Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:05 07.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Сиамкатанови  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано29.08.05 10:41

Ами маца е у нас. Ако някой реши че може да я гледа нека ми пише на

У нас сега е доста пренаселено - 5 котки са, така че ще ми направи услуга и на мен и на нея. Много симпатично същество, като не и се обръща внимание и се цупи, и прави доста смешни физиономии. Направи ми впечатление че е много умна и хич не сме дорасли за да я излъжем нещо.

ПП: Все още подарявам едно женско коте на 3 месеца. В софия ще е до края на тази седмица така че срока е до тогава.

ППП: Мислите ли че Грибо може да се сприятели със сиамката? Той е все сам и много се радва на компания, но до сега всички други котки които е виждал е налитал да ги бие - а е по бърз от нас и ни е трудно да го спрем. Идеи как да ги събера?

Тема Re: Сиамкатанови [re: emetic]  
Публикувано31.08.05 11:06

май на никой не му пука а?

Автортee (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 11:37

Еметик, аz много се радвам , 4е си я приютила. Дано и се намери най-сетне грижовен стопанин. А може би, ако се влюби6 и при тебе да остане. Ще може6 ли да постне6 някакви снимки?

Тема Re: Сиамкатанови [re: тee]  
Автор gatofilia (стара коткарка)
Публикувано31.08.05 12:58

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cats&Number=1944267947&page=0&view=collapsed&sb=5
ето тук, в предишната тема за сиамката rasol31 e обявила съгласие за взимане, даже мейл е дала. Направила го е преди 4 дни. Еметик, пиши й на мейла, ние тук всички следим всеки проблясък на надежда да се осигури това животинче с дом, може и да стане по тази линия. И наистина, като имаш време от всичките си грижи и коткогледачески занимания, щракни й някаква снимка, тя си е толкова време вече герой на форума, ще ни е драго да я видим.

Тема Re: Сиамкатанови [re: gatofilia]  
Публикувано31.08.05 13:31

Тя жената дойде до нас да я види. Само че те скоро са си загубили котето и е кофти. Не знам какво ще решат но май няма да я взимат. А снимка ще има скоро. Тя Сузи между другото все повече почва да се раздвижва - първите дни само спеше или се галеше, сега даже я поизлъгах да играе малко - гони ми пръста по земята, пази си ноктите.
Само че Грибо тази нощ го изядоха комарите - защото трябваше да спи на терасата. Дори и моя хотел за котки взе да отеснява. А май Гарфилд и Локи взеха да се сдърпват. Сложно е. Имам спешна нужда от помощ както се казва.

Автор Josefine (jujicat)
Публикувано31.08.05 15:10

Ох,разбирам те,но не знам как да ти помогна.Отдавна ми е мъ4но за тази сиамка,ала не можах да намеря разумен вариант.Защо най-вероятно тези хора,които са идвали и са я видели,няма да я вземат?Какво ги кара да се откажат?Това,4е са изгубили котето си не ми се вижда достатъ4на при4ина.
Може и да греша,но ми се струва,4е подобна загуба много по-лесно се преодолява,ако си вземеш отново животин4е...Така или ина4е,колкото и да ми се иска да направя нещо конкретно,не съм в състояние.Не мога да пътувам по света с 3 котки.А в моменте у нас освен моите ку4е и 2 котки(едната днес ве4е кастрирана),ще 4ака осиновяване в най-скоро време и едно невероятно сладуресто и пъргаво мъни4е,на което,уви,също не мога да осигуря дом за постоянно.

Автор Tиkвичka (непознат )
Публикувано31.08.05 17:18

гледам аз тука едни обяви дето си тьрсят коте ......може да ги видиш

Тема Re: Сиамкатанови [re: Tиkвичka]  
Публикувано31.08.05 17:24

Всичките тези търсят да "закупят" нещо малко сладко и рядко за да са по специални от съседката пенка. И да го изхвърлят през прозореца след това.
Или след като си вземат коте ще проверят на тест каква порода е за тях или ще им хареса друга порода, ще изхвърлят това което са взели и ще "купят" ново. Това са играчки все пак, на кой му пука

Автор Tиkвичka (непознат )
Публикувано31.08.05 17:30

мдаааа има го и тоя вариант!!!много жалко за такива хора аз немога да разбера психиката на такива !!! това са хора без сьрца!!!!аиде дано се намери някои свестен за котето да го оби4ка и гледа аз само се опитах да помогна но явно не сьм домислила много нещата!!!

Тема Re: Сиамкатанови [re: Tиkвичka]  
Публикувано31.08.05 17:44

е ще пусна обяви де
мерси
не е в теб проблема
просто толкова е гадно всичко
май съм в някакво депресантско настроение и ще си го изкарам тук
спирам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.