Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 15.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Котенце, не заключвай темата!нови  
Автор Rapidfire (магьосник)
Публикувано26.12.06 15:10

Не виждам причина да го правиш, а нещата с маца още не са приключили, а аз се страхувам за тази котка. Остави ни да направим каквото можем поне от растояние!
Роси очевидно има достатъчно ум в главата, поне да ни съобщава как се развиват нещата и слуша тези, които говорят нормално с нея.

Още веднъж повтарям - остави ни да се опитаме да помогнем!

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Редактирано от Rapidfire на 26.12.06 15:11.

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: Rapidfire]  
Автор Endaksi (cat person)
Публикувано26.12.06 15:15

не виждам с какво котенцето пречи на искащите да помогнат. темата се заключва защото доста се изроди в нападки и обиди.

не мога да разбера защо вместо да отваряш тема към Котенцето не й написа ЛБ или не отвори тема с обръщение към Роси?!?

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: Endaksi]  
Публикувано26.12.06 15:36

Защото искам да се види, че тази тема е продължение на другата. И по други причини.

С Конярчето ще си беседваме отделно, трябва малко да hold her horses.
Не всичко, което мислим трябва да го казваме.
Защото...
"...Тя Истината, брат,
ачик се не приказва,
зер кажеш ли я,
има да ядеш зеде пердах."

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Автор Endaksi (cat person)
Публикувано26.12.06 15:47

така се съгласявам вече.
темата има нужда от продължение, но не в стария тон. надявам се Роси да не се е отказала да пише и да чете между редовете-там има много полезни съвети, които надявам се да долови и да се вслуша.

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: Endaksi]  
Публикувано26.12.06 16:01

Автор Sometimes (Well Known)
Публикувано26.12.06 16:06

Мда, сега виждам че имало вече такава тема, и аз не съм съгласна със заключването й - моля ви, отключете я! Не само, че се интересуваме (навярно повечето, но явно не и всички, щом се е стигнало до заключване) от развръзката, но и Роси, може би има нужда някъде да сподели своите тревоги и чувства. Не я съдете прекалено строго, все пак... в шок е. А и никой от нас не е сигурен 100% как би реагирал в подобна ситуация, защото не е попадал в такава. Иначе лесно е да се съди отстрани.

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: Sometimes]  
Автор koтeнцeтoМодератор (любопитка)
Публикувано26.12.06 16:25

И аз също искам да знам развръзката и Роси да продължи да пише тук какво става с котето, но онази тема е просто грозна вече.

НЕКА РОСИ ПУСНЕ НОВА ТЕМА ЗА КОТЕТО, КОГАТО РЕШИ.

Всички искаме да знаем какво става, но просто нека е в нова тема и нека не става тема едвали не за екзекуцията на Роси. Всички грешим и (надявам се) всички се учим от грешките си.

За всеки сложен въпрос има точно един прост, елегантен и много грешен отговор.

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: koтeнцeтo]  
Автор ofika (новак)
Публикувано26.12.06 17:54

Вярно, че грешим, но не виждам защо трябва да се отнася по този начин с котката!? ТЯ НЕ Е ВИНОВНА.
Снимката, която сложих е от първата среща на Лизи с пернатите вкъщи. След един месец не им обръща никакво внимание, дори да смъкна клетката на масата.
Та имах и следния въпрос - по какъв начин е хванала канарчето. Приемам, че клетката е стояла на лесно достъпно място, но тя НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЪХНЕ лапата между пръчките. А и как е измъкнала канарчето оттам - ако погледнете моята снимка, главата на птичето е два пъти по-голяма от разстоянието между пръчките - иначе свободно биха излизали извън клетката.

Не е същото, но нашите на село отглеждат гълъби в бивша стопанска постройка, т.е. гнездилките на гълъбите са на около 1.50-1.80 от пода. От време на време затварят котките през нощта вътре за да ловят мишки. Никога не са посягали на гълъбите - те знаят, че това са нашите птици.
А миналата година котката роди в гълъбарника и никой не пострада.

Редактирано от ofika на 26.12.06 17:58.

Тема Re: Котенце, не заключвай темата!нови [re: ofika]  
Публикувано26.12.06 17:58

Ами така, както една очевидно свръхинетелигентна твар , вече всяка сутрин успява да отвори добре затворената и съвсем без пролуки метална кутия с храната и да осигури нерегламентирани пиршества на всички останали, ако върху кутията няма 5-килограмов дъмбел!

Просто клетката е била на достъпно място. Високо съвсем не значи недосегаемо, както се оказа.

АвторPocи (Нерегистриран)
Публикувано26.12.06 22:06

Добре е направил все пак този, който е закрил предишната тема, защото тя тръгна на зле и вместо помощ получавах нападки и гаври с нещастието ми.

Сега обаче имам нов проблем и малко съм поразтревожена вече, каквото и да ми струва това. Ами с две думи - намерих котето - седи си свряно под канапето в кухнята цял ден. Проблемът е, че не се подава и от 2 дена не е яло нищо. Преброих дори гранулите, защото слагам по малко - нищичко не е докоснато. До тоалетна също не ходи. Вода не пие. Понеже винаги съм я хранила умерено, засега не бързам да се стряскам, тъй като си мисля, че може да е преяла, но... да не ходи 2 дена по голяма нужда.. Освен това не излиза, за да видя дали поне е жизнена, дали ходи нормално..Засега не искам да я измъквам изпод канапето - още ми е рано, но все пак да питам - имам ли основание да си легна спокойна тази вечер или това поведение е странно? И моля само за сериозни мнения, не ми говорете за стреса, който е изживяла - не вярвам да се е задълбочило дотам...По-скоро ако е преяла, ще й мине ли до утре..?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.