Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:59 15.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема за сухата хрананови  
Автор sivoto (непознат )
Публикувано28.12.06 21:01

здравейте,

искам да ви попитам дали храните котараците си със суха храна? лекарят на моето коте категорично заяви, че от гранулите мъжките котки образуват камъни. бих се радвала да споделите своя опит.

благодаря!

преди известно време писах тук, че котето ми е много дебело и не знам какво да го правя с тая лакомия. обещах да кача снимки и вие да го видите.
Ако по някакъв начин сте успели да ограничите апетита на вашите котки, моля ви, кажете как успяхте!!!!

Тема Re: за сухата хрананови [re: sivoto]  
Автор Mutzka ()
Публикувано28.12.06 22:07

На каква възраст е котето? На мен не ми изглежда чак толкова дебеличко, че да се притесняваш. Тя и козината му придава такав дебел вид. Моят е същият.
За сухата храна си права. Наистина и на мен са ми казвали, че на котараците не трябва да се дава само суха храна. Може по много малко, но по-добре изобщо да не се дава. Моят котан си го храня предимно с бяло месо, сиренце, понякога пастетчета.

Тема Re: за сухата хрананови [re: Mutzka]  
Автор sivoto (непознат )
Публикувано28.12.06 22:14

на 6 месеца е. той си е едър, пък и си права, че заради козината изглежда по-дебел. ама е 4 килограма и всички казват, че е дебел... а на него постоянно му се яде

Автор SimplyAVEN (непознат )
Публикувано28.12.06 22:20

ми според мен пък си е много хубав!

и моята е такава дебеличка, а от козината изглежда като бременна направо! аз преди имах мъжки, умря от такова запушване вследствие на камъни... оттогава не давам суха храна, знам че има специални - и за козина, и за зъби, и за какво ли не, но ме е страх, въпреки че сега имам женска котка храня я с консерви, от време на време й взимам хапки... яде и доста от нещата, които правя за нас мисълта ми е да не слагаш на диета котака! виж какъв си е хубав - снажен

Тема Re: за сухата хрананови [re: SimplyAVEN]  
Автор Rapidfire (магьосник)
Публикувано28.12.06 22:23

Ох откъде го намери тоя сладък писоран!!

Да е жив и здрав!

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Тема Re: за сухата хрананови [re: Rapidfire]  
Автор sivoto (непознат )
Публикувано28.12.06 22:37

мерси.
и аз много си го харесвам дебеличък, само се притеснявам да не му стане нещо.

Публикувано28.12.06 23:29

според мен 4 кг за мъжки котарак не са толкова много...

Автор isetodd (konete)
Публикувано28.12.06 23:58

Според мен са пък много а и той е още бебе.

Тема Re: за сухата хрананови [re: isetodd]  
Публикувано29.12.06 00:39

да, но аз му гледам и лапичките - едри, доста здрави, според мен ще ги израсте тези килограми, има всички предпоставки да стане котарак -гигант

все пак още расте... може би не трябва да му се увеличава храната оттук нататък - колкото яде сега, толкова... друго, което се сещам е, че преди години имах един мъжки котак, на който като бебе му се влачеше шкембето по земята и понеже аз не му давах да яде повече, той ходеше и крадеше и просеше от всички вкъщи! обаче като стана на 1-1.5 години и се издулжи и стана много голям котак може и повечко да го разиграваш - аз съм купила едни висящи и шумолящи неща и пада страхотно турчане и скачане с тях!

Автор isetodd (konete)
Публикувано29.12.06 01:17

Може ти ако видиш моя котак лелел какви игри падат като куче ме гони да си играем.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.