|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Легло за котка
|
|
Автор |
tristar (непознат
) |
Публикувано | 22.01.07 12:17 |
|
Я ми кажете какво легло да купя за котката си, някое от тези:
или легло с формата на къщичка (тунел) ще и хареса повече?
Дайте съвет, че ми писна да цапа холовата гарнитура.
| |
|
Като къщичка ще й хареса повече. Котките обичат да се крият. Но това, че ще й я купиш, не значи, че тя ще си ляга там. Само ако й хареса
| |
|
А какво означава да цапа холовата гарнитура?
| |
Тема
|
Re: Легло за котка
[re: tristar]
|
|
Автор | Zhimi (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.07 15:23 |
|
Ами в магазина до пл. Славейков има по-хубави на по-добри цени...
| |
|
Ако си мислите, че като купите креватче котето ще стои само там - просто много се лъжете! То пак ще си ходи по гарнитурата! А който не иска да му се цапа, просто си взима плюшено коте и си решава проблема Защото живите котета не само цапат, те и ДЕРАТ - и гарнитурите, и тапетите, и пердетата
А иначе в зоомагазина до пл. Славейков наистина има много голям избор на креватчета - и като модел, и като размер, и като материал
| |
Тема
|
[re: Zhimi]
|
|
Автор |
tristar (непознат
) |
Публикувано | 22.01.07 18:53 |
|
Мерси за съветите!
Специалистка, ами светла ми е гарнитурата.
Като спи на нея Мичи, я набива с косми. Трудно се махат, трябва да се вадят.
За дране, рядко я дере, има по-удобни неща за дране в къщата.
Как да убедя котката спи в креватче? Имате ли идеи?
| |
Тема
|
[re: tristar]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 22.01.07 19:29 |
|
много е важно леглото да бъде сложено на най-подходящото за котката място. когато взех на моите легло - за чудо и приказ - те не го поглеждаха месеци наред. бутах ги вътре, обръщах го напред назад - и нищо. накрая се отказах и го метнах на гардероба. сега се карат кой да се набута пръв вътре. понеже са двама непрекъснато стърчат крака и лапи от него. стана им любимото място. разковничето е в местоположението на леглото, сложи го някъде където котето ще му хареса да стои.
Помогнете ни да им помогнем!
| |
Тема
|
[re: denii]
|
|
Автор |
angel_sin (завеяна ...) |
Публикувано | 22.01.07 19:40 |
|
абсолютно е така. Най-добре мястото да е закътано, нависоко и да има добра видимост към цялата стая. Моите си обожават коша, който е сложен на дъската за гладене в единият ъгъл на спалнята .... от там се вижда и спалнята, и целият хол, понеже нямаме преграда между тях. Редовно се чува съскане и шамари от някой, който е решил да си полегне и открива, че креватчето вече е заето
| |
|
Е айде сега глезотии. Ми косми се махат с четка, с прахосмукачка, с ръчичка....
Свела ти била гарнитурата. И на мен ми е бяла теракотата ама съм си купила метла
И чаршафите ми са светли па не казвам на котките да не спят там. Просто си почиствам редовно.
На мен лично никога не ми е минавало през акъла да си карам котките да спят в креватчета. Знаеш ли к'во е хубаво да ти легне под юргана, да мърка и да ти топли гърба. Мммммммм чудничко е - живо парно.
Една до гърба, една до корема, а кучката пък при краката
| |
|
Ммм... не съм съгласна. Знаеш ли какво става, когато котките осъзнаят кое е най-подходящото за тях легло - стопаните започват да се събуждат с изпочупени кости и болежки тук-там Ама като е толкова удобно да се спи върху някой - топличко, мекичко (е, малко подвижно отвреме-навреме), ама веднъж направили откритието и вече... това е леглото за тях
Остави другото, ами ако са 2 или повече, се учат едно от друго и тогава контузиите стават опасни
Умните хора си служат с прости думички.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|