Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:00 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Административнанови  
Автор lndependentМодератор (point of view)
Публикувано29.03.04 15:40

1. Трият се теми, съдържащи открити нападки и обиди към клуба като цяло или негови членове.
2. Трият се теми, нямащи отношение към клуба (например реклами за печелене на пари от интернет, набиране на персонал за нощни заведения и прочие). Обявите за продажба/подаряване/търсене на котета не влизат в тази категория.
3. Трият се и теми, които изрично са поискани да се изтрият от няколко (да уточним колко) члена на клуба.
4. Забранява се достъп до клуба за никове, които системно постват горните теми. Забраната на адреси е гадно нещо, затова ще бъде "последна инстанция".
5. Личните данни са много деликатна тема. Ще се трият всички лични данни, които не са предоставени директно от човека, за когото се отнасят. В това число влизат IP адреси (нали помните неприятната история около развъдниците), ICQ номера, всякакъв вид адреси и телефони. Тук, разбира се, не попадат личните данни, постнати в обяви за търсене/предлагане на котета. Мой личен съвет обаче към хората, които пускат тези обяви, е да оставят само електронен адрес.
6. ВСИЧКИ са добре дошли, докато не започват да нарушават добрия тон на клуба. Затова не смятам да забранявам достъпа на двата развъдника, нито на участниците в големия скандал.

Това са правилата, които, ако се спазват, моето присъствие изобщо няма да си личи. Дори смятам да си регистрирам нов ник, с който да пиша, за да не наранявам чувството за свобода на клубарите с развяващото се модераторско байряче.

Та това е! Приятно и най-вече безаварийно "клубаруване"!

PS Бира, за теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО една биричка от мен на следващата сбирка!

Каквото и да направите ще е незначително, но въпреки това е важно да го направите.

Тема Re: Административна [re: lndependent]  
Автор Sony^- (love)
Публикувано29.03.04 16:02

Ехе имаме си вече модератор... Честито. И безпроблемно модераторстване ти желая

Тема Честитонови [re: lndependent]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано29.03.04 16:47

Аз пък ще те черпя едно млекце, че не съм сигурен как си с пълнолетието :)))))

Като споменаваш добрия тон, се сещам каква "дискусия" се развъртя в медицина. Ако бях действал по твърдо, щяха всички да ме оплюят - сега само половината :))))

Леко модериране, и се надявам да нямаш много много работа.
ПП
Ако искаш, разкарай по някое време това мнение, щото само ще задръства правилата.

Bеer? Moooorrre?

Тема Re:Честито и от мен...нови [re: lndependent]  
АвторЛили (Нерегистриран)
Публикувано29.03.04 17:22

...

Тема Re: Административнанови [re: Sony^-]  
Автор Cвeтпeн (разсъждаващ)
Публикувано29.03.04 18:16

Честито ти новото модераторство

Тема Re: Честитонови [re: bira_more]  
Автор Cвeтпeн (разсъждаващ)
Публикувано29.03.04 18:20

за пълнолетието бъди спокоен. Можеш да я черпиш даже и ракия.

Тема аааанови [re: lndependent]  
Автор Loretta (Stan)
Публикувано29.03.04 21:38

а защо за бира бира??
пак изпуснах нещо

Много добра идея за писане от друг ник - ама не забравяй да обявиш кой е, че да си знаем, че си ти :)

Ще направиш ли тема с линкове към често обсъжданите теми?
Ами ами ами, клубна галерия???
Амиии...
абе я да не ставам нагла

пожелавам ти леко модериране и да нямаш много ядове с нас

From now on, I want you all to call me "Loretta"!

Тема Re: Честитонови [re: bira_more]  
Автор Mapи (por una cabeza)
Публикувано30.03.04 00:22

А не може ли с бира?

Un angelo legato a un palo...

Тема Ами защото съм [re: Loretta]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано30.03.04 15:07

готин, умен и най-вече изключително скромен* :))))
Пия бира и въобще :)
_______
Визирам един виц от време оно :)

Bеer? Moooorrre?

Тема Re: Административна [re: lndependent]  
Автор Sony^- (love)
Публикувано30.03.04 16:33

Аз също имам предложение, може да се направи отделна тема само за обяви. Доста обяви има напоследък. Така който предлага или търси коте ще може да се ориентира без да трябва да преравя всички страници.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.