Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:15 11.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Бебетанови  
Автор Pandacat (непознат)
Публикувано01.05.06 15:01

Здравейте

Не мога да не се похваля че в къщи се сдобихме с четитри персийски бебета Докато аз бях в Шейново да раждам моята Лизи ме изненада с четири сладура, резултата е че сега сме пълни с бебета, котешки и човешки. Раждането е минало безпроблемно, четирите мъника са се родили за половин час, даже доктор не е имало време да се вика А аз толкова се бях притеснила че няма да съм близо до Лизи и че тя няма да се справи сама, даже исках да се измъквам от Шейново по тази причина, ама докторите не ме пуснаха
Три от бебетата са добре, но четвъртото за съжаление не се развива нормално. Наполовина по-дребно е от останалите и почти не е пораснало от както се роди. Не иска да суче от майка си, а и другите постоянно го избутват Започнах да го храня със сухо мляко за малки котета със специален биберон. Но въпреки това не расте и е едно такова отпуснато... имам чувството че няма да го бъде и всеки път като минавам покрай леглото на Лизи поглеждам със свито сърце дали ще го намеря живо Сега вече са на 17 дни, и се надявам че ако оцелее на сухо мляко още 10-ина дни, след това като започна да ги захранвам ще дръпне и ще настигне останалите.
Ето няколко снимки на бебоците от 14-ия им ден:

Това е Sunny Flower, женска крем пойнт, тя е най-поспаливата от всички и е моята любимка, най вероятно ще си остане за мен

Това е Spring Flower, другата женска крем-пойнт

Това е Summer Flower, единствения мъж в котилото , пак крем пойнт

А това е Snow Flower, малката мишка дето не иска да яде, женска, блу пойнт, предполагам..

А това тук е прозяващата се Съни

Редактирано от Pandacat на 01.05.06 15:14.

Тема Re: Бебетанови [re: Pandacat]  
Автор diavoli4kata (ro6la)
Публикувано01.05.06 15:28

Колко са готинииииДа сте живи и здрави всички.Дано сноу флауър има късмет,малката мишка.

Любовта движи света,нека и се подчиним...

Автор Morrighan (=^..^=)
Публикувано01.05.06 16:04

Сладурчета! Продължавай да се грижиш специално за Сноу. 14 дена щом не се е предала значи е жилаво коте Да са ти живи и здрави!!!

Че за какво са създадени хората на земята - за да угаждат на котките, разбира се!

Автор Keti4 (Кети)
Публикувано01.05.06 16:11

Честити бебета и котешки и човешки!!Да са ти живи и здрави всичките!По принцип малките дами са по-издръжливи от момченцата.Дано мъника се оправи и настигне останалите.Успех в отглеждането на всички!

Тема Re: Бебетанови [re: Morrighan]  
Публикувано01.05.06 16:19

Мерси

Да, Сноу е жилава, така се бори с мен и ме драска когато я храня с биберона, и такъв глас вади, а когато е при майка си го няма борбения и дух В началото я виждах да суче от време на време на по-предните цицки, докато не я избута някой, но в последните дни въобще не се и опитва, чака само на биберона.. Забелязах че има леко разминаване между горната и долната и челюст, мисля че това е причината да не може да суче, явно не може да направи хубав вакум

Тема Re: Бебетанови [re: Keti4]  
АвторAнaбeл (Нерегистриран)
Публикувано01.05.06 17:58

Цeлувки, целувки! Боже, каква прелест! Направо сте за завиждане! Бъдете здравички и все така прекрасни /повече от това едва ли е възможно!/...

Автор denny (Choco monster)
Публикувано01.05.06 18:27

Боже, сладурииииии!!!! Честити бебета - човешки и котешки, да са ти живи и здрави всичките. Дано се оправи мъничето.

Автор zmrzlina (puber for ever)
Публикувано02.05.06 14:11

Супер! Страхотни са

Публикувано13.05.06 12:53

Ние вече сме на 4 седмици и растеме като гъбки Даже малката Сноу си хапва наравно с останалите и се научи да суче от майка си и вече не ми са налага да я храня с биберон.
Единствения проблем е че още не мога да си избера коя женска да си оставя за мен. Чудя се между Съни и Спринг и колкото повече растат, толкова повече си ги харесвам и двете. А да не говориме че на всеки 5 минути си сменям мнението, ту едната е МОЕТО коте, ту другата. Кажете, на вас коя госпожица повече ви харесва?

Това е Съни:

Ето я и Спринг:

А тук са всичките заедно

Автор Vinipuh (мечешки)
Публикувано13.05.06 16:00

Всичките са много, много красиви. Остави си Съни. Щом първо нея си беше избрала, тя е!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.