|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Вече е запазено името!
|
|
Автор |
koтeнцeтo (любопитка) |
Публикувано | 20.11.06 19:51 |
|
Здравейте отново от нас!
Понеже ви държим в течение за всяка стъпка на нашето сдружение, ето я и поредната: името Българско Сдружение "Приятели на котката" е вече официално запазено.
В този ред на мисли и понеже се изговори доста за това дали няма да си прибера парите за мен, съобщавам: От събраните 140,00 лв, голяма част от които от нас си - учредителите, са изхарчени днес сутринта 60,00 лв за запазване на името в Информационно обслужване АД, за което ми е издадена фактура.
Отново пускам линк към предната тема, където има линкове към всички предишни теми, свързани с това ни начинание.
| |
|
Честито ни име тогава!
| |
|
моля ви пуснете пак адрес, на който да пращаме чекове! писах в темата за Сиса, обаче сега пък не мога да намеря къде имаше адреси аз моите пари ще ги пусна най-вероятно в петък, тогава имам почивен ден (извинете ме за забажянето!)
| |
|
| |
Тема
|
Re: Вече е запазено името!
[re: SimplyAVEN]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 22.11.06 20:01 |
|
или:
Банка: Централна Кооперативна Банка
IBAN: BG31CECB97901058606700
BIC: CECBBGSF
Петя Васкова Гълчавова
това засега е сметката на котенцето. след като се регистрираме в съда ще бъде открита собствена сметка на сдружението както и уебсайт.
Помогнете ни да им помогнем!
| |
Тема
|
[re: denii]
|
|
Автор |
SimplyAVEN (непознат
) |
Публикувано | 23.11.06 18:21 |
|
помолих ви да ми напишете адрес, на който да изпратя чек с препоръчана поща! ако е проблем - кажете! ако бях намерила адреси в темите, които пак ми пуснахте, нямаше да ви моля за нищо, нали така? благодаря предварително
| |
|
Не мисля, че ще има проблем. Котенцето беше написала адреса си, но в последствие решихме, че е по-добре да го махнем. Да не злоупотребяват с него. Така че най-добре пиши на лични на и тя ще ти даде отново адреса си И много благодарим за желанието да помагаш!!!
| |
Тема
|
[re: SimplyAVEN]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 24.11.06 01:07 |
|
писах ти ЛБ днес. и аз благодаря за подкрепата във всичките й форми
Помогнете ни да им помогнем!
| |
Тема
|
[re: denii]
|
|
Автор |
_drink_ (кот) |
Публикувано | 24.11.06 18:22 |
|
'У всеки жив има мъртвец, който чака да се прояви'..."
| |
Тема
|
[re: _drink_]
|
|
Автор |
@MORlL (НАЙ-ЛЮБЕЗЕН) |
Публикувано | 29.11.06 09:40 |
|
каква е разликата между вашето сдружение и досега съществуващото...и кое от двете ще е легитимно пред света?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|