Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:25 04.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема а тоя малчуган помните ли гонови  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано30.05.06 16:00

сигурно не го помните, но аз да се похваля. значи намерихме го така:

след неуспешна кампания за задомяване Малчо остана с нас. сега изглежда така

а освен това си има и другар, който непрекъснато тормози

Редактирано от deni112 на 30.05.06 18:00.

Тема Re: а тоя малчуган помните ли гонови [re: deni112]  
Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано30.05.06 16:17

Леле колко красив е станал - демонично

'Cause I Am Nothing...

Авторdiavoli4kata (Нерегистриран)
Публикувано30.05.06 16:54

Eeee последната снимка ме хвърли във възторгМалчо е прекрасен,с много хубави очи и муцуна,много изящен и му се познава наглостта по погледчетоА Лени.....няма какво да обяснявам,обожавам сиамкиСамо не знам как ти се е случил на теб мързелив сиамец,всички които познавам са диванета от класа

Тема Re: а тоя малчуган помните ли го [re: deni112]  
Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано30.05.06 17:16

Не се виждат при мен

This is a strange flight
I'm taking
My dream's will
Carries me along

Тема Re: а тоя малчуган помните ли гонови [re: atteh]  
Автор Gatofila (стара коткарка)
Публикувано30.05.06 17:26

Бавно се отварят, аз кликвам на малката иконка, дето е малко разкъсана, с десен бутон и избирам View image.
Обаче какъв разбойнически поглед има, малеее, и мойте от този десен са така, изглежда това е класическия Котарак - Бандит ...

Автор emik ()
Публикувано30.05.06 17:38

Бандит и половина не ами направо бандитами и аз да бях на неговото място щях да закачам Лени

"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"

Тема Re: а тоя малчуган помните ли гонови [re: diavoli4kata]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано30.05.06 17:38

Лени, сиамеца, също е уникален. не че е мързелив, просто е неактивен. по никакаъв начин не можеш да го накараш да се разтърчи. само спи, яде и ака. Малчо понякога го активизира, но определено се завършва много трагично за Лени. много му наделява малкия и Лени горкия започва да мечи за помощ. не го интересуват нито саксии, нито играчки, нито вази, нито коледни елхи, нищо. само спинка. уникален е по друг признак. в къщата признава единствено и само брат ми. никой друг. живее единствено в неговата стая, напуска я само когато излезе брат ми и Лени се паркира пред вратата и го чака. може да часове да го чака. дойде ли си върви след него. не приема храна от друг. не спи при друг. понякога обръща внимание и на нас, но само когато брат ми излезе. в момента, в който се върне останалите се превръщаме в част от интериора. това е то - сиамеца. Това е Лени - върху обувките на брат ми, естествено

Автор emik ()
Публикувано30.05.06 17:40

а аз мислех че Лени е сиамка

"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"

Тема Re: а тоя малчуган помните ли гонови [re: Gatofila]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано30.05.06 17:41

опасни са ни, затова предпочитам уличните аз, емоции колкото искаш

Тема Re: а тоя малчуган помните ли го [re: emik]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано30.05.06 17:46

мъжкар бе, то затва е толкоз мързелив и лигав. гледа от брат ми.
кръстихме го Лени на предшния ни котак сиамец Лъки. той пък беше по-див и от Малчо. добре си поживя милия. имахме вила тогава, колко е търчал по поляните. много го обичахме, страшен характер имаше милия. когато взехме Лени от Горня Баня ( живееше при някаква кошара с овцете и стопанина го подаряваше, защото му било много трудно там) брат ми каза, че ще се казва Лъки. аз отказах и започнах да му викам Лени. аз му викам Лени, брат ми Лъки. обаче котака сам си определи името, явно реши, че не иска да прилича на никой друг и започна да отговаря само на Лени. така си остана

Редактирано от deni112 на 30.05.06 17:46.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.