|
Тема
|
За периода след кастрация
|
|
Автор |
vasi543 (регистриран) |
Публикувано | 06.02.05 18:48 |
|
Отново за кастрацията - този път искам да попитам - тези които има женски кастрирани котета? Става въпрос за същото кастрирано коте - за което поисках помощ и темата се превърна в такъв разгорещен спор - Не се карайте хора, моля ви - нали тези форуми са помощ и добри думи Та въпросът ми е: Раната е напълно зарастнала , котето е много добре- физически - обаче ми направи впечатление , че под раната мястото е подуто - малко ми прилича като херния. Ама въобще не разбирам- нормално ли е това или не.Чак във вторник ще я водим да и махат конците - ама дотогава ..........Моля ви ако някой знае нещо да го сподели
| |
Тема
|
Re: За периода след кастрация
[re: vasi543]
|
|
Автор |
Sony^- (познат) |
Публикувано | 06.02.05 19:02 |
|
Напълно нормално и аз се бях зашашкала по едно време точно за това топче, но се оказа, че си е в реда на зарастването на раната. Не се притеснявай. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 06.02.05 19:04 |
|
ами от същата онази тема стана ясно че моето коте още не е кастрирано. но ми се струва че е нормално. има вътрешни шевове които може да се напипват временно. вътрешните конци се резорбират от организма но това е бавен процес и вероятно отнема около месец или повече. мисля че всичко ви е наред и трябва да си спокойна
The brave are always the first to die
| |
Тема
|
[re: MANUS]
|
|
Автор |
vasi543 (регистриран) |
Публикувано | 06.02.05 19:07 |
|
Благодаря Ви мили хора!!! Наистина ме успокоихте. Аз май съм голяма паника, за което моля да ме извините Благодаря Ви за помощта 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 06.02.05 19:47 |
|
моля
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sony^- (познат) |
Публикувано | 06.02.05 22:25 |
|
То и аз съм голяма паника и като няма някой дето да ти каже... разбирам те какво ти е.
| |
Тема
|
[re: Sony^-]
|
|
Автор |
vasi543 (регистриран) |
Публикувано | 07.02.05 08:36 |
|

Много се радвам, че открих този форум и съм Ви благоДарна за добрите Ваши думи и за помощта. Наистина, когато можеш да си споделиш с някои тревогата (особено, когато за първи път се грижиш за едно толкова миличко животинче и незнаеш почти нищо) и той да ти даде съвет - съвсем по- различен начин започваш да гледаш на нещата. БлагоДарна съм, че Ви има!
БлагоДаря и хората , които са го създали  
| |
Тема
|
|
|
Автор | satyr (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.05 23:52 |
|
manus e dosta prav s ugovorkata che ako e izpolzuvan policon (naj-veroqtno) koncite ne se rezorbirat. inache da tova e normalno - tova e mqstoto, na koeto e zashita koremnata stena i sega tam ima neshto kato podkozhen beleg, kojto shte se smali s vremeto. nqma nishto pritesnitelno zasega.
| |
Тема
|
[re: satyr]
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 09.02.05 08:25 |
|
мерси за похвалата
казах така защото когато оперираха моето коте така ни казаха. ясно е обаче че си има разни методи и нещата са значително разични. важното е обаче че няма нищо притеснително
| |
|
|
|
|