|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Re: среща на клуба на изложбата в "Земята и хората
[re: Pandacat]
|
|
Автор |
ofika (непознат
) |
Публикувано | 18.11.06 23:23 |
|
Разкажи какви породи котки имаше. Българското участие как е?
И как се представиха Ари, Лизи и Съни? Стискала ли съм достатъчно палци.
Котката от последната снимка е корниш рекс, нали?Редактирано от ofika на 18.11.06 23:30.
| |
Тема
|
[re: Endaksi]
|
|
Автор |
Pandacat (непознат
) |
Публикувано | 18.11.06 23:30 |
|
Да, изложбата беше хубава но аз имам някои забележки към организаторите. Не уведомяват участниците какви са правилата, и човек сам трябва да проучва всичко и да се информира, иначе губи.. Ето аз с моя котарак имах една титла CAC при една от съдийките в Букурещ и 100 пъти повторих че не трябва да сме при тази съдийка защото за да стане шампион му трябват 3 CAC-а от трима различни съдии. И естествено точно при нея се паднахме! И после трябваше да ходиме при друга съдийка за потвърждаване на титлата, и то защото аз отново им припомних...
Една позната пък за втори път участва в клас Начинаещи, въпреки че на предишната изложба има отличен и би следвало да е в открит клас.. но никой не и бил казал..
| |
Тема
|
[re: ofika]
|
|
Автор |
Pandacat (непознат
) |
Публикувано | 18.11.06 23:44 |
|
Имаше много записани котки, към 180! Това май е рекорд за българските изложби. Най много бяха персийките, над 100. Имаше и британски, норвежки, сини руски, корниш рекс, ориенталски.. При персийските изненадващо добре се представи един развъдник от Пловдив.
Аз участвах със Амира, Ари и Съни. Яви се и сестричката на Съни - Спринг. Амира взе CACIB и BIV (най-добра в своя цвят), Ари взе третия си CAC и от утре сме в шампионски клас , Съни взе Отличен 2, защото сестричката и Спринг я победи и отиде на Бест ин Шоу
| |
Тема
|
[re: ofika]
|
|
Автор |
Pandacat (непознат
) |
Публикувано | 18.11.06 23:52 |
|
Котката от последната снимка е корниш рекс, нали?
Да, така мисля, въпреки че не съм много запозната с тези породи
Ето я Спринг, какво голямо момиче е станала Аз в първия момент като я видях, не можах да си я позная
И с какви малки и широко поставени уши е А като си спомня как някои хора се изказваха за моите бебета, че били дългоушати и хилави и аз чак им се връзвах.. Редактирано от Pandacat на 18.11.06 23:53.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 19.11.06 00:37 |
|
и да и не съвсем. аз минах два пъти покрай вашата клетка, но ти си говореше с човека до теб и не исках да прекъсвам. Сара беше красива. не можах да видя очите й - или беше заспала или гледаше към теб, явно чуваше гласа ти. тя как го понесе бай дъ уей? първото й участие де? не ми изглеждаше уплашена, но все пак...
Помогнете ни да им помогнем!
| |
Тема
|
[re: denii]
|
|
Автор |
Endaksi (cat person) |
Публикувано | 19.11.06 09:00 |
|
абе доста си беше стресната, но го понесе стоически. в тази поза в която ти си я видяла беше през цялото време, със завряна глава някъде на тъмно.
трябваше да ни прекъснеш... ама здраве да е друг път ще се запознаем
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Endaksi (cat person) |
Публикувано | 19.11.06 09:05 |
|
е сега, така ако тръгнем и аз доста забележки мога да изброя но като цяло съм доволен. оправиха всички недоразумения които имаше. за другото сами сме си виновни...
честито на Амира за прекрасното представяне
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Endaksi (cat person) |
Публикувано | 19.11.06 09:07 |
|
много хилави даааааааааааааааааам
ПС-а кога и къде ще мога да видя резултатите от изложбата, защото само на някои присъствах. а иначе пловдивския развъдник имаше мнооооого хубави котки, и съвсем подобаващо се представиха. мисля че днес ще са даже още по-силни, ама ги ще кажеш как е минало довечера като се върнете
| |
Тема
|
|
|
Автор |
eliza_cat (коткоман) |
Публикувано | 19.11.06 11:30 |
|
явно е било много хубаво! А всички котки ли трябва да са в такива клетки ? Извинявайте за въпроса,но просто нищо не разбирам от изложби, нито съм посещавала,нито съм участвала
| |
Тема
|
Re: среща на клуба на изложбата в "Земята и хората"
|
|
Автор |
Pandacat (непознат
) |
Публикувано | 19.11.06 23:35 |
|
Ето и снимките от днес.
Победител на изложбата Бест оф Бест отново е корниш рексчето от вчера
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|