|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  тест   |  |  | Автор | Tиkвичka (непознат
) |  | Публикувано | 30.08.05 14:13 |  |  | 

ето ви и един тест и от мен да не остана и аз по-назад с материята хихихи

|  |  |  
             |  |  | 

хехе - , сиамска,дейвън рекс, ориенталска, брунезийска, бенгалска и като финал - домашна котка - мой билбо
  ... 

|  |  |  
             |  |  | 

Бирманска или сомалийска
  - хаха. Познали са, особено с втората. 
 Как ли ще реагира моето темерутче (тези дни се държи като обидена, сигурно зане, че й кроим ремонт), ако й кажа.

This is a soul dance
 Embracing me
 This is the first chance
 To put things right

|  |  |  
             |  |  | 

Birman
 Tiffanie
 Burmilla
 Russian Blue
 Himalayan
 Chinchilla
 Domestic Cat

номер едно ми е същата котка. но вече и персийки са се появили, но това е поради типа на теста. аз и на сфиткс съм навит но нямаше опция с комбинация от типове козина. защото и сиамки (с къса  козина) и сфинксове обичам. само полудългокосместите не ми харесват толкова. ако ще е гарга да е рошава  
 The brave are always the first to die

|  |  |  
             |  |  | 

В края на краищата 5-6 типа котки се оказаха подходящи за мен.Ама на мен
 няма котка,която да не ми харесва,пък и както ги събирам от улиците въобще не ми е важна породата им,така 4е да са живи и здрави вси4ки породни и безпородни писани!

|  |  |  
             |  |  | 

не виждаш ли и на мен какво ми е на последно място-обикновена домашна котка

The brave are always the first to die

|  |  |  
             |  |  | 

На мен домашната ми е на първо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.

|  |  |  
             |  |  | 

тя тази порода е универсална-за всеки с желания и меко сьрце!!!като някое ули4но сладур4е трьгне да ти се гушка и мяука кои каквото ще да пише ама то котето само си те е избрало!!!:)))зна4и е най добрата порода за теб!!!1аз редовно събирам махленските котара4ета и се 4уда на кой да ги дам ама какво да правя като тръгнат след мен......така 4е най добра порода няма а има котка която наи много ти приляга и която те харесва!!!и както винаги съм казвала не ти избираш котето а то теб1!!1

|  |  |  
             |  |  | 

Ъхъ.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: тест  [re: Tиkвичka] |  |  | Автор | aз (Нерегистриран) |  | Публикувано | 30.08.05 22:16 |  |  | 

Ла Перм ми се падна. Ще трябва да го изхвърлям нашият глезльо и да търся такава. Мъкааа

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |