|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
зъби
|
|
Автор |
moDem (само СЛАВИЯ) |
Публикувано | 20.04.05 14:40 |
|
имам едно малко коте на 7 месеца. Тои много обича да яде кокали. Забелязах че му се е счупил зъб, ама си взима кокали от боклука без да му пука. Котките имат ли млечни зъби. Животното опикава ягъла в клозета. Как да го отуча. Как да го науча да не дере мебелите в хола и тапетите в антрето. Какво мислите за кастрацята?
Живота е низ от груби събуждания.
| |
Тема
|
Re: зъби
[re: moDem]
|
|
Автор |
atteh (хазарка) |
Публикувано | 20.04.05 16:16 |
|
Внимавай с кокалите! Могат сериозно да навредят на котето ти, особено пилешките кости - могат да раздерат червата на животните. Съветвам те да ги прибираш в торбичка и да ги изхвърляш възможно най-бързо в контейнера за боклук пред вас. Иначе е нормално да им се мята и да рови в боклука, ако са му вкусни.
Да, котките имат млечни зъби, но би трябвало твоето да ги е сменило.
За опикаването - има ли си негова тоалетна (легенче, пълно с пясък) - това е най-често срещания вариант на котешка тоалетна, а и хигиеничен за теб и семейството ти...
За драскането - в магазините продават приспособления за драскане, може да ровнеш в темите назад, доста хора писаха по темата.
Сигурна съм, че и другите ще добавят по нещичко.
Because my duty
Was always to beauty
And that was my crime
| |
Тема
|
[re: atteh]
|
|
Автор |
moDem (само СЛАВИЯ) |
Публикувано | 20.04.05 16:48 |
|
котака е невъзможен в някои отношения. Доста 4есто ме домързява да хвърлям боклука докато не се напълни кофата и тогава трябва да събирам. Има си котешка тоалетна бенто, ама пак подпикава.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
atteh (хазарка) |
Публикувано | 20.04.05 17:04 |
|
На едно място ли опикава (този ъгъл, който спомена) или и на други?
Забялязал ли си дали не го прави когато нещо е ядосан/ сърдит?
Нали знаеш, че мъжкарите маркират територия понякога... Но може и да не е от това...
Колкото до невъзможността му - напълно е възможно да прави такива дивотии, а и да знаеш с колко още може да те изненада
Because my duty
Was always to beauty
And that was my crime
| |
Тема
|
|
|
Автор | дecи (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 17:10 |
|
Имат млечни зъби, моята си ги смени докато ме хапеше и два останаха по ръцете ми и мисля че беше 6-7 месечна може и по голяма.
| |
|
мойте ги смениха на 5 месеца ...
а до опикаването - на 7 месеца са далеч от маркирането, много далеч
по скоро въпросът ми е дали не се случва когато тоалетната е мръсна?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moDem (само СЛАВИЯ) |
Публикувано | 20.04.05 19:53 |
|
в един ъгъл в клозета пикае от време на време (вратата като е отворена), а сере в мойта стая под бюрото ми. . В тази стя го затварям когатпо не искам да ми се пречка че е много игрив и никаква работа не мога да върша.(ремонтирам апартамента)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moDem (само СЛАВИЯ) |
Публикувано | 20.04.05 20:03 |
|
токъ що мъничето повърна. Имаше много обелки от салам (барабар с металното накрая), хляб, и малко от сухата храна с която го храня. Егати лакомията е този котак. Голяма локва се е образува. Много ме изплаши и като повръщаше издаваше едни звуци...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 20.04.05 20:08 |
|
1. хубаво че ги е повърнал а не се е запушил
2. да ти е за урок това. аз гледам животни от има няма 10 години и ми е като рефлекс че всякакви остатъци от храна които не бива да бъдат погълнати (хартиики, найлончета и тн) се опаковат така че да не миришат и да не привличат вниманието, и се изхвърлят на недостъпно (кофата е с капак и затворена на балкона).
3. на котка не се дават кокали никога!
The brave are always the first to die
| |
Тема
|
|
|
Автор | пccc (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 21:51 |
|
КОШМАР! ГОРКИЯТ КОТАРАК
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|