Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:08 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема подаряват се котета - звезди на зооекспотонови  
Автор denii (писанка)
Публикувано26.02.07 20:44

Лео - мъжки, на 1 година, кастриран, обезпаразите. Кротък, гальовен.

Мисти - също на годинка, обезпаразитена.

и двамата живеят в домашна обстановка. не могат да бъдат "дворни" котки. като поведение са изключително отворени, спокойни. те бяха единствените котета на зооекспото, които не се стресираха, при все че Лео беше любимец на фотографите

Осиновете бездомно животно - Зооекспо.

Тема Re: подаряват се котета - звезди на зооекспотонови [re: denii]  
Автор denii (писанка)
Публикувано26.02.07 20:48

опс, пропуснах.

за контакти пишете на denitza_avramova@abv.bg

Автор ДPaka (невидима)
Публикувано27.02.07 11:48

Е,няма какво-ти направо ме хвърли в размисъл.Този Лео така ми хареса

,имам слабост към това оцветяване.Обаче имам женска в къщи...не знам

я се усмихни

Тема Re: подаряват се котета - звезди на зооекспотонови [re: ДPaka]  
Автор denii (писанка)
Публикувано27.02.07 11:56

ех, ако знаеш как ми се иска тези животинки най-сетне да намерят мястото си.

гледа ги много добро момиче, но баща й не споделя загрижеността й към животните. мислех, че на зооекспото те ще са първите осиновени. всички фотографи се тълпяха около тях, особено Лео, щото просто е невероятен чаровник. много контактен, спокоен и уравновесен. не се плашеше изобщо от камерите. абе, страхотен котак е.

ако те притеснява поколението - той е кастриран. ако те безпокои, че може да се карат и бият, смятам, че е малко вероятно. момичето е прибирало много други малки и големи котки и Лео е подхождал винаги дипломатично.

иначе всеки клубар ще потвърди, че нещото по-хубаво от една котка са две котки

Автор ГoлямaтaCпeциaлиcтka (Президентша)
Публикувано27.02.07 14:03

иначе всеки клубар ще потвърди, че нещото по-хубаво от една котка са две котки

Даже и три

Потвърждавам!
Хайде Драка, не мисли дълго, надявам се да не съжаляваш ако вземеш Лео.

Тема Re: подаряват се котета - звезди на зооекспотонови [re: ГoлямaтaCпeциaлиcтka]  
Автор ДPaka (невидима)
Публикувано27.02.07 16:39

Ох,ох как ме вкарвате в изкушение...

Ама моята персийска чинчила е изключително капризна и ревнива - ами ако му вгорчи живота,макар,че и нея на времето така я прибрах от милост,но сега е еднолична господарка.От как тя е в къщи чуждо животно не е пристъпвало, ами остави това - мрази деца(много чудно)вероятно също от ревност,че им се обръща внимание вероятно.Като идват приятели с малки деца,винаги я затваряме,защото им скача,драще,хапе...абе настава една не е за приказка

я се усмихни

Автор denii (писанка)
Публикувано27.02.07 16:57

ами помисли си добре. говори и с НадяИ. тя много се колебаеше за второто коте по същите съображения като теб. страхуваше се как ще реагира големия котак. а виждаш какво се случи в последствие и какви снимки гледаме, да са живи и здрави и двамата.

но все пак всяка котка си е индивидуалност. помисли добре и ако решиш да вземеш Лео може да го вземеш само за една седмица пробно - да видиш дали ще се разберат. или за няколко дни. в началото е нормално двустранното презрение, естествено. той не е бездомен. има къде да се върне ако се окаже, че не се понасят с твоята котка. просто е нежелан там където е от един член на семейството.

помисли добре. това е много важна крачка както за теб, така и за двете котета.

Автор ДPaka (невидима)
Публикувано27.02.07 17:17

Нда. Има малък проблем и с това,че не живея в София,но мисля,че това не е фатално чак толкова

Аз обаче много ще страдам,ако те не се разберат

я се усмихни

Автор SimplyAVEN (минаващ)
Публикувано28.02.07 00:29

моята е като твоята - ревнива и проклетия

аз обаче сега ще осиновя друго коте! има толкова бездомни животни, ще се покарат-покарат, ще посъскат и накрая ще мирясат! много хора около мен така направиха. в началото е голяма какофония, след 1 месец нищо не помнят вече вземи си го лео - хем за него ще е по-добре, хем ти ще си доволна аз планирам следващия месец да взема второто котаче, сега ще се местим и на новото място вече с двечки

Автор Sometimes (усмивка)
Публикувано28.02.07 03:05

На мен пък Мисти страшно много ми харесва. Разкошна е с тази черна муцунка и тези бели мустачки...
Дано и тя си намери добри стопани!

Споко, само се заяждам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.