|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
тест
|
|
Автор |
Tиkвичka (непознат
) |
Публикувано | 30.08.05 14:13 |
|
ето ви и един тест и от мен да не остана и аз по-назад с материята хихихи
| |
|
хехе - , сиамска,дейвън рекс, ориенталска, брунезийска, бенгалска и като финал - домашна котка - мой билбо ...
| |
|
Бирманска или сомалийска - хаха. Познали са, особено с втората.
Как ли ще реагира моето темерутче (тези дни се държи като обидена, сигурно зане, че й кроим ремонт), ако й кажа.
This is a soul dance
Embracing me
This is the first chance
To put things right
| |
|
Birman
Tiffanie
Burmilla
Russian Blue
Himalayan
Chinchilla
Domestic Cat
номер едно ми е същата котка. но вече и персийки са се появили, но това е поради типа на теста. аз и на сфиткс съм навит но нямаше опция с комбинация от типове козина. защото и сиамки (с къса козина) и сфинксове обичам. само полудългокосместите не ми харесват толкова. ако ще е гарга да е рошава
The brave are always the first to die
| |
|
В края на краищата 5-6 типа котки се оказаха подходящи за мен.Ама на мен
няма котка,която да не ми харесва,пък и както ги събирам от улиците въобще не ми е важна породата им,така 4е да са живи и здрави вси4ки породни и безпородни писани! 
| |
|
не виждаш ли и на мен какво ми е на последно място-обикновена домашна котка
The brave are always the first to die
| |
|
На мен домашната ми е на първо 
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
| |
|
тя тази порода е универсална-за всеки с желания и меко сьрце!!!като някое ули4но сладур4е трьгне да ти се гушка и мяука кои каквото ще да пише ама то котето само си те е избрало!!!:)))зна4и е най добрата порода за теб!!!1аз редовно събирам махленските котара4ета и се 4уда на кой да ги дам ама какво да правя като тръгнат след мен......така 4е най добра порода няма а има котка която наи много ти приляга и която те харесва!!!и както винаги съм казвала не ти избираш котето а то теб1!!1
| |
|
Ъхъ.  
| |
Тема
|
Re: тест
[re: Tиkвичka]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 22:16 |
|
Ла Перм ми се падна. Ще трябва да го изхвърлям нашият глезльо и да търся такава. Мъкааа 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|