Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:24 05.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Моя ненормалникнови  
Автор evgenia_hristova (пристрастен)
Публикувано19.10.06 12:32

ама това наистина не е нормално - нормалните котки не обичат водата, само пият водичка и толкова. Моя Калпазан обаче обича да се къпе - не съм го учила. Ние сме го къпали един път само когато го прибрахме от улицата. Той обаче използва всяка възможност да се намокри хубаво. До сега не му обръщах много внимание на тази мания, но вече започна да ме притеснява. Вчера бях накиснала едно пране и бях оставила легена в банята и познайте кой ми се появява мокърррр. Вече е хладничко и може да се разболее, а как да му обясня, че водата е за пиене. Щом пусна някоя чешма веднага идва а си играе със водата. Кажете ми това нормално ли е?
И още некотешки навици има моя котаран - да си крие играчките (като кученце); да носи предмети в уста.........Любимата му игра е да хвърляш някакъв предмет, а той да го гони, когато го хване ти го носи и ти го подава. Знам как звучи ама си е истина.

Тема Re: Моя ненормалникнови [re: evgenia_hristova]  
Автор MechoPuh. (новак)
Публикувано19.10.06 12:45

Сигурно вече поне 2 пъти съм ти го казвала, но твоя котарак и моята котка са като копия. Всичко, което пишеш на 100% важи и за моето калпазанче

. Не мога да вляза да се къпя без нея, а от няколко дни вече не пропуска случай да се намърда в мивката докато си мия лицето или ръцете. Страх ме е да не и влезе вода в ушичките чак :(
В началото се чудех как някои от играчките и се озовават в леглото ми докато един ден не видях, че тя просто си ги разнася в уста насам натам, Като беше по-малка можеше да разнася само меките играчки и разни капачки, но сега вече успява да налапа и пренесе дори топчетата . Няма вечер, в която да не намеря по някое съкровище под завивките си. Не знаех обаче, че всичко това е по-обичайно за кучетата.
А, забравих да кажа, че обожава да и чистя ушите, а като я реша направо полудява от щастие .....

Редактирано от MechoPuh. на 19.10.06 12:46.

Тема Re: Моя ненормалникнови [re: MechoPuh.]  
Публикувано19.10.06 12:56

значи не е толкова страшно

Автор MechoPuh. (новак)
Публикувано19.10.06 13:05

Аз се притеснявам само да не си намокри ушите .... иначе друго нещо за притеснение не виждам.
Сега обаче се сещам нещо супер смешно, което прави моята писанка. Тя е страшна лигла и ако реши, че не съм я гушкала и галила достатъчно с един скок ми се покатерва на рамото и ми се провесва на него така че рамото ми минава точно през средата на коремчето и

. И за да е 100% сигурна, че няма да я махна оттам се закача с нокти за пуловера ми точно някъде по средата на гърба ми . Друг път пък най-спокойно се изляга на раменете ми, за да я разнасям "на конче".

Тема Re: Моя ненормалникнови [re: MechoPuh.]  
Публикувано19.10.06 13:16

малки глезотиики

Калпазан е твърдо решен, че в знак на нежност трябва да ни ближе по лицата........да ми "суче" косата и т.н. Когато си легнал по гръб винаги ляга върху теб и пуска крачетата си отстрани, така, че корема му да се допира до теб. Ако го дръпнеш по-надолу (муцунката му да не е навряна в твоята) сръдни и ужасии....

Автор ГoлямaтaCпeциaлиcтka (Президентша)
Публикувано19.10.06 14:17

"куче" номер 3 е Лъки ако не знаете

Освен носенето на предмети в уста и донасяне на играчка по команда, другото идиотско нещо е, че върти опашка като куче. Направо ще я счупи от радост. Да не говорим, че винаги трябва да провери какво ям, дали съм си легнала, дава целувка за лека нощ след което се намърдва под юргана и ми ляга върху корема. Обожава да й бъркам в ушите ,само дето вода не обича и сме скарани с къпането

Автор Mини (непознат)
Публикувано19.10.06 17:17

Ето това е и моя ненормалник-Каспър. Той също обича да се мокри, но не и да го къпя аз. Когато се къпе някой той застава до душа и започва да гони капките. Става вир вода, след душа се бършим и се сушим всички. И той си разнася разни играчки, но понеже още е малък, на 3 месеца е, носи само разни кутийки от Киндер Сюрприз или играчките от тях.

Тема Re: Моя ненормалникнови [re: Mини]  
Авторeлизa keт (Нерегистриран)
Публикувано19.10.06 19:45

Блазе ви на всичките!!! И аз искам котката ми да е като куче поне в някои отношения(по-специално с къпането).май така като гледем "нормалните" котки тук се ненормални

защтото моята писана е типична котка(какжото и да значи това) , тя е едва на 3 месеца, а вече я мързи , не играе и не беснее толкова много, само яде, спи и отвреме-навреме се помръдва да подгони някоя муха

Автор momo9O (писана)
Публикувано19.10.06 23:43

Това с носенето на играчки в уста ми беше любимо. Колко време сме прекарвали в игри ...
Споко много е як твоя калпазан, направо супер:)

Автор Morrighan (=^..^=)
Публикувано19.10.06 23:54

Ми научи го да ти носи чехлите сутрин

Малко обществено-полезен труд

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.