледа ли всичките снимки? Видя ли котето заровено до шия в снега? Видя ли му физиономийката?! Ами малкото затиснато коте? И още, и още дивотии

Снимки, снимки, ама мисля че някои отиват твърде далече. И не - не го намирам за любов това, направо ми се повъща от картинката

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?нови [re: pfff]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано17.03.07 10:46

ох, ми
сами по себе си изглеждат безобидни тези снимки, но като се вгледах
що така ми се сториха тъжни и отегчени тия котенца?
едно нямаше с бодра муцунка и любопитен поглед, дето да се заиграва или нещо такова

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?нови [re: Pisunqk]  
Авторзaдpъcтeнa дo бeзoбpaзиe (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 12:10

ми не знам, сигурно съм задръстена, за да ги смятам за нередни, а стопаните им - за идиоти, но наистина повечето котета изглеждат ужасно уплашени, и то ако не с изплашен, то с измъчен или тъжен поглед. Боядисването на котки в сравнение с това ми се вижда в пъти по-безобидно и нормално, там поне има красота, тук виждам само извращение с животинките...

(в хладилника)

(отвратително, но тук от хванатите в кадър ръце ясно личи, че котките умишлено се насъскват една срещу друга от (любящите им?!) стопани)

(ако не се лъжа стрела за дартс (която не тежи съвсем леко))

(виждате ли поне една нормална котешка физиономия? Аз щото - не. Виждам само измъчени...)

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?!нови [re: Papu]  
Автор... (Нерегистриран)
Публикувано17.03.07 12:13

и не - изобщо не ми изглежда на забавление. Забавление е, колкото е забавление да си опиеш котката с алкохол и да се забавляваш от реакциите й след това.
Но явно има и такава категория стопани.

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?нови [re: зaдpъcтeнa дo бeзoбp]  
Автор morska~valna (морско чедо)
Публикувано17.03.07 21:50

Адски гаднооооооооооо

.Тия стопани си избиват комплексите върху животинките.Моите нямат дори каишки на вратовете.Винаги преди да предприема каквото и да било,първо мисля как ще се чувствам аз,ако на мен ми направят каквото и да било.

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?нови [re: morska~valna]  
Автор dilandii (непознат )
Публикувано17.03.07 22:38

Офффффффф,идиоти всякакви!Аман от изроди

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това? [re: dilandii]  
Автор hitrata_lisi4ka (мърр мяу)
Публикувано17.03.07 23:17

котетата са тъжни...

Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш,но и това ще мине!!!

Тема Re: Наистина ли има хора, които се радват на това?нови [re: Pisunqk]  
Автор l4ko (паднал от звезд)
Публикувано18.03.07 01:33

Защото са прехранени с американска храна с наркотици тия шопари, живеят на 300 квадрата, и по цял ден нищо не правят. как да не гледат отгчено. Освен снимката с корсета други в другите нищо лошо не виждам, а и от къде да знаем дали този корсет не се носи по медицинска причина.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.