Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:14 09.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Падна ми едно коте ...нови  
Автор svetozar (непознат)
Публикувано29.05.06 22:30

Пак история..Отпреди малко.
Лежим си с Пейчето, тя спи, аз гледам филм. Отвън започва едно мяукане, поне сто децибела. Излизам на терасата и гледам на един близък строеж, някъде на четвъртия етаж едно коте се покатерило там, мяука и се опитва да слезе...И както мяукаше и се опитваше да слезе взе че се изплющя долу на земята в двора на съседната кооперация. Там има ресторант. Хората в ресторанта вдигната суматоха, един вика: "От туй повече котка не става", друг пък: "Нищо му няма". Реших да ида да видя какво става и намирам котето - една шепа уши и козина, свило се зад една саксия, ококорило едни жални сини очи и се съвзема от полета. Сервитьорката любезно ми предложи да си го взема, тя тези дни вече прибрала едно коте, и взех че го взех. Като го донесох вкъщи гледам, върви си, не куца. Веднага му организирах една баня, подсуших го, напудрих го хубаво с една пудра за бълхи и му сипах да яде кисело мляко. Хапна малко и се скри в къщичката под катерушките. Повечето сигурно знаете че съм начинаещ коткар, пък вече и аз взех котки да спасявам. Утре може да го заведа на вет за един преглед. Котето е сладурче, дано успея да му намеря дом. Ако някой го иска ...:))) Кажете какво да правя оттук нататък.

Тема Re: Падна ми едно коте ...нови [re: svetozar]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано29.05.06 22:44

браво на теб! като за начало може да направиш снимки и да пуснеш обяви. след като се увериш разбира се, че е добре. а може да си го оставиш. какво по-хубаво от котката - 2 котки.

АвторMechoPuh (Нерегистриран)
Публикувано29.05.06 22:52

Браво, поздравявам те за това, което си направил! Точно, както ти е писала и Дени, увери се първо, че с малкия парашутист всичко е наред, пък после вече можеш да пускаш обяви и да му търсиш нов стопанин. И гледай да е поне толкова добър, колкото си ти за Пейчето .

Тема Добре дошъл в клуба "тва опашатото стана мое"нови [re: svetozar]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано29.05.06 23:04

ти пак си начинаещ коткар, а познавам хора дето така са станали коткари. На тях е по-трудно.

there is no spoo^H^H^H^Hfork()

Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано29.05.06 23:14

Честитоооо
Като се увериш че нищо му няма го оставяш да се заиграе с нещо и щракаш снимки. Колкото повече изражения уловиш толкова по добре. Ако на снимките си личи как прави физиономии - супер. След това горе има тема каде да пуснеш обявите. Ще помагаме и ние.

ПП: За да стане сладка една котешка снимка не трябва да снимаш котето а това което е всъшност като характер.

ППП: Ако нямаш апаратче ще дойдем да го снимаме

'Cause I Am Nothing...

Автор azzi6 ()
Публикувано30.05.06 08:33

мъничко ли е? има ли месец?
основни работи - да е нахранено и да е на топличко. пейчето ще се погрижи за второто, най - вероятно.
и ти като еметик - спасителя в ръжта ;))

Тема Re: Падна ми едно коте ...нови [re: azzi6]  
Автор _drink_ (кот)
Публикувано30.05.06 12:51

Честито,
както си тръгнал имам усещането, че Ушко е добро име за новото ти коте.
Радвам се, че има хора като теб, дано да са повече...

'У всеки жив има мъртвец, който чака да се прояви'..."

Тема Re:нови [re: MechoPuh]  
Автор svetozar (непознат)
Публикувано30.05.06 14:26

Доколкото мога да преценя котето е женско, на около месец. Не са му поникнали всички зъбчета, но това не му попречи сутринта да нападне гранулите на Пея. Цяла нощ не ме остави да спя ходейки по мен като някое мини тракторче. Котенцето е много контактно и игриво, един час след като го прибрах вече се разхождаше като шефче из квартирата, играеше си с играчките на Пея - никакво неудобство, никакви притеснения. Пейчето стои отсрани. Изглежда доста обидена и изнервена от начина, по който малкия нашественик си присвоява цялата й територия барабар с всички налични ценности. Сутринта беше по-спокойна, дано не се бият докато ме няма. Дотук опитите да намеря стопани на малкото диване са неуспешни. Взех един фотоапарат и след работа ще му направя една фотосесия.

Тема Re:нови [re: svetozar]  
Автор azzi6 ()
Публикувано30.05.06 14:36

е, това поне добре... щом мърка, храни се и не е умърлушено, значи си е в добро (психично) здраве. успех, чакаме снимки

Тема Re:нови [re: svetozar]  
Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано30.05.06 14:39

Е те стопаните не се появяват веднага, има технологично време.
Внимавай само да не я дадеш на хлапета или някой не много сериозен. Че му стига един полет на котето.

'Cause I Am Nothing...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.