|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|
Какво правите котешкото племе когато ви няма у вас? Примерно за седмица две?
Чудя се каде да паркирам котараците и не мога да измисля :(
Да има хотел за котки? 
| |
|
|
|
О това наистина е проблем. Моят го гледа майка ми. При вас като са 3-ма...е сложно
Хотел за котки има
Винаги съм искала да мога да взимам Саймън със себе си Ех, ако беше куче
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
| |
|
Тема
|
Re: Лятна отпукса
[re: CAT-O-NlNE-TAlLS]
|
|
| Автор | Cнeжaнka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.06.05 12:38 |
|
|
http://animobg.com/content/submenu_table.php?param=125
| |
|
|
|
не искам 2 седмици докато аз съм на море да са в клетка :(
не анимото отпада
иначе няма да спра да ги мисля
| |
|
|
|
Според мен престоят на хотел е стрес за животните. Освен, ако не е някакъв много готин, където си щъкат наволя, но пак - промяна на обстановка, няма никой близък и любим...
Защо не ги оставиш на приятели, на които имаш доверие - може в тях, може пък и приятелите ти да идват у вас и да им дават храна, да им чистят тоалетната и да ги гушкат. Или пък просто да поживеят във вас за 2 седмици.
Аз проблемът съм го решила чрез хазяйката ми - тя живее 2 етажа под нас и храни Аза, сменя й водичката и даже я гушка, ако Зелка даде. Много обича котки и се е грижила за не една през живота си. Но ми е много съвестно да я оставям за дълго време (т.е. повече от 5 дни), защото хазяйката ми е възрастна и има проблеми с краката.
Пък и ми става мъчно за добичето. Така или иначе не мога да стоя 2 седмици на едно място (напр. на море) - полудявам от досада. Затова 5 дни на море, после малко ден-два в София и после се ходи на още някое място, ако са останали пари 
This is a soul dance
Embracing me
This is the first chance
To put things right
| |
|
|
|
Вариант 1. Пиша един дълъг списък с наставления. Оставям ключ от жилището на някой приятел, обикновено с четириноги у тях (т.е. с опит).
Вариант 2. Отиват на гости при майка ми.
Вариант 3. Не се сещам - при нас хотели за животни няма.
Hе иди по течению, не иди против течения, иди поперек него, если хочешь достичь берега
| |
|
Тема
|
[re: atteh]
|
|
| Автор |
ike () |
| Публикувано | 09.06.05 12:56 |
|
|
:)
Пожелавам на всекиго хазайка тато твоята, да идва и да ти гушка котките.

| |
|
Тема
|
[re: ike]
|
|
| Автор |
atteh (ловец на сънища) |
| Публикувано | 09.06.05 13:02 |
|
|
Мда , аз и друг път съм говорила за нея - страшно свястна жена е. Грижи се и за няколкото кучета, които са пред блока (ама те и другите бабета го правят, де).
Пожелавам ви го от сърце и аз - да имате около вас хора, които ви разбират и помагат! 
This is a soul dance
Embracing me
This is the first chance
To put things right
| |
|
Тема
|
[re: CAT-O-NlNE-TAlLS]
|
|
| Автор | Cнeжaнka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.06.05 14:14 |
|
|
Да, гадно е наистина но не мога да си представя че биха ги пуснали в някой котешки хотел да щъкат на воля заедно с още купища други котки, кучета и т.н. Ще се изпохапят и сбият.
Предполагам, че във всички хотели ги държат в клетки, затова наистина най-доброто решение е да дадеш ключ на някой познат за да ги храни и наглежда. Така няма да се налага ТЕ да сменят средата си. Навремето така ми бяха дали ключ от един апартамент в който имаше майка-котка, татко-кот и ненамсиколко котета-бебета. Голяма олелия беше, но и много забавно, защото само чакаха да отключа външната врата и ме посрещаха като някакво стадо - изгладняло и мячещо 
| |
|
|
|
поради липса на достатъчно отговорни котколюбители сред познатите си, аз пращам котарака на почивка при майка ми и баща ми, или тук в София при една позната, която за съжаление вече има две (6 годишен сиамец и 8-9 месечен рошав сив полу-ангорец) и вече няма как да поема и моя дивак. Лошото е, че родителите ми живеят на стотина километра от тук и си му е стрес на Билбо да пътува насам-натам, но няма начин.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|