|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
среща на клуба на изложбата в "Земята и хората"
|
|
Автор |
Endaksi (cat person) |
Публикувано | 07.11.06 21:22 |
|
повечето от вече са запознати че наближава изложба на котки в музея "Земята и хората" в София. мисля че няма по-подходящо време и място да се организира среща на клуба и да се видим и запознаем. така или иначе поединично повечето ще отидем нищо не пречи просто да се направи малка организация с място, час (и ден съответно, понеже изложбата е два дни на 18 и 19 ноември) и някакъв знак по който клубарите да се познават лесно и отдалеч
от мен беше предложението и новата тема, а от вас се очаква останалото
| |
Тема
|
Re: среща на клуба на изложбата в "Земята и хората"
[re: Endaksi]
|
|
Автор |
HaдяИ () |
Публикувано | 08.11.06 12:55 |
|
Може да си закачим на реверите листче с надпис "КЛУБ КОТКИ", а някой може да носи и балонче /за да се вижда отдалеч/ с надпис КЛУБ и до него нарисувана котешка главичка
За деня и часа нямам претенции - когато на повечето им е удобно.
И дано този път да се съберем повечко хора, защото на пролетната изложба бяхме само 5-6 човека
| |
Тема
|
Re: среща на клуба на изложбата в "Земята и хората
[re: HaдяИ]
|
|
Автор |
Mнeмoзинa (всичко забравям) |
Публикувано | 08.11.06 13:48 |
|
Ами то най-сигурен белег ще е, ако всеки си носи котката под мишница. Щото така като чета, вие по физиономия не се познавате, обаче по котки - абсЕлютно.
Също така може да се уговорите в определен ден и час членовете на клуб "Котки" да започнат да мяукат. Там поне има хубава акустика.
Panta rhei...
| |
Тема
|
[re: Mнeмoзинa]
|
|
Автор | 4ort (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.06 22:55 |
|
аз бих дошла, бях и на предишната среща.
| |
Тема
|
[re: Mнeмoзинa]
|
|
Автор |
koтeнцeтo (любопитка) |
Публикувано | 09.11.06 07:37 |
|
Тъй де, ама няма да ни пуснат с наште котаци, ако не са участници в изложбата. Иначе това си е най-сигурния начин да се познаем.
| |
|
И аз ще дойда задължително. И тъй като досега никой не е дал предложение кога да бъде аз пак ще нахалствам - само да не е събота между 10 и 14.00ч, че тогава съм на лекции Примерно може в събота към 14.30-15.00ч (ако не е късно) или неделя по обяд. Какво ще кажете?
OFFTOPIC: _drink_, радвам се, че и ти ще дойдеш Беше се изгубила нещо, та се затъжихме за теб Честито ти дипломиране!
| |
Тема
|
Re: среща на клуба на изложбата в "Земята и хората"
|
|
Автор |
papyy (Defender) |
Публикувано | 09.11.06 10:28 |
|
Първия ден има повече изложители на котки и ако се дойде към 15 часа ще може да се разгледа всичко и да се види награждаването. Аз няма да излагам моя породист котарак мързи ме, но има и клас домашни любимци и съм виждала такива котки. Мяукането не е добра идея, рисунчица е по-добра, а като се притури и определен час за идване всичко ще бъде ОК!
Редактирано от papyy на 09.11.06 10:28.
| |
Тема
|
[re: papyy]
|
|
Автор |
Endaksi (cat person) |
Публикувано | 09.11.06 19:49 |
|
ами така остава значи. 15,00 в първия ден от изложбата. може вместо да се рисуват котета просто всеки да си носи табелка с ника, нещо като бадж. чакаме се отпред при кафето и това е. може тук да се запишат хората които ще идват за да се знае колко души горе долу да се чакат.
| |
|
Еееее! Аз пък няма да мога да дойда Много ми е мъчно тука като чета!Няма ли най-накрая да има изложба някъде по-близко до Варна?
ПП: А има ли в София хотел , където пускат с домашни любимци?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koтeнцeтo (любопитка) |
Публикувано | 09.11.06 20:52 |
|
Ей, там съм. . Малииииииииии, ще има толкова много котета за снимане
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|