|
Тема
|
Магическите котки...
|
|
Автор |
Rama (водоБлейка) |
Публикувано | 08.03.04 22:54 |
|
Забелязали ли сте вашите котки да умеят "странни" неща?
Да усещат къде ви боли и да лягат там...
Да се държат така, сякаш "виждат" нещо, което очевидно вие не виждате...
Да усещат, че се прибирате много преди изобщо да сте приближили сградата?
...и т.н. в този дух...
Интересно ми е да чуя личните ви наблюдения.....
| |
Тема
|
Re: Магическите котки...
[re: Rama]
|
|
Автор |
Mидa (морска) |
Публикувано | 09.03.04 00:12 |
|
Даааааа .......така е. Винаги ми е било интересно това с усещането на някой връщащ се в къщи ....минути преди да се отвори вратата той вече застава пред нея в очакване  
| |
Тема
|
[re: Mидa]
|
|
Автор |
Rama (водоБлейка) |
Публикувано | 09.03.04 07:54 |
|
Аз тази й способност съвсем наскоро я открих, когато мама ми беше на гости за Коледа. Тя всъщност забеляза, че котката става неспокойна и застава на вратата да ме чака поне десет минути преди да вляза - тоест много преди аз изобщо да съм приближила блока, в който живея. Всъщност мама бързо намери чисто практическо приложение на този феномен. Понеже много й се искаше поне през тези дни докато е при мен да "хапна нещо топличко" - та по котката се ориентираше кога да сервира масата.
Странното е, че се оказа, че тази "магия" действа само с мен - тоест само на мен реагира така. Иначе аз много по-рано щях да знам...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PanTer () |
Публикувано | 09.03.04 16:33 |
|
Реагира само на теб, защото те обича най-много.
А други странни неща са когато например се втренчи в нещо невидимо над главата на някой - най-често над моята. И зяпа, та се къса. Най-често когато съм много сърдита или много щастлива. Дали вижда аурата?
И още куп други странности, ама друг път, че нямам време.
| |
Тема
|
[re: PanTer]
|
|
Автор |
Rama (водоБлейка) |
Публикувано | 10.03.04 00:32 |
|
Да, и моята го прави същото... Наблюдава нещо, следи го с поглед...
Виж, не се бях сещала, че може да вижда аурата. Аз предполагах, че вижда някакви астрални същества примерно....или нещо друго, невидимо за нас....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PanTer () |
Публикувано | 10.03.04 10:04 |
|
А, да, и това го има, но то е друго. Понякога се втренчва нанякъде, но не точно над главите ни. Случвало се е дори да ръмжи и да хъска към нищото. Най-голямото и изпълнение беше когато една нощ както си спеше в краката ми се хвърли на гърба ми (бях легнала по корем и умувах колко е на сто половината). Не бях я провокирала с нищо (не съм се въртяла из леглото). Много се стреснах и дори не я повиках по име, защото тя ръмжеше и ме беше страх да не отнеса порядъчно количество нокти и зъби. Тя обаче дори не си заби ноктите в мен като скочи - явно само ме е използвала като трамплин за ежене. Всичко свърши за няма и минута. Както ръмжа, така се върна, сви се на кълбенци - и до там.
А не ми се вярва да е сънувала нещо, защото нито изглеждаше объркана и изненадана от каквото и да е, нито съм забелязала да ходи на сън 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
WanwaLote (See the life!) |
Публикувано | 10.03.04 13:58 |
|
И аз да споделя за моята котанка ...
Незнам дали има магически способности повече от другите котки /защото сме черни изцяло/, но определено ме успокоява, усеща чувствата ми, радва се с мен и тъжи заедно с мен ...
Четох някъде, че котките не усащат точно отрицателна енергия, а по точно че нещо е объркано в посоката на енергията. Чували сте предполагам за т.нар. "ЧАКРИ", та в тези чуднотии била цялата енергия на човека. В различни части на тялото и ако енергията в тях не се върти в правилна посока, котанките усещали това и лягайки на това място съдейства за управянето на посоката на енергията ...
Много объркано се получи , но се надявам разбрахте какво исках да кажа ...
А това за посрещането на вратата преди човек да си помисли дори, че ще се прибира важи и при нас. Казвали са ми, че 10-15 минути преди аз да се прибера тя застава в коридора, сяда обикновено на домашните ми чехли и чака ... нито говори, нито мърмори нищо .. просто чака да ме посрещне и поздрави!
Да са ни живи и здрави малките пухкави магьосничета!
When you wake up and don't see the Sun, you are dead or you are the Sun!
| |
|
|
|
|