|
Тема
|
Ако
|
|
Автор |
Mнeмoзинa (всичко забравям) |
Публикувано | 25.10.06 12:26 |
|
му сложа в купичката за закуска филия хляб, ме поглежда обидено, фръцва се и демонстративно сяда пред хладилника.
И правилно, ще кажете, котките са месоядни.
Обаче ако същата тая филия, без нищо на нея, съм я забравила неприбрана на масата, той си я открадва и сладко-сладко я изяжда цялата под масата, че и трохите си обира!
Panta rhei...
| |
|
Как да не го обичаш, ми кажи
| |
|
глезена работа..........котешка
| |
|
Ми обичам го, какво да го правя...
Ей го на - днес три пъти краде пирожки и страстно ги яде.
Отивам, изгонвам го, карам му се и прибирам остатъка.
После му го слагам в купичката (обаче след време, нали, за да не помисли, че го поощрявам) - пълно презрение.
Три пъти!
Ще взема да му сервирам на масата и на него.
Panta rhei...
| |
|
Крадливичък си ми е по душа той.
Щото ако каже, че го държа гладен, много ще излъже.
Panta rhei...
| |
|
Моето момченце напоследък страшно се разглези и не иска да яде от чинията.....колкото на по-завъртяно място му сложим храната, толкова по-бързо го яде. Чудя се дали да не му преместя самата чинийка на ново място.
Единственото изключение от 1-2 седмици насам е.......готвеното зеле. Вчера като го надуши едвам ни остави да се навечеряме. Излапа го като стой да гледаш
| |
Тема
|
Re: Ако
[re: meryl]
|
|
Автор | HaдяИ (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.06 16:36 |
|
Моя пък Арчо го предпочита сурово! Къса и лапа с голямо настървение. А ако вече е нарязано - още по-добре. Та трябва все да се крия, за да мога да му сложа подправките, преди да го бутна във фурната, защото дори и те не му пречат да го яде. Даже май с подправки по му се услажда на младежа, нали не разбира че те са вредни за него
| |
|
|
|
|