Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:42 11.11.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да бъдем хора.нови  
АвторEли (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 21:53

Приятели, ще бъде твърде студено за всичките онези бездомни котки и кучета, които сме свикнали да виждаме из квартала. Приберете ги за няколко дни някъде на топло, давайте им топла храна. Аз нямам такава възможност, вкъщи е пренаселено. Днес исках да отнеса бульон и хляб на едно котило малки кученца, но не ги видях, дано с тях всичко е наред. Моля ви, не отминавайте!

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: Eли]  
Автор gamina (mind reader)
Публикувано23.01.06 22:26

поне от моя страна всеки намерен ще бъде прибран или поне нахранен... само дето около моя блок заради една глутница доста злобни и достатъчно пораснали кучета нищо друго не вирее... не че не съм хранила и тях де.

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: gamina]  
Автор Karinka (членка)
Публикувано23.01.06 22:29

оф, ти внимавай да не се нахранят с теб.
преди малко някакъв подобен разговор проведох и не мога да разбера как им дава душа на някои хора да си изхвърлят животното, което са взели да гледат! разбирам, че някой път някое се губи, ама чак пък толкова!
ужасно ми е мъчно за уличните кучета, но толкова ме е страх, особено като се съберат няколко ....

АвторKoтo (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 22:30

Имам си една такава хубавица, която се шмугма през вратата на входа и спи на изтривалката пред апартамента.Храним я редовно и още като паркирам идва.Даже и в колата иска да влиза.Тази вечер отнесе половин "шетман" бяло току що сварено пилешко месо.Ама котаракът много ни ревнува от нея и само като я надуши,че е на изтривалката се зарежда там, хъка, че даже и на нас налита като искаме да отместим- пази си къщата милия. Големи скици са.

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: Koтo]  
АвторKoтo (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 22:34

Не поясних, става дума за 1.5 годишна котка-бандитка... страшно умна, гальовна и обичлива.От сто метра като ми зърне силуета е куршум към мене.
Милите,колко безпогрешно разбират кой ги обича и кой не.

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: Karinka]  
Публикувано23.01.06 22:44

тея засега хора май не са нападали, огромни са но явно са доста страхливи. Затова пък котки и други кучета не търпят наоколо. Уф имаше една много, много красива входна котка миналото лято и после изчезна, все те ме съмняват.

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: gamina]  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 22:52

По добре се съмнявай в някой съсед. Улични кучета много рядко закачат ктоки, през повечето време си живеят заедно. Какво като са едри да му се не види "и те са хора" както казва ике(за котаците по принцип). Имате ли си на идея Бетина сладка какво огромно куче пазач е станала. Кученцето на което лятото търсих дом. Но това че е огромна не и пречи да се разреве като ме види. И си е сладка лигла.

Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано24.01.06 10:39

Днес видях кучетата от нашия вход - Рошко, една на която не й знам името, но Мила би й отивало, и Черньо. Една жена от входа ги хранеше. Изглеждаха добре, но кой знае как и къде са прекарали нощта. Рошко понякога сам си влиза във входа, но знае пред кой минава номера с отварянето на вратата и скорострелно се шмугва вътре.

Иначе улични котки непосредствено до нас няма, те са дворни на свободен режим и сигурно са ги прибрали на топло.

This is a strange flight
I'm taking
My dream's will
Carries me along

Редактирано от atteh на 24.01.06 10:40.

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: emetic]  
Публикувано24.01.06 19:19

тази мацка сивата я хранеха и гледаха едни хора от първия етаж, в апартамента им роди, после те раздадоха малките, и след някой и друг месец вече я нямаше... абе гадно
браво на Бета, щом е станала и пазач...

Тема Re: Да бъдем хора.нови [re: atteh]  
Автор donna2 (старо куче)
Публикувано01.02.06 10:43

По повод на написаното искам да ви споделя ,че ми е много тъжно.
Има един уличен котак беше много добра душица , за прехраната на които се грижат няколко входа ,тия дни беше зле прибрахме го у дома ,водихме на лекар ,нещо с бъбреците беше лекувахме го ,но нищо не помогна .Тая сутрин издъхна милото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.