Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:53 03.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Е това нормално ли е???нови  
АвторTaйни (Нерегистриран)
Публикувано01.09.06 21:30

Котаракът,когото описах тук преди ден два/оня,без мустаците/,та същият яде лук!Хайде,за това,че обича моркови,краставици и всичко останало,което неволно падне в лапичките му.Ама лук-не повярвах на очите си.За да се уверя,лично му дадох още едно парченце.И него изяде

.Е кажете,котка ли е това?От деня,в който ми го подариха-живота ми се промени.Все едно дете отглеждам.Постоянно внимавам в какво ще се забърка.Понеже се движи много безшумно/слава богу поне в това е като другите котки/,та често се случваше да го понастъпя без да искам.Завързах му звънче на вратлето,което обаче е доста звънливо,та дразни.Но котаракът изглежда усети,че звъна на звънчето ми е особено неприятен,и усещам,че му доставя радост да ме дразни.Бяга из стаята,стараейки се да изтръгне възможно по-силен дрън.Реших,че тая със звънчето няма да я бъде и посегнах да го сваля от врата му и о,ужас-той се дърпа и ми съска.Не дава!А сега де....намери ми цаката!А го обичам.Все още!

Тема Re: Е това нормално ли е???нови [re: Taйни]  
Автор Gatofilla (стара коткарка)
Публикувано01.09.06 21:33

Аз имах едно коте, което ядеше МАКАРОНИ! СУРОВИ! На малки парчета, дъвчеше ги и ушите му плющяха, любима храна му бяха.
Да пукна, ако лъжа.

Автор vikikat ()
Публикувано02.09.06 15:32

Не знам дали е нормално, но щом му е вкусно да яде. Аз имам две котки- голямата е много капризна, но малкото / на 4 месеца е/ яде всичко, което става за ядене. Преди няколко дни ме вижда, че нещо ям на масата и си завря главата в чинията с праскови. И аз не повярвах, че котка яде праскови, ама е вярно. Така че като им е сладко да си похапват !

Тема Re: Е това нормално ли е???нови [re: vikikat]  
АвторTaйни (Нерегистриран)
Публикувано02.09.06 17:25

Този моя котак,когато се храним,идва до масата/която не е особено висока/,разпъва се по дължина,опира предни лапички на масата,а тя му е точно на нивото на очите.И изпружен в тази поза-гледа.Изключително смешен е.Оставям го да видя до къде ще му стигне нахалството.Оказа се безгранично

.Протяга лапичка и опитва да докопа нещичко.Забива нокът в парченце хляб,пуска го на земята,където "го убива",и после ръмжейки го отнася нанякъде,като аз в този момент вече съм тръгнала след него,за да видя къде ще си остави"жертвата",за да я измета след това,че най-малко хлебарки искам да завъдя.Но пък си мисля,ако се появят въпросните гадинки,те пък от своя страна могат да отнесат котарака нанякъде,докато той спи.......И все гладен,все гледа обвиняващо.Много го обичам.И сутрините,когато ми скача в леглото и така си наглася телцето,че да допре моето.В тоз момент мъркането е оглушително

Автор eliza_cat (коткоман)
Публикувано02.09.06 20:30

Абсолютно нормално си е!Остави го да яде каквото иска(естествено за ядене).Предишната ми котка ядеше тиква и портокали.Важно е да е здравичко котето и да е добре

Тема Re: Е това нормално ли е??? [re: Taйни]  
Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано04.09.06 10:46

Сега му е времето да разбере, че не е хубаво да нахалства, когато хората ядат. Бих те посъветвала да не поощряваш с храна любопитството му.

На баща ми животните са много разглезени и е абсурд да се храниш необезпокояван, пък и за тях самите не е полезно да получават "допълнително", защото нашишкавяват и трудно се дозира дневната порция.

This is a strange flight
I'm taking
My dream's will
Carries me along

Автор PanTer ()
Публикувано04.09.06 14:07

Ееее, много се извинявам на всички, но абсолютно не го оставяй да яде каквото докопа. Най-малко пък лук. Лука може да доведе до ракови заболявания и изобщо - дръж го настрана от лука!!!!
И между другото провери обонянието на твоя котарак. За да яде каквото му попадне означава, че няма обонянието като рецептор. Такова нещо съм наблюдавала при стари котки.

И звънчето му махни. Теб може да те дразни, но него го дразни още повече. За това и търчи и затова ти хъска.

Автор zvetenze (Нежно и ухайно)
Публикувано04.09.06 17:03

Аз пък имах котка, която много обичаше чипс и солети!
Купувах си голяма опаковка чипс и двамата сядахме пред телевизора и лапахме!
Също така тази котка се беше научила абсолютно самичка да ходи в тоалетната чиния!Другите котки си ходеха в котешката тоалетна, но тя самосиндикално беше решила да ходи като човек в тоалетната чиния!

You can shine for me!Somebody has to shine for me.It's difficult not to shine for me!

Тема Re: Е това нормално ли е???нови [re: zvetenze]  
Автор PanTer ()
Публикувано04.09.06 17:08

И това и е било вредно.
Абе, хора, спрете се с тия човешки сладки, солени, лютиви и прочие храни. НЕ СА ЗА КОТКИ!!! Най-много някоя беля да им навлечете.

Редактирано от PanTer на 04.09.06 17:13.

Тема Даааа!нови [re: Taйни]  
АвторMEЙГЪH (Нерегистриран)
Публикувано05.09.06 10:55

Нашия котарак също ядеше лук и чесън!Баща му беше персиец-толкова мързелив и странен котарак сме нямали до сега!По едно и също време му хвърляме кокалче и краставичка-той отива,подушва кокалчето и отива да яде краставичката!Щом чуеше звука от белене на краставичка просто подивяваше-не те оставя една салата да направиш!Сегашния ми котак пък яде всякакви неща с чесън,стига да му мирише на вкусничко,я млекце да има,я някоя манджичка... хич не му пречи чесъна!Котки всякакви!На едни приятели котката беше докопала цял пъпеш и си направила дупка в кората и яде ли яде,бърка с лапата вътре и не се сеща,че и ние искаме пъпеш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.