Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:29 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ето я Пеянови  
Автор svetozar (непознат)
Публикувано13.04.06 16:44

Вчера й направих няколко снимки. Ето я:

Тема Re: Ето я Пеянови [re: svetozar]  
Автор diavoli4kata (ro6la)
Публикувано13.04.06 16:48

Много красива и фотогенична мацкаДа сте живи и здрави!

Любовта движи света,нека и се подчиним...

Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано13.04.06 16:50

Май те е харесала
Много сладки муцунки прави.

'Cause I Am Nothing...

Автор HaдяИ (стараеща се)
Публикувано13.04.06 16:58

Ама тя е истинска красавица! И доколкото виждам, май вече много добре се разбирате, а и си имате много хубава катерушка! Личи си, че е попаднала този път на много добър и грижовен стопанин!
Аз точно вчера си мислех какво става с вас, защото почти цяла седмица ви нямаше в клуба
Много щастие и на двамата и да продължавате да се гледате все така добре и да се радвате един на друг!
И ще чакаме и други снимки по-натам

Автор Pearly* (Истинска)
Публикувано13.04.06 17:09

Супер мацка :))) Ох, милата аз си я харесвам, щото историята й е като на моята Миси и се вълнувам много :)))

Автор evgenia_hristova (ентусиаст)
Публикувано13.04.06 17:10

Красиви сте! И като гледам още не сте оръфали цветята. Нищо и това ще стане

Автор emik ()
Публикувано13.04.06 17:22

страхотна е Пея

"Никой не знае какво ще се случи след пет минути"

Автор gamina (mind reader)
Публикувано13.04.06 18:20

лелле
ама тя е абсолютно 100% копие на моя дзвер!
а и като гледам добре се справя вече в новата къща
браво.

To those who understand, I extend my hand
To the doubtful I demand, take me as I am

Автор azzi6 ()
Публикувано13.04.06 22:02

пея е много сладка! любознателна и ще те обикне много, сигурна съм... пък като гледам как се грижиш за нея... браво, големи забавления :))

Тема Re:нови [re: azzi6]  
Автор svetozar (непознат)
Публикувано13.04.06 22:34

Хубавка е наистина, на живо е още по-хубава! Уникално котенце, голям късмет беше да я намеря. Да си призная най-първите ми впечатления от нея бяха, че е голямо диване, а се оказа истински ангел. Котка за начинаещи коткари, всичко с нея е лесно и приятно. Рядко отказва да й обръщам внимание, а когато не иска да я безпокоя го показва по много деликатен начин. Досега не е направила нито една едничка поразия, а аз бях подоготвен за истинска битова катастрофа. Много обича на терасата, там й е любимото местенце. Вече може да ходи където си пожелае, няма недостъпни места. Цветята ми са си живи и здрави. Тези дни ще й купя трева за котки. Обикновено когато се връщам от работа я намирам точно там, където съм я оставил. Всичко изглежда непокътнато с изключение на количеството храна в купичката й, и тоалетната понякога. Обожава да си играе с мишките, направо полудява. Катерушката й я купих вчера, много й хареса. Сега, след като се набесня се е гушнала в мен и подмята опашка. Въобще, добре си живеем!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.