Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:27 04.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема бездомно с болно оченценови  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано11.05.06 20:06

днес в блока ни намерих коте, много малко с болно оченце. дереше се като за световно. питах комшиите, никой нищо не знае както винаги. кажете какво да правя. прибрах го за тази вечер, но не знам дали утре да не го върна евентуално да го намери майка му. писна ми вече. мразя лятото. кажете за окото какво да направя като за начало

пс оказа се, че очето не е толкова зле.

Редактирано от PurE_EviL на 14.05.06 22:28.

Тема Re: бездомно с болно оченценови [re: deni112]  
Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано11.05.06 21:02

ако не може да го заведеш сега на доктор, пробвай да го промиеш с лайка. правиш слаба отвара и с памуче почисти около очето

друго не се сещам засега

This is a strange flight
I'm taking
My dream's will
Carries me along

Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано11.05.06 22:30

Нищо му няма на мъника - само му дай манджа и да е на топло. По възможност топла манджа.
На месец ми изглежда. И ме съмнява майка му да го е оставила във вашия вход.

'Cause I Am Nothing...

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано11.05.06 22:34

не че има връзка с темата, но трябва да ви го кажа ;) Докато си разглеждах форума Мая дойде да седне в мен. Както винаги зяпаше към монитора, но си седеше кротко ... След това цъкнах на линка, отвори се снимката на котето (което е ужасно сладко, между другото) и тя като се юрна към монитора ... гледа го, души го, качи се горе да погледне зад монитора, после пак го пипа ... и като затворих снимката ме погледна, поседя още няколко секунди и замина оттатък ....

Много смешно звучи сигурно, но точно това се случи .... Просто се удивлявам колко интелект има в тая дворна котка, особено като я сравнявам с дебелия ;) ...

Тема Re: бездомно с болно оченценови [re: angel_sin]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано11.05.06 23:19

виж сега, това е знак. котето ти ти подсказа, че иска да си има другарче. и то точно това другарче. помисли си....и досега си отваряла снимки на котета, нали. и не е реагирал така. помисли си....

Автор angel_sin (завеяна ...)
Публикувано11.05.06 23:22

ааа, не, имам си две вече, за 3-ти нямам сили и възможности .... Отваряла съм снимки и винаги реагира, когато е котка ;) на други картинки не се впечатлява, освен, ако не се движат, разбира се ...

АвторMechoPuh (Нерегистриран)
Публикувано12.05.06 00:58

Котенцето е супер сладко и очето не изглежда особено зле. Както ти писа atteh отвара от лайка като за начало трябва да свърши работа. Не го връщай във входа , не мисля, че майка му го е оставила там. По-скоро сложи една обява ако е на някой от входа да го търсят при теб. (или ако някой знае нещо за него или майка му) Пък после освен да почваш да му търсиш стопани май друг избор нямаш .... Аз мисля, че е на повече от месец - може би месец и половина. Кажи утре какво става.

Тема Re: бездомно с болно оченценови [re: angel_sin]  
Автор MissFix (rebellious)
Публикувано12.05.06 01:28

извинявай, извън темата - това на снмките е сойер от lost нали? (не знам как се казва иначе).. а тези снимки от къде са?

it's all about love.

Тема здрави сме, търсим домнови [re: deni112]  
Автор deni112 (тъжна)
Публикувано12.05.06 14:32

.

Редактирано от PurE_EviL на 14.05.06 22:29.

Тема Re: бездомно с болно оченце [re: deni112]  
Авторkoтe (Нерегистриран)
Публикувано12.05.06 21:57

моля те, обещай че няма да го връщаш навън. толкова е мъничко........

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.