Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:12 08.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Беглецнови  
АвторAsss (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 04:10

Наш Съни преди 3 дни, след успешен скок от терасата ...... тръгнал по ..... мацки. То добре, че се прави на голям, ама точно сега не му беше времето. Беше го хванало едно разтройство .... от знам ли що ли и трябваше да ходим на чичо доктор да ни боцка. Така пропусна неприятното боци, за да отиде при приятната кака писана, която му мяукаше отдолу от няколко дни.

Не очаквах толкова безстрашие от него. Той ръмжеше и бягаше само като види някой през прозореца, та бягството му въобще не можехме и да предположим, че е възможно.

Обичаше да влиза в гардеробите и шкафовете - завре се вътре и ... ходи го търси. Че беше и решил глезанчото, че не е необходимо да се обажда като го викаме. Тук коте, там коте - никакъв го няма.

Бях пуснала пералнята, а той правеше опити да влиза в нея. Седнах пред пералнята да гледам да не съм го затворила вътре. Изчаках я да се извърти, че недай боже е станало нещо .... Няма. Проверих и във фризерите.... Вреше се навсякъде. Никой от домашните неможеше да си спомни точно от кога го няма, а бяхме разтворили всички врати и прозорци.

Повече от половин час го търсим нашия мъж в къщи.... и няма го. Хем се зарадвах, хем малко ми стана чоглаво. Зарадвах се, че се е прастрашил да си покаже муцунката навън от вкъщи.

Нямаше го около 40 часа и снощи около 4 часа чувам аз под прозореца на спалнята едно плахо МЯУ, и пак МЯУ. Скачам ще се изпотрепя. Викам го, а той мълчи. Ако не беше шавнал нямаше да го видя в тъмното.

Бързо не мога да сваря да си обуя чехли и хуквам посред нощ да го прибирам, а кака Писа го подмамва със нейното мяу. Скочи той от мен, но не отива към котката, а се мъчи да скочи на прозореца да за се прибере. Гушнах го по-здраво и влизам във входа, а той пак скочи от мен и бърза ли бърза сам да се прибира.

Малкият ни глезанчо, калпазанчо не му хареса навън. Няма спокойствие да се намързелува, да си поспи, да се протегне. Няма кой да го гали и гушка. Има някакви си противни кучета, които само го лаят и плашат.... А хубавата манджа... Принца не е свикнал да му е мръсна козинката. Що си влезе и бърза да се къпе. То и аз бях на неговото мнение. Муш в банята и 15 мин. го къпя немога да го изкъпя. Като го увих в хавлията му - протяга лапичка и ме гушва като бебе. Сума време немога да го вчеша, при това е късокосмест.

От снощи още неможе да се наспи. Чуди се в чие легло да се свре. На кого в скута да легне. Ама и на нас ни беше терсене. Уж всички казвахмеь "дано му е добре навън", но като се прибра дори и сина ми си игра с него.

Та така с нашия малък мъж (уж кастриран). Беше по МАЦКИ. Еи-и-и пазете си МАЦКИТЕ, да не ми откраднете момчето.

Тема Re: Беглецнови [re: Asss]  
Автор Tиkвичka (непознат )
Публикувано31.08.05 07:55

и моята предишна котка по сьшия на4ин!само 4е тя беше женска и като се разгони ние нали сме на 1-вия етаж и хопп ско4ила да тьрси котациии и ве4ерта мяуууука ли мяукаааа под прозореца!!!и аз си я прибера изкьпя си я,нахраня, 4е и приспя ,а тя нашата мине се не мине седмицааааа аииииде пак и аз цяла нощ бодувам щото знам ли наша маца кога ще реши да се прибере!!1та тогава бяхме тиинейджъри,бяха ни пьрвите разгонванияяя и аз като някоя досадна майка стоя и я 4акам!!!!после взехме решение 4е ще я водим на село и сега дядо и баба я гледат и наша маца много е щастлива никой не и казва кога да излиза и да се прибира....е само зимата я дьржат вкьщи но като пукне пролет и се затопли наше коте лодува ли лодува!!!тя беше порода ули4на подобрена хихихи и доста голяма я сьбрах от улицата ама милата толкова беше красива а в такова окаяно сьстояние та и затова може би сега на село на свобода в двор4ето и е по-добре......знам ли за всеки слу4ай я виждам, 4е е по-щастлива от преди по каква при4ина и аз незнам ,явно раиграса на баба е по-добре котешка тоалетна от бентото хихихи ,но това е друга тема

Редактирано от Tиkвичka на 31.08.05 08:02.

Автор gamina (someone)
Публикувано31.08.05 10:17

все едно за моя някогашен Съни слушам.. живеехме на първия етаж (това беше преди 10 години) и той един ден се изнизал, но се уплашил и застанал под прозореца и рев, рев, всички вкъщи пощръкляхме да го търсим, накрая го чухме и го прибахме, но от тоя момент нататък постоянно се измъкваше и опрашваше котаните зад блока, после като се народи едно поколение - улични подобрени - кое синеоко, кое хем прилича на сиамско, хем е таби... бяха много красиви децата му, а той милия кекав и след всяко похождение се прибираше къде с конюктивит, къде с хрема и само го мъкнахме по лекари да го оправят, но нямаше спасение, винаги успяваше да се измъкне... даже баща ми накрая реши че след като котака така или иначе успява да ни излъже и излиза, поне да му осигури влизането и подпря една дъска на балкона - да си се прибира...

Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 11:30

Бъркаш
Момчето ти не може да ходи по мацки. Всъшност не е и момче. Тези в къщи могат да ходят по мацки. Той само си търси с кого да играе. Горкия.

Тема Re: Беглецнови [re: emetic]  
Автор gatofilia (стара коткарка)
Публикувано31.08.05 13:05

е, верно, кастриран, не е било зов на секса, а желание за общуване, така да го приемем.
ама то и при хората колко често вече здравия секс е заменен от различни форми на социално общуване, така че човеко е модерен, нека се весели как може...

Тема Re: Беглецнови [re: gatofilia]  
Автор Josefine (jujicat)
Публикувано31.08.05 15:18

Добре,4е вси4ко е завършило с happy-end,защото 4есто навън котара4ковците и котаранките ги дебнат ужасности и опасности,бъррррр.
Например,нео4аквана среща с ку4е или няколко такива,които не са в настроение или нещо друго гадно.Да е жив и здрав и дано толкова социлни контакти са му достатъ4ни!

Тема Не знам ама се сетих за един вицнови [re: Asss]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано31.08.05 17:31

Един мачок го гледала една баба.
Ама разгонят се женските, той зачезне за 1-2 седмици, и се върне мръсен, изподран, изпохапан, отслабнал, с раздрани уши ииииии.
И бабата му вика веднъж - а си зачезнал пак а съм ти кръцнала топките.
Е да де ама нагона си е нагон - зачезнал пак.
Върнал се след 1-2 седмици - пак мръсен и т.н.
Бабата - така ли - на ветеринар - и кръц топките.
На другата година обаче котьо пак зачезнал.
Връща се ама зализан, охранен абе кат за изложба.
Бабата го пита - де одиш бре кат нямаш топки?
Ми станах брачен консултант.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Не знам ама се сетих за един вицнови [re: bira_more]  
Автор Josefine (jujicat)
Публикувано31.08.05 17:35

Тема Re: Не знам ама се сетих за един вицнови [re: Josefine]  
Автор Tиkвичka (непознат )
Публикувано31.08.05 19:55

винаги много са ме кефили вицовете за котки!!!някакви все оригинално зву4ат!!!!!!
оххх а аз еи сега попаднах и станах героиня вьв виц....
бяхме си ние с приятеля ми в леглото иии коте при нас ......и си мислим 4е сме сами вкьщи и се отдадохме на лубовни игри.....ама по едно време се 4ука на вратата и маика му на приятеля ми пита
-туфата при вас ли е???
а ние тькмо се бяхме разгорещили ...а тя не спира
-и какво си правите там тримата
-играем си отговаряме ние.....при което врата се отваря и льсна на бял свят цялата ни игра,,,,,
оххх колко ме е срам дьлго няма да мога да погледна жената в о4ите....
и как ме е яд то4но преди това аз бях взела коте да си поиграя с него в нашата стаяяя а то си спеше в кухнята спокойно ако не го бях взела майка му на приятелят ми нямаше да го тьрси....
ааа не за пьрви пьт ми се слу4ва това......
в каква беля може да те вьвле4е едно коте.....

[

Редактирано от Tиkвичka на 31.08.05 20:04.

Тема Re: Не знам ама се сетих за един вицнови [re: Tиkвичka]  
Авторaнoнимeн (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 21:35

аз, Тиквичке, само анонимно мога да разкажа подобна история. В подобна ситуация едно много, ама много малко коте, бях го прибрала отвън, на около месец, пълзеше по гърба на приятеля ми. И той неколко пъти го хваща и хвърля в ъгъла на стаята, ама не болезнено. И то пак се качваше. И оня като побесня, и вика - махни го това от стаята, ма! А аз му отговарям - ако го махна и го сложа в антрето, нали ще се размяука и ще излезе майка ми да види защо пищи котето...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.