|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Колко сме тук?   |  |  | Автор | Koтeшka oпaшka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 15.01.07 23:50 |  |  | 

Я драснете по едно мнение, интересно ми е колко хора четат и пишат. Може и нищо особено да не пишете, просто една усмивка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко сме тук?  [re: Koтeшka oпaшka] |  |  | Автор | бpoдяra (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.01.07 00:01 |  |  | 

ти пък на какъв се правиш ... преброяване на пилците, ли? (това е за да звуча досущ като теб)!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко сме тук?  [re: бpoдяra] |  |  | Автор | Kote6ka opa6ka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.01.07 00:23 |  |  | 

Аха

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко сме тук?  [re: Kote6ka opa6ka] |  |  | Автор | raтoфилa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.01.07 02:27 |  |  | 

мяу  - ама от къв зор?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко сме тук?  [re: raтoфилa] |  |  | Автор | mrrr (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.01.07 02:33 |  |  | 

Еми как за какво - да се знаем бе!
 Я, ми кажи, има ли една котка, дето да не е любопитна

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Колко сме тук?  [re: raтoфилa] |  |  | Автор | Oпaшkaтa нa koтkaтa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.01.07 02:43 |  |  | 

По последни  котките в клуба са 15, ама хората нещо не се издават

|  |  |  
             |  |  | 

Мър-мър от Джеки и Геле.

Oh, tell me how many roads must a man walk down, before you call him a man...

|  |  |  
             |  |  | 

Драс

|  |  |  
             |  |  | 

Е, анкетата с броя на котките е само за регистрирани. Може би ако се направи отново един албум, ще се разбере.

|  |  |  
             |  |  | 

Аз

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |