Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как ви събуждат сутрин...нови  
Автор denny (Choco monster)
Публикувано26.01.06 17:29

вашите любимци? Моите сладури са доста напористи, особено малкия. Той се буди пръв /към седем часа, гадинката му с гадинка!, изкатерва се при мен в леглото и първо започва да ми дъвче и ближе ушите. Ако това не помогне, започва да ми мърка право в ухото, и като крайна мярка ми стъпва на лицето. Другият е по-лаконичен - той просто ме прегазва, настанява се върху мен и почва да ме гледа въпросително. Моля ви, кажете ми, че не само мен ме събуждат по такъв варварски начин!

Запомни, тишината е злато,
даже щом ни навява тъга.

Тема Re: Как ви събуждат сутрин...нови [re: denny]  
Автор jvis (vi)
Публикувано26.01.06 17:43

Аз тъкмо писах за Фея... само тя ме буди мъркайки силно и мяукайки или пък ми гризе косата, ама хваща я и дърпа здраво... и ми обикаля около главата, а с мокрото носле много готино ме боцва по носа, ама защо мяука незнам... А пък Маца е много мила само си спи в краката ни, като легнеш по един начин така трябва да седиш, ама как да се обърнеш като ще е изгониш..какво да се прави.. Маца е.. мила е... :)

Автор vikikat ()
Публикувано26.01.06 17:54

Не си единствена в бедата! Моята Вики спи в краката ми и ако посред нощ реша да мръдна дори тя възмутено ме поглежда: абе ти защо ми пречиш на съня?! Сутрин щом се наспи идва до главата ми и започва да ме гледа укорително: хайде ставай, че съм гладна. Ако аз не ставам ме замита с опашката / тя е персийка и се сещаш за размера на опашката/ през лицето, сяда на гърдите ми и започва мъркането....Ти можеш ли да спиш така? На мен ми е доста трудно дори невъзможно. Та това е

Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано26.01.06 18:15

Ахм, няма да обяснявам когато 4 котки решат че искат под одеялото. Особенно ако някоя не се понася с останалите и настане хъскане.
Сега от както малката беше разгонена само тя е при мен. И сутрин като я хване ентусиазма да ме тормози, седи на лицето и други подобни я затварям в клетката и така спя още час.

Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано26.01.06 19:00

Аза има два метода:

първият - лови крака, врещи, бута дискове, книги или там каквото намери, тропа по вратата на терасата отвътре. И то преди 6 часа

вторият - тихичко се оплаква, удря някое леко шамарче по лицето

приятелят ми след като я нахрани, може да благоволи да дойде и да помърка малко на спящата си кака. идеално се съчетава с аромата на вече готовото кафе

This is a strange flight
I'm taking
My dream's will
Carries me along

Тема Re: Как ви събуждат сутрин...нови [re: emetic]  
Публикувано26.01.06 19:40

Лелеее... четири броя котки!Как се оправяш с всичките?! Ние със спането под одеялото нямаме проблеми, ама сутрин, като решат, че ми стига толкова спане, става много забавно... но нали поне дребния ме събужда с целувка... И това със седенето на лицето го имаше, но зверчето разбра, че като реша, мога да съскам по-силно от него и поне от този метод се отказа.

даже щом ни навява тъга.

Тема Re: Как ви събуждат сутрин...нови [re: atteh]  
Публикувано26.01.06 19:45

Ами то излиза, че аз съм си направо късметлийка.Моите сладури почват да врещят чак като ме видят, че нося яденето. Това с шамарчетата го има, от страна на дребосъка... голяма лакомия се извъди, не знам къде го побира това ядене. А и като гледам, мен май ме събуждат направо в нормално време... седем сутринта си е направо приемлив час в сравнение с това, което пишеш ти. Само да можех да ги науча в събота и неделя да се размърдват по-късно...

даже щом ни навява тъга.

Автор Megas (cat person)
Публикувано26.01.06 19:48

ами аз по принцип нямам привилегията да спя в една стая с котката и друг е потърпевшия по разкази, и от няколкото седмици в които все пак сме съжителствали в една спалня мога да кажа че е много дразнеща твар като стане 5-6 часа се изправя на вратата и почва да драска тъпо и упорито. нищо повече. но това нещо вършено 40 мин, дори при моя сън е достатъчно за да излети от стаята като тапа и за какво мислите е цялата борба? не защото е гладна или й се ходи до тоалетна-всичко е за да иде на студено

Nice!

Автор CHEЖAHKA (crazy)
Публикувано27.01.06 09:17

Щом само сутрин ти идва в краката - добре. На мен по цяла нощ ми спят върху краката и двете котки и кучето. Не питай как се спи и кой колко площ заема. Коя ли нощ ще падна от кревата
Събуждането обаче е по-ужасно.
Към 6 ч. Снежанка отива да рие в тоалетната си. Ама риене, риене, умрял може да събуди. Ако никой не стане до 15 мин. започва едно протяжно мяукане насред коридора. Демек - ставайте, че ми е скучно, аз съм се наспала.
А Лъки от една седмица е открила нов начин да ме буди - точи си ноктите на възглавницата ми или на матрака.

Тема Re: Как ви събуждат сутрин... [re: emetic]  
Автор azzi6 ()
Публикувано27.01.06 10:08

малката дейзи ли е? щом се е разгонила, значи не е бременна?
а котето в гардероба го забрави пак

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.