Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:45 03.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Знаете ли как се наричанови  
Автор denny (Choco monster)
Публикувано18.02.07 13:12

Група от препускащи коне се нарича конница. А знаете ли как се нарича група препускащи котки /два броя например/, особено рано сутрин?

Ми, коТница, естествено. А сега са изтощени от утринното препускане и спят като утрепани, гадинките, а ние, човеците, жално се прозяваме...

Oh, tell me how many roads must a man walk down, before you call him a man...

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: denny]  
Автор HaдяИ ()
Публикувано18.02.07 13:55

Познатооооо

И моятя коТНИЦА всяка сугрин така ме тероризипааааа
А комшиите отдолу горките, не знам какво правят и кога ли ще дойдат да ме бият рано-рано сутрин

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: HaдяИ]  
Авторdilandii (Нерегистриран)
Публикувано18.02.07 14:19

И най-странното в слу4ая е,4е щом ве4е няма накъде и ние сме принудени да станем те пък вземат 4е се умирят...целта е постигната,ве4е сме събудени така 4е те спокойно пак могат да си легнат

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: dilandii]  
Автор Zhimi (чушкопек)
Публикувано18.02.07 15:36

А пък нашят мустакат будилник (ние отдавна вече не използваме друг

) сутрин в определеното за ставане време пробягва с топуркане върху нас напряко на спалнята през 2-3 минути докато станем. Бързото пробягване е с цел да не бъде уловен, а друскането и топуркането със засилка върху нас е ясно с каква цел. Все едно че минава слонче, а не лека пухкава котка. В неделя, обаче, номерът не минава и след 6-7 то прелитане се кротва отстрани и чака още половин-един час.

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: dilandii]  
Публикувано18.02.07 16:06

А, че то това си е класика в жанра.

Като се събудят човеците, вече не е интересно - по-хубаво е да подскачаме върху някого, докато го събудим, а после... ами после отиваме да си гледаме работата, много важно, че ония двукраките не са се наспали. Никой не може да спи, когато ние сме будни... само ние /котките/ можем да си спим, когато си искаме.

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: Zhimi]  
Публикувано18.02.07 16:09

Това с бързото пробягване ми е много познато, но има и по-подъл номер - да се бият върху нас, докато се събудим.

Случайно да сте се опитвали да продължите да спите, докато върху вас се боричкат два четирикилограмови котарака? Е, ако не сте, опитайте - заслужава си.

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано18.02.07 16:28

нашата котница пък провежда състезанията вечер .... естествено, веднага след като си легнем .... Мая най-обича да минава като торпедо през нас и да прави остър завой точно на корема ми ... чувството е "невероятно"

there's no time to analyse

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: angel_sin]  
Публикувано18.02.07 16:35

И при нас има вечерни състезания, но не винаги. А и тогава ефектът не е толкова голям - нали всички са будни.

В сутрешните препускания е истината. По-рано обичаха да се тръшват с всишчка сила върху нас, сега само Гелето понякога още прави така, Джеси взе да се държи много културно.

Автор netcat (mth)
Публикувано18.02.07 17:24

Моите пък подивяват, когато започна да постилам. Без значение легло (или по земята, постилайки одеалце, чаршавче или нещо - разбира се, специално заради тях за предизвикването на подобната реакция

) и се почва едно лудо дивеене, подскачане, бягане, едни ти ми дяволити физиономийки... изобщо - сладури
Много ги обичам като дивеят Чак ми се приисква и аз да съм котенце и да подивея малко с тях

Тема Re: Знаете ли как се наричанови [re: netcat]  
Публикувано18.02.07 17:31

И нашите сладури правят абсолютно същото, когато някой започне да постила чаршафи. Особено Гелето, но и Джеси не пада по-долу от него. То е едно търчане, едно търкаляне, една радост - сигурно си мислят, че целият екшън е само за тяхно удоволствие.

Да не говорим пък какво става, ако видят прострян чаршаф на дивана в хола, да речем - почва едзно криене вътре в "дупката" на юрганския чаршаф: единият се крие вътре, другият "напада" отвън и се ядосва, като не може да го изкара оттам. Хумор, сатира и забава!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.