Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:52 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема за стопанин на клубанови  
Автор Loretta (Stan)
Публикувано29.01.04 04:04

Съклубници,
знам, че идеята за цензура и прочие ви е много противна, и затова не наричам предложението "за модератор"!

Но мислите ли, че този чудесен клуб може да стане още по-полезен, особено за новодошлите, ако има кой да прояви малко грижа на добър стопанин, като:
- организира и закачи най-отгоре ценни информации, които е добре да са подръка (имена и координати на доказали се пред нас добри доктори, черен списък на некадърните такива...);
- сложи линкове към теми, обсъждащи най-често задаваните въпроси (кастрацията, сухите храни, котешките тоалетни);
- погрижи се да запазим мненията на компетентни посетители (ветеринарни лекари и хора с богат опит в грижата за котка)
и т.н.!

Нужда от пазач-чистач определено нямаме, това е ясно!
Спомням си колко добре се справихме, когато тук се появиха разни субекти - не им обърнахме внимание и ето, разкараха се. С това доказахме, че сме един от малкото разумни и цивилизовани клубове на Дира.
Помежду си винаги сме се придържали към добрия тон, дори когато сме на различни мнения.

Искам да ви кажа колко високо оценявам това и че този клуб е любимото ми място да разтоваря напрежението от деня и да се заредя с приятни емоции. Дори когато някой има тревоги, съчувствието и искреното желание да помогнат на всички останали ме карат да се чувствам добре от мисълта, че такива взаимоотношения са възможни (сред непознати хора в "анонимна" среда).

Та и да не приемете идеята ми, просто нещо съм се разчувствала и реших да ви кажа тези неща.

From now on, I want you all to call me "Loretta"!

Тема Re: за стопанин на клубанови [re: Loretta]  
Автор VanwaLote (See the life!)
Публикувано29.01.04 11:30

Аз мисля, че идеята не е толкова лоша. Клуба има нужда от малко ред, в смисъл тази част с извеждането на важната информация, линкове които да са ни подръка при спешна нужда ...

When you wake up and don't see the Sun, you are dead or you are the Sun!

Автор PanTer ()
Публикувано29.01.04 12:51

Идеята никак не е лоша. И на мен ми допада.

Автор NeonSun (Chrysobеryl)
Публикувано29.01.04 18:56

Loretta, би ли станала модератор тук?

--
Shine on~

Тема Компетентно ...нови [re: Loretta]  
Автор _kotanka_ (sladuranka)
Публикувано29.01.04 22:25

Мила Loretta,
Идеята е добра и честно казано аз си го мислех това още отпреди, когато се появиха в клуба някои "субекти" (както ги наричаш).
За да има "стопанин" клуба, първо трябва да се проведат избори. Ако някой иска ... може да заяви желание, но първо искам да предупредя, че това не е толкова лесна работа, както изглежда. Задължава много отговорности, компетентност и много време пред РС-то, не само да се качват полезни линкове. Аз бях Модератор на един не много известен форум преди 1 год. и то точно се казваше "Флора и Фауна" ( не в dir.bg ) и имам известен опит как стават тези неща. Може би любовта ми към природата и най-вече животните ме е накарала да заема тази "длъжност". За жалост сайта, на който беше въпросният форум, беше свален от мрежата поради неизвестни за мен причини.
Радвам се, че темата е повдигната от друг, не от самата мен, за да не звучи като самопредлагане.
Някои сигурно ще прочете профила ми, за да види що за човек съм, и като види малкия брой на мненията ми, сигурно ще си каже "Тая пък новата какво се бута тука!", но искам преди това да кажа, че аз съм почти 10 часа на денонощие в клубовете на dir.bg, но това че не изразявам мнението си често не означава, че съм от дъжд на вятър тук. Като че ли предпочитам да наблюдавам отстрани и естествено ако някой има някакви въпроси или се нуждае от помощ и съвет, ще съдействам.

ВИНАГИ НА ТОЧНОТО МЯСТО ПО ТОЧНОТО ВРЕМЕ !!!

Авторбyбka (Нерегистриран)
Публикувано31.01.04 17:38

Аз съм против. Не мисля, че са много хората, които идват постоянно в клуба, повечето са "временни", а те направо си тръсват въпроса и няма да вземат да четат окачени теми. За да се опази "анонимната среда", е добре да няма хора с по-висше положение от другите, хора, които виждат АйПи-та и могат да забраняват на някой да влиза. Както се оказа от коментарите в клуб Администрация, повечето модератори са компютърно неграмотни и не знаят какво е прокси, банвайки цели клубове и квартали.
Въобще мисълта за модератори ме отвращава.

Разбирам, че основната цел според теб е закачането на теми - това може и админ да го направи.

Тема Re: за стопанин на клубанови [re: бyбka]  
Автор PanTer ()
Публикувано31.01.04 18:14

А ти от постоянните ли си или от временните, защото как реши, че повечето посетители са временни?
И ако си от временните този въпрос не би трябвало да те вълнува всъщност.

Тема Re: за стопанин на клубанови [re: PanTer]  
Автор true^boy (since 1994)
Публикувано31.01.04 19:03

Аз също съм против, защото повечето тук сте на страната на безпородните котки!

Тема Re: бубканови [re: бyбka]  
Публикувано31.01.04 21:53

Драга ми бубке,
Вярно е, че всеки има право да изрази мнението си, но в случая по тази тема НЕрегистрираните нямат право на глас. Бубка .... защо ли нямам спомен да съм те виждала някъде и изобщо в "Котки" .... хмммм... ти сигурно си от постоянните или идваш, изръсваш си мнението и ... айде в друг клуб ??? Напротив, 85% от пишещите в клуб "Котки" са постоянни - нужно е само да хвърлиш лек поглед и ще разбереш кои са те (няма да споменавам имена, тъй като те се виждат "отдалече" с цветния си регистриран псевдоним). Другите 15% са такива като теб, които се появяват от незнай си къде и изръсват нещо, което никак не е на място, тъй като по въпроса за Модератор имат право на глас САМО регистрирани!!! Явно не си и добре запозната със задълженията на Модератора. За да забрани на някой да влиза или да пише в "неговия" клуб, той трябва да има куп основателни причини.
А това че според теб повечето модератори са компютърно неграмотни, това не значи че в нашия клуб ще се падне такъв - все пак съклубниците го избират!
Извинявай, ако тонът ми ти се е сторил малко груб, но .... все пак всеки изразява мнението си!

P.S. Между другото НЯМА клуб "Администрация" !!!

ВИНАГИ НА ТОЧНОТО МЯСТО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ !!!

Тема Re: true^boyнови [re: true^boy]  
Публикувано31.01.04 22:33

Има ли значение кой каква котка има, за да бъде Модератор ???
Или мислиш, че ако Модератора има обикновена безпородна и неродословна котка, то той ще трие всяко неугодно зо него мнение от човек и по-точно потребител, който защитава породистите родословни котки? Жалко, ако е такова мисленето ти! Явно и ти като бубка незнаеш задълженията на един Мод ! Искам да видиш това

просто ей така. Аз съм имала неродословна котка, но съдбата ме раздели с нея за съжаление, и сега пък имам родословна и виждам каква е разликата. Но не искам сега да се почва пак този стар спор, затова спирам да коментирам за породност и безпородност.
Модераторът НЯМА право да трие мнения без основателна причина, просто защото не му харесва изказаното или защото човекът, който е пуснал въпросния постинг, не му е приятен.
Така че спокойно - твоята позиция в защита на породните котки няма да бъде пренебрегната

ВИНАГИ НА ТОЧНОТО МЯСТО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.