Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:40 17.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Тема витамининови  
Автор herelina ()
Публикувано07.07.05 16:38

има ли такива, които не водят до разгонване? на няколко места питах, но все ми показват едни с форма на сърчица и казват, че можело да се разгони от тях!

Тема Re: витамининови [re: herelina]  
Автор gamina (someone)
Публикувано07.07.05 17:00

да се разгони от тях??? ... някой с познания по биохимия да каже,
Иначе това със сърчицата са Beapher. на Билбо му давах да хрупа такива junior като беше малък, но е мъжле все пак.. тези сърчицата са с биотин и таурин, но да водят до разгонване...

Редактирано от gamina на 07.07.05 17:03.

Тема Re: витамининови [re: gamina]  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано07.07.05 17:10

На повечето им слагаха преди разни неща и водят до разгонване наистина. От опит говоря. Хубави са на kitti's мисля че така се пишеха, 3 котарака ги бият без проблем, не знам как ще влияят на женска.
От храните на wiskas i kitikat също се разгонват.

Тема Re: витамини [re: emetic]  
Автор herelina ()
Публикувано08.07.05 11:52

за тези храни и аз имам такива наблюдения. и става много агресивен от тях.

Тема Re: витамининови [re: herelina]  
Авторemetic (Нерегистриран)
Публикувано08.07.05 12:21

Да, ужас, котарака на една приятелка започна и да маркира, като ги спря и той спря.
Онези витамини които е сложила гамина(май така се пишеше :) стават - аз за тях говоря
В никакъв случай не взимай на санал витамини - от тях е ад

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.