Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:57 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Специалисти посъветвайтенови  
Автор evgenia_hristova (ентусиаст)
Публикувано11.04.06 18:29

Понеже моята писанка обича да я милват по коремчето, забелязах, че около гърдичките се е появило нещо твърдо, като бучки. Не я боли, но ме притеснява да не би да и има нещо. Когато се разгони и даваме хапченца, а за тях май съм чувала, че причиняват рак на гърдата. Мисля обаче, че не може да е рак защото не е само до едната гърдичка.
Някой има ли идеи какво може да е това?

Тема Re: Специалисти посъветвайтенови [re: evgenia_hristova]  
Автор Morrighan (=^..^=)
Публикувано11.04.06 18:42

Според мен това е причина спешно да я заведеш на лекар За да си сигурна какво точно е. И моля те не й давай повече хапчета!!!!

Че за какво са създадени хората на земята - за да угаждат на котките, разбира се!

Редактирано от Morrighan на 11.04.06 18:47.

Тема Re: Специалисти посъветвайтенови [re: Morrighan]  
Публикувано11.04.06 18:52

Тя сега не е разгонена, а с лекарите имаме проблем, защото Съни много упорито отказва по какъвто и да било начин да бъде извеждана от къщи. Малкото пъти когато това е ставало след това доста дълго е била в стрес! Ако докторът дойде в къщи едва ли ще стане, защото ще се скрие - не обича гости. Надявах се, че е нещо което е нормално за развитието затова реших първо да питам, а после да я изведа навън, но май ще се наложи да я водим на доктор.

Автор rapidfire (магьосник)
Публикувано11.04.06 22:03

Може да са кисти имала съм котка с таъв проблем и тогава ме посъветваха ако не се уголемяват и размножават да не ги пипам. /В смисъл на операция/
Може и да е рак обаче, срещата с лекар става наложителна!

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Автор HaдяИ (стараеща се)
Публикувано12.04.06 09:21

Според мен трябва веднага да отидете на вет и то ДОБЪР! Защото моята Пеги така един некадърник я обърка - когато забелязахме бучиците, те бяха съвсем мънички. Вета ни прати на снимка /за изследване на кръв дори и не спомена!/ и каза, че нямало нищо страшно - запушена мастна жлеза, подкожно е и не пречи, нямало нужда да се реже! И нея също не я болеше. Да, ама то започна да расте, започна и да я дразни и т.н. Пак ходихме при вета, той каза пак "Няма нищо", ама ние виждахме че не е точно така и я заведохме в Байвет. И естествено се оказа ТУМОР!
Така че не отлагайте, а тичайте веднага при добър ветеринар!
Колкото по-рано се хванат нещата, толкова по-добре!

Автор diavoli4kata (ro6la)
Публикувано12.04.06 12:43

Моля отведете я на лекар,веднага,тук хората имат опит с ветовете и ще препоръчат някой.Заведи я поне на два и виж какво ще кажат.Може и да са запужени жлези наистина,може и да са кистички причинени от хормоналните хапове които и давате.Дано всичко да е наред.Но вземете бързо всякакви мерки.

Любовта движи света,нека и се подчиним...

Тема фалшива бременностнови [re: evgenia_hristova]  
Публикувано12.04.06 15:15

Сестра ми днес я е завела на ветеринар и той е казал, че това е фалшива бременност и котето има мляко и това му е направило възпаление. От какво се получава фалшивата бременност? Някой от вас изпитал ли го е на котето си? Какво да очаквам?

Тема Re: фалшива бременностнови [re: evgenia_hristova]  
Автордecи (Нерегистриран)
Публикувано12.04.06 16:00

Когато кастрирвах котката си, видях едно коте оперирано от горе до долу водеха го на преглед. Та попитах какво й е и докторите ми казаха тумор на всяка млечна жлеза и това й било 2 операция, но за щастие вече се оправя.
Така че посъветвай се с още един ветеринар, няма да ти е излишно.

Тема Re: фалшива бременностнови [re: evgenia_hristova]  
Автор azzi6 ()
Публикувано12.04.06 16:50

ми от какво - от хормони! спри хапчетата, наистина са много вредни.
предполагам антибиотик ще й изпишат. знам, че при кучетата е по - често срещано и по - опасно. но все пак, съветът ми е да й спреш хапчетата

Автор Mew the Cat (spellsinger)
Публикувано12.04.06 16:58

Понеже моята писанка обича да я милват по коремчето, забелязах, че около гърдичките се е появило нещо твърдо, като бучки. Не я боли, но ме притеснява да не би да и има нещо. Когато се разгони и даваме хапченца, а за тях май съм чувала, че причиняват рак на гърдата. Мисля обаче, че не може да е рак защото не е само до едната гърдичка.
Някой има ли идеи какво може да е това?

Имам едно малко сладко въпросче. Като сте чували за тези хапчета толкова ли мразите котката си? Че искате да и причините съзнателно рак, пиометра, диабет? Нарочно?
Бих разбрала човек който го прави без да знае за страничните ефекти. Ама ... явно много го мразят. Защо така? Какво ви е направила?

'Cause I Am Nothing...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.